Hej!

Borde nog egentligen skriva blogginlägg på förmiddagarna, för då är jag som starkast. Då kan jag till och med skämta om mitt tillstånd ibland. Men kvällarna - det är då min hunger är som värst och mitt psyke som känsligast och lägst. Det är då jag tror att detta aldrig aldrig kommer gå över och att mitt liv är slut.

Nåväl - jag har pratat med min medicinläkare idag - den snälla kvinnan. Min datortomografi såg bra ut förutom en liten sak som inte har med magen att göra och som troligtvis inte alls är allvarligt (jag vill inte skriva alla detaljer här).

Jag har fått näringsdrycker på recept, men de kommer inte till apoteket förrän om 4 arbetsdagar så jag får lov att köpa några enstaka drycker i morgon. Jag har även fått en kramplösande medicin att testa. Denna medicin används nog främst vid gallbesvär. Kan inte svara på om den hjälper ännu - ska kanske testa i morgon kväll - att först äta något lite tuffare och sedan ta tabletten. Vi får se.

Jag kommer också att få kapselkameran om ca 2 1/2 vecka (kapselendoskopin). Kanske kommer det något återbud under tiden jag väntar - hoppas det.

Jag kommer arbeta 25 procent från och med i morgon för att testa. Håller tummarna för att det ska gå.

En positiv sak är också att jag köpte en cool vit t-shirt idag. En av Kathrine Hamnet som det står STOP AND THINK på med stora svarta bokstäver. Det är HM som kör en kampanj som heter Fashion against AIDS. Kunde inte länka till fotot på t-shirten men den finns på www.hm.com. Just denna t-shirt var var svår att hitta. Den verkar vara mest populär. Finns en rad andra i kampanjen som olika kändisar designat.

Nu blir det snart dansk deckare på tv - en positiv sak till med andra ord.


Röntgenrapport m.m.

Kontrastvätska smakar vedervärdigt, men jag fick i mig en liter på en timme.

Datortomografi är inte alls en läskig röntgen och den tar 30 sekunder efter att alla förberedelser är klara. I varje fall om man ska ha en bukröntgen.

Svaren får jag om kanske 1-5 dagar.

Har pratat med medicinläkaren, men satt på t-banan när hon ringde så vi tar ett längre samtal i morgon runt 10-11-snåret. Det verkar som om spekulationerna som överläkaren hade för sig i går nog ska försöka ses som spekulationer fram tills motsatsen bevisas. Medicinläkaren sa att det var en mycket ovanlig diagnos som togs upp av denne överläkare. Ja jag vet inte vad jag ska tro längre. Överhuvudtaget.

Nu ska jag rota bland kläder - ska ju på klädbyte på lördag! Typ årets höjdpunkt, men skulle så gärna vilja vara frisk.Dagens leenden

kom när Emil var finurlig, som vanligt:

"Jag vet att han har koll, och därför heter han Kollo Svanberg"

Och ett till kom när Måns kommer hem från sin kvällsrunda till fotbollsplanen och är helt rosig om kinderna med håret på ända. Vilken härlig syn - min stora fotbollskille.

Jag är ledsen

Mycket ledsen. Och det beror förstås på min odefinierade sjukdom. Orkar inte skriva om det ikväll, men orsaken till min ledsamhet just i kväll är en spekulerande överläkare som inte kan hålla käft. Fan för det!!!! Vet ni, jag har inget liv längre. Den enda gången jag känner mig någorlunda ok är när barnen lockar mig bort från de elaka tankarna eller när jag går i en affär med mycket snygga kläder. Eller när någon kär vän eller anhörig lockar mig till skratt för ett par sekunder. Kicki som alltsom oftast bjussar på leenden till allt och alla ler mycket sällan just nu. Jag fattar inte hur jag ska ta mig ur det här helvetet. Finns det något slut på det?

I morgon - datortomografi samt samtal med en doktor från medicinska avdelningen.


Åker hem från SÖS

om ca två timmar. Ingen datortomografi gjord ännu (suck) mem den kommer troligtvis göras innan veckan är slut. Träffade en jättebra läkare igår som jag verkligen kunde prata med. Så besöket här känns inte förgäves trots allt. Nu är det soppor som gäller igen...på obestämd tid. Tror ni att jag någonsin kommer äta soppor mer i mitt liv efter jag blivit frisk?

Hörs kanske i kväll!

Om någon timme eller så

drar jag till Sös. "Min" överläkare har som sagt skrivit in i datorn att jag ska läggas in och få den där skiktröntgen. Hoppas nu att han gjort vad han har sagt så att jag inte åker in förjäves. Jag vill verkligen inte sova över men jag vet att jag nästan helt säkert kommer få göra det :(. Nu får jag hålla mig till mobilen ett tag! Vi ses!

Morgonens Emil

"Idag kommer det regna för igår tappade Dennis mackan upp och ner."

Uppdatering: Storebror Måns säger föraktfullt tillbaka att det inte alls kommer att regna idag. Då säger Emil: "De kanske har glömt att det var någon som tappade den upp och ner."

Några snygga klänningar

men desto sämre foton. Gör verkligen inte klänningarna (eller mig själv för den delen) rättvisa, men va sjutton, ja bjussar väl på det.Så här ser jag ut just nu:
Röd vintage klänning i mocka
Svarta höga stövlar från nån rätt fin skoaffär på Hamngatan som jag glömt namnet på...
Jeans från Cheap Monday
Svart finstickad tröja från HM
Döskallehalsband från HM
Klocka från AxcentBrun ullklänning - vintage - köpt för länge sedan - återupptäckt idag.Grön vintageklännning med päron påEn färgsprakande kreation som jag hittade på Emmaus. VIntage. Görs inte alls rättvisa på fotot tyvärr.

Så där jag - där fick ni lite foton till livs.

Jag blir borta i några dagar nu troligtvis. Ses senare.

Uppdatering: Det blev något vajsing med fotonas upplösning när jag förminskade dem. Får göra om det när jag har mer tid... Sorry.

Alltså fattar ni

hur många skitsnygga second hand-klänningar jag har? Jo en del av er fattar nog.

Jag. Har. Många. Underbara. Second. Hand. Kläder. Överhuvudtaget.

Så är det med det, och det är riktigt kul. Problemet är att jag aldrig tappar lusten att köpa några till second hand-plagg, och då kan det hända att en del av de där guldkornen försvinner i garderoben. Hittade just en. En brun klänning i ylle - tog ett foto på mig själv i den - kanske åker det in här sen :).

Såja, ett lite positivt inlägg ändå.

I Enskede intet nytt...

Eller lite nytt, men det är bara jobbiga saker. Jag fick jätteont i magen igen igår kväll och jag var en millimeter från att åka in (vi hade barnvakt fixad och stod påklädda utanför bilen jag och Magnus). Men så plötsligt ångrade jag mig. Jag var inne på dagen i går och blev hemskickad efter blodprovstagning, och jag fick för mig att jag skulle bli hemskickad igen. Läkaren jag träffade på dagen igår sa att det är kirurgen (och överläkaren) som har ansvar för mig, och att jag måste kontakta honom. Men för mig känns det inte riktigt som om någon alls har ansvar för mig - jag känner det snarare som om jag har hamnat mellan stolarna. Men jag åkte hem och ringde till min gamla avdelning och så i morse ringde överläkaren till mig. Han tycker jag ska åka in i helgen igen och jag kommer då att få en så kallad datortomografi (skiktröntgen). Så nu har jag ytterligare något att oroa mig för. Trots att jag borde vara glad för att den här läkaren tar mig på allvar och ger mig nya undersökningar, så blir jag alltid orolig och ledsen efter vi har pratat.

Ni kommer väl snart inte vilja läsa här mer, för att det är så deppigt, men jag måste få skriva av mig och hålla mig själv uppdaterad på vad som händer. Jag ska lägga in lite roliga kläder vid tillfälle också. Jag längtar så till att bara få vara normala Kicki som går till jobbet och som äter sina köttbullar.

Jag har en vän i London

Eller flera förresten. Men en av dessa vänner är infödd Londonbo (han har dock bott på många andra platser också). För er som följt min blogg en längre tid så är det Richard som bodde hos oss i en vecka i juni 2007 jag talar om. Nyss chattade vi om min förbannade mage och diagnoser. Helt plötsligt kommer följande underbara diagnos flygande:

"Asymptomatic non-specific irritable eating solids painful syndrome"

Vad skönt det var att få skratta! Ni som känner mig vet ju att jag skrattar ofta och högt när jag är frisk. Men perioden sedan annandagen har inte varit präglad av skratt och därför är det så oerhört välkommet när det bara kommer. Tack Richard (inte för att han förstår ett dugg av vad jag skriver här, men dock)!

Jag tror jag ska föreslå denna diagnos för nästa läkare jag träffar :).

Idag har jag ätit små täta portioner av fast föda och haft ont som vanligt, men inte med samma intenstitet eller utsträckning i tid. Jag vetesjutton om det är en förbättring, men vem vet. Jag tror inte riktigt på colon irritable och vill utesluta flera andra diagnoser först. Hoppas att en läkare från medicinska avd. kan ringa i morgon.


My colon looks fine!

Eller min tjocktarm ser bra ut, som vi säger på svenska. Så skönt! Tårarna bara rann när de berättade det efter jag just vaknat upp från den lätta narkosen. Det här var den tuffaste röntgen rent psykiskt, för det är ju tjocktarmscancer med levermetastaser som min mamma dog av. Jag har sånt enormt trauma kring det här! Alla hemska besked vi fick under så många år. Jag kan verkligen inte beskriva vilka mörka år jag har genomlevt. Det har varit en ren terror - canceråren. Innan jag åkte in till Sös var jag stelfrusen och darrig och hade hjärtklappning och ville bara gråta.

Har just ätit ytterst lite köttfärssås och spagetti och får jag samma smärta som jag brukar så åker jag in till Sös i kväll. Detta för att jag åtminstone måste få hjälp med att hantera dessa smärtor och få tips på vad jag ska äta osv. Den läkare som utförde röntgen tror att det är colon irritable jag lider av - men det har jag ju haft i säkert 15 år och det brukar inte kännas så här. I så fall har den accelererat väldigt. Så jag har många fler frågor som jag måste få svar på innan jag kan bli helt lugn. Men det var ett fantastiskt skönt resultat  av denna koloskopi.

Sluta inte hålla tummarna utan knyt dem då och då! Kram!

Undersökning idag kl. 14.00

Idag är dagen för min koloskopi (koll av tjocktarmen) och jag är så orolig. Kan inte någon söva mig och väcka mig när allt detta är över för jag pallar inte mer?

Vi får se om jag kommer bli inlagd efter denna undersökning, för jag måste ju äta någon gång, och när jag äter så vet vi ju vad som brukar hända, och då måste jag ha smärtlindring.

Ha det och snälla håll tummarna eller be till Gud eller så!

Lite kläder

Hämtade förra veckan ut ett paket med följande kläder från Ellos:

     

Köpte den svarta klänningen, inte den röda, men hade supersvårt att välja.

Och dessa skor från Din Sko köpte jag för 150:- för ett tag sedan:
Och det här plaggen är och snygga - men dem har jag inte köpt - ännu. Finns på rea hos Ellos.

  

Så, lite glamour från denna förbannade sjukstuga. Har just gått igenom kvällens depperiod och försöker hålla modet uppe.

Vill säga TACK

till er som kommenterar och peppar mig här på bloggen och även er som läser men inte kommenterar och som jag har kontakt med per telefon, msn och "irl". Det känns skönt att få respons på saker och veta att det finns folk därute som tänker på mig. Hade en helveteskväll igår med ont i upp mot fem timmar efter det att jag åt lite fiskgratäng. Jag vet att jag borde ha åkt in, men jag fasade för en natt på sjukhuset och vet att det knappt händer något över helgen. De enda de har där som jag inte har här är bra smärtlindring. Brufen och alvedon hjälper inte ett skvatt när det sätter igång på riktigt.

Imorse orkade jag i varje fall åka iväg med Emil till frisören. Jag ville verkligen det, för det är liksom en grej som både han och jag njuter av. Han ser så söt ut i spegeln när han sitter där helt allvarlig och blir klippt. Är han verkligen min och Magnus? Hur kan vi ha producerat en sådan underbart söt liten kille? Han fick mörkblått i luggen precis som han ville. Och en röd klubba. Efter frisörbesöket fyndade vi ytterligare på Åhléns halva reapriset-rea (var där i går också och fick med mig lite hem). Köpte flera baströjor i svart i olika modeller och i en fantastiskt skön kvalité. Två av dem hade kostat 399:- och jag gav 125:-. Inte illa pinkat! Så nu gäller det att rensa ut de svarta tröjor som börjar bli lite utslitna. En jättefin silverblus i vidare modell från märket Wera på Åhléns kom också med hem. Har tittat på den ett tag. Längtar till jag kan gå till jobbet och klä mig i roligare kläder än jag har här hemma. Jag vill mest ha på mig varma polos eller koftor nu, för jag är så frusen. Beror nog delvis på min viktnedgång och på att jag inte får tillräckligt med näring och kalorier i mig.

Ha det!


Igår eftermiddag och kväll/natt

var bland det värsta stunder jag upplevt i mitt liv. Jag kunde inte hålla katastroftankarna borta. Jag orkar faktiskt inte gå in på vad de handlade om, men de rör förstås ovissheten kring min diagnos (magproblemen). Jag träffade en läkare i går eftermiddag, och det var det som startade det hela. Fy fan!

I morse var jag också mycket ledsen och ångestfylld, och jag ringde då till endoskopienheten som ska utföra min koloskopi. Hon hörde på mig att jag hade en verklig kris, och hon fixade en akuttid för koloskopi på tisdag den 22 januari. Även om jag skulle åka in akut skulle jag inte få en tidigare dag sa hon, så nu behöver jag inte känna att jag måste åka in. Eftersom jag blivit beordrad av överläkaren att jag måste äta vanlig mat nu (som jag kör i mixer) så kan det dock hända att jag blir tvungen att åka in för att få smärtlindring. Jag har hittills bara kört fiskbullar och ris i mixer och jag känner varningssignaler hela tiden men inte akut smärta. I kväll kanske jag testar fiskgratäng. Men snacka om att jag är livrädd hela tiden för att det ska börja köra. Om koloskopin inte visar något så får jag antagligen vänta ca 9 dagar på nästa undersökning - kameran jag ska svälja (kapselendoskopin).

Jag är hemskt ledsen att jag ska behöva älta det här men jag behöver både skriva av mig och prata av mig och det enda jag vill höra tillbaka är faktiskt att: Det här grejar du! Du blir bra - det vet jag! osv... Jag hatar osäkerhet och känslan av att det kan vara det värsta. Jag klarar det helt enkelt inte! Och så här utanför som jag känner mig just nu var det länge sedan jag kände.

Måns är hemma med mig idag. De ringde från skolan och sa att han hade ont i halsen. Han kom hemspringande och hade gråten i halsen. Jag tror ärligt talat att det rörde sig om 30% halsen och 70% oro för mig men också för att en annan klasskompis som blev dålig och illamående och grät precis samtidigt som Måns. Eftersom han såg svullen ut i halsen så åkte vi dock till närakuten och uteslöt halsfluss. Det är ett virus sa doktorn och beordrade GLASS! Ni kan tänka er flinet på Måns läppar va? Han är fullkomligt galen i glass och har redan nu konsumerat en mjukglass på McDonalds och en stor portion vaniljglass här hemma. Nu sitter han och läser högt ur en smurftidning :). Han är bara så underbar min älskade Måns! Doktorn sa också att Måns inte skulle spela några fotbollsmatcher utan ta det lite lugnt. Hmmmm, det blir svårare... Men eftersom han hörde när doktorn sa det så tror jag han går med på det.

Vi hörs!


En positiv nyhet!

Magnus fick idag reda på att han fått ett jobb han sökt! 100 sökanden och han fick det! Jag är så glad för hans skull, men även för hela familjens. Det är en tillsvidareanställning till en specifik tjänst på ett museum och det var som om annonsen var skriven för honom. Han sa idag att han hade blivit väldigt besviken om han inte hade fått det, och det förstår jag verkligen. Personalchefen hade sagt till en av Magnus referenspersoner att "Han (Magnus) låter nästan för bra för att vara sann". Och nog är han bra alltid, min Mange, men han är även sann, och han förtjänar det här så fruktansvärt mycket! Det var verkligen i grevens tid detta jobb kom, för i augusti utlokaliseras hela hans arbetsplats till en avlägsen ort, och vi har för länge sedan bestämt att vi inte ska flytta med. Om inte detta jobb hade dykt upp så hade Magnus blivit tvungen att vidareutbilda sig. I och för sig en intressant utbildning, men vi hade fått det mycket tajtare ekonomiskt under ca 9 månader.

Så, om det inte vore för mitt eget tillstånd så hade det druckits champagne här hemma ikväll. 20 röda rosor har han fått i varje fall och han blev jätteglad. Grattis grattis!

Vad sägs om tre veckors väntetid

innan nästa röntgentid? *Gråter* Jag klarar nog inte det här. Depp.

Dagens Emil

Bakgrund:

Emil gillar de nya "småbarnen" eller "bebisarna" på dagis (de som är 1-1 1/2 år gamla och har börjat rätt nyligen). Han har två favoriter - en som heter B och en som heter A. Idag säger han plötsligt:

"B har slutat på dagis. Han hade så långt att åka till dagis." (Antar att B har fått plats på ett dagis närmare där han bor.)

"Så nu har jag bara A kvar" säger Emil och ser ledsen ut.

Sötnös!

Det här börjar bli en "sjukblogg"

Hoppas snart det blir ändring på det! Idag ringde i varje fall en läkare från SÖS. Hon var jättetrevlig, och vi bestämde att jag ska göra en sk koloskopi (typ tjocktarmsröntgen innifrån) före kapselendoskopin. Det är så gången brukar vara sa hon, och jag tycker själv det är konstigt att inte tjocktarmen har kollats. Tyvärr kommer jag nog inte få en tid denna vecka, men räknar kallt med början av nästa vecka. Kändes nästan, men bara nästan, som om jag fick prata till punkt med denna läkare. Glömde dock att nämna att jag får lite ont i ryggen också nu, men det får bli när jag träffar henne nästa gång.

Dagens positiva blir:
1) Att läkaren ringde utan att jag behövde ringa först.
2) Jag har ätit en hård macka och en rostad macka vid olika tillfällen idag, och fick inte så ont.

Men hungrig är jag...oj oj...

Jag kommer hata soppor

Och jag gör det redan... Jag skulle kunna dö för ett McFeast Meal just nu. Eller Chicken Ticka Masala på Samrat of India på söder.

Hur ska jag klara det här? Jag är så hungrig. Och så får jag ont av sopporna också emellanåt - men inte så panikont som jag skulle få av ett McFeast Meal... Jag kommer nog snart börja drömma om mat tror jag. Och att få tugga. Jag menar varför har vi tänder egentligen?

Börjar misstänka gallan igen, för det liksom strålar ut i ryggen nu också. Men hur ska jag få igenom att de kollar gallan igen? Den såg ju jättefin ut på ultraljudet förra veckan. Vi får se. Så många frågor, så få svar.

Igår var jag så arg, ledsen, irriterad och modfälld. Grät mycket. Vet ni, jag ringde till enheten jag är remitterad till för så kallad kapselendoskopi (kameran jag ska svälja), och då visar det sig att det inte skickats någon remiss dit ännu! Och de sa till mig när jag lämnade avdelningen i onsdags att den redan var skickad... Så jag fick ägna en hel del tid till att ringa runt till olika personer för att övertyga dem om att det inte skickats en remiss och i går kväll runt 19.00 fick jag reda på att NU hade en akutremiss skickats. Vilken tur att jag är ett sånt kontrollfreak ibland. Kan nästan känna på mig när något inte är som det ska. Nu undrar jag naturligtvis vad "akut" betyder? Kommer de ringa på måndag eller blir det på fredag? Eller dröjer de ännu längre?

Usch!

Men jag måste avsluta lite positivt i varje fall:

1) Igår fick jag 20 underbara tulpaner i en massa olika färger av Ancha. Det kom ett blombud och ringde på i går kväll. Jag blev fantastiskt rörd och glad. Tusen tack igen Ancha!

2) I morgon kväll ska jag och ett gäng smoothies och ett gäng musiksnackare från alltförföräldra-sajten gå och se Anton Corbjins film om Joy Division sångaren. Control heter den. Ska bli otroligt spännande. Jag är ett stort fan av Corbjin som ju plåtat både mina favoritgrupper U2 och Depeche Mode. Och Joy Division var/är ju bra.

Ha det!

Hemma sedan igår eftermiddag

men ingen förbättring och ingen diagnos i sikte....

I går gjorde jag passageröntgen/tunntarmsröntgen och där hittade de inget heller (inga hinder som satt i vägen). Denna röntgen var mycket speciell. Jag fick en nässond nedförd från ena näsborren och ner i magsäcken och så letade läkaren upp tunntarmsöppningen och sedan sprutades det ner en massa kontrastvätska i hela tunntarmen. När tunntarmen är fylld så tas en hel del bilder med en röntgenkamera. De letade efter ställen på tunntarmen där den eventuellt kunde vara utvidgad vilket i sin tur kan tyda på att det finns ett hinder inne i den. Men inga hinder så vitt läkaren kunde se vid första kollen... Allt såg väldigt bra ut. Men vad är det då jag lider av?????

Eftersom jag varit rätt deppig och lite ångestfylld de senaste kvällarna och nätterna på sjukhuset så beslutades det att jag fick åka hem till familjen i går eftermiddag. Längtade mig galen efter familjen!

Jag är nu hemma på flytande föda, vilket inte gör lika ont för min stackars mage att ta emot. Lever på soppor av olika slag och jag är döhungrig!!!! Det var en ren plåga att åka till ICA och handla idag för det luktade goda maträtter överallt! Ska få vidare undersökningar nästa vecka som det ser ut nu. Det jag kommer få göra till en början är att svälja en liten kamera - ungefär så stor som ett alvedonpiller - som sedan kommer att ta bilder innifrån tarmarna. Jag har en egen teori om att det är någon sårighet eller liknande högt upp i tunntarmen, men det är förstås bara en amatörteori utan någon som helst evidens....

Så så är det med mig just nu. Idag har jag vilat här hemma och det är betydligt trevligare än att ligga på sjukhus kan jag säga! Jag har upplevt en smärre mardröm på sjukhuset. Man märker verkligen att Södersjukhuset har ett stort upptagningsområde och för få läkare m.m. Långa väntetider till allt, och man får nästan panik ibland av att bara ligga där - speciellt nattetid.

Vi hörs vidare!

Hälsar Kicki som när hon blir frisk kommer bjuda Magnus på Gondolen eller Skrapan....

Soundtracket

för de senaste veckorna har varit denna låt, och framförallt de markerade stroferna:

Strangelove med Depeche Mode

There'll be times
When my crimes
Will seem almost unforgivable
I give in to sin
Because you have to make this life liveable
But when you think Ive had enough
From your sea of love
I'll take more than another riverfull
And I'll make it all worthwhile
I'll make your heart smile

Strangelove
Strange highs and strange lows
Strangelove
Thats how my love goes
Strangelove
Will you give it to me
Will you take the pain
I will give to you
Again and again
And will you return it

There'll be days
When I'll stray
I may appear to be
Constantly out of reach
I give in to sin
Because I like to practise what I preach
Im not trying to say
I'll have it all my way
Im always willing to learn
When youve got something to teach
And Ill make it all worthwhile
I'll make your heart smile

Pain will you return it
I'll say it again -- pain
Pain will you return it
I wont say it again

I give in
Again and again
I give in
Will you give it to me
I give in
Ill say it again
I give in

I give in
Again and again
I give in
Thats how my love goes
I give in
Ill say it again
I give in

På SÖS bibliotek igen

Har smitit ned hit ett tag för att få bort tankarna och kolla mina favoritsidor. Har vilat en del efter soppan jag åt på förmiddagen. Får inte äta fast föda idag för i morgon ska jag göra en så kallad passageröntgen av både tunntarm och tjocktarm. Jag kommer väckas kl. 5.00 för att dricka kontrastvätska och sedan är det röntgen runt 7.15. Längtar jättemycket! Hade hoppats att jag skulle få röntgen idag, men på nåt underligt sätt blev den framskjuten... Man får verkligen testa sitt tålamod här på sjukhuset. Det är ett evinnerligt väntande! Och det är inte lätt att få tag på sjuksystrarna, förutom de allra bästa som man alltid får tag på. Jag har minst 2 favoriter, men tyvärr kan de ju inte jobba jämt! Överläkaren/kirurgen har växt i mina ögon, för idag stod han lite längre och pratade med mig och förklarade lite. Han menar att om de inte hittar något hinder i tarmarna, så får den medicinska avdelningen ta över mig. Låt det inte bli så - låt de hitta någon hanterbar förklaring till hur jag mår i morgon! Det är nästan så att jag ber till Gud för att detta ska hända...

Vi hörs vidare!

Ja jag är på SÖS...

Blev inlagd i torsdags efter ett besök på akuten. Helt sanslöst det här... Sitter på biblioteket här på sjukhuset nu och kollar lite på nätet. Är rätt utsvulten, både på mat och på internetfrånvaro... Snart kommer min familj och hälsar på, så det blir ett kort inlägg nu. Ville bara ge ett livstecken!


Klistrar in delar av en kommentar jag skrev till Anna nyss: "Läkarna tar det så lugnt så... Lite fööööör lugnt för Kickis smak, men man får förstå... Jag har gjort gastroskopi och ultraljud och det visar inget på galla eller i magsäcken. Jag har någon typ av inflammation, men de vet inte var. Jag har ju ont efter jag ätit - ca en timme efter. Det kan bli en tunntarmsröntgen idag eller i morgon. Har varit här 4 nätter nu. Är så less!!! Jag är i god vård trots allt, även om jag tycker att de bör kunna skicka mig på tunntarmsröntgen direkt, även innan jag ätit en gång till (de vill se hur jag mår efter lunchen - men jag VET att jag kommer må dåligt...har mått dåligt i 13 dagar nu efter det att jag ätit). "

Så nu vet ni lite - jag lever! Och jag hoppas att jag rätt snart ska få reda på mer kring vad det är jag har. Det är så frustrerande!!! Är orolig emellanåt, och emellanåt bara less.

Vi hörs! Oroa er inte för mkt - för det gör som sagt inte läkarna nämnvärt!


Tyvärr

blir det nog lite mindre bloggande ett tag för all min energi går åt till att bemästra min förbannade magsäck. Nu har jag haft ont sedan 19.15 och klockan är 20.53. Jag har varit hos doktorn och diagnosen lyder för tillfället "irritation i magsäcken". Jag äter ett losec-liknande preparat som inte verkar hjälpa nämnvärt. Målet är att hålla ut till måndag då jag ska på återbesök till doktorn. Läkaren sa att det mest är tillfälligheter som gör att man får såna här symptom, så det behöver inte vara stress. Blääää säger jag. Men nog om det.

Barnen och Magnus har varit och badat i dag och det var en succé. Måns hoppade från "2:an"!!! Magnus trodde knappt sina ögon. Han var inställd på att Måns skulle vända och gå tillbaka men helt plötsligt bara gör han det och det blev ett rätt rejält magplask... Sen hoppade han minst sex gånger till :). Så roligt.

Ses!

RSS 2.0