Cypern

I morgonbitti kl 03.00 kommer taxin! Två veckor. Den verkligt riktiga semestern börjar, då jag förhoppningsvis kan koppla av fullständigt.

See you!

Semestertider

Och därmed lågsäsong/bottenrekord i uppdateringar från min sida. Jag har med mig trådlöst nät, men uppdaterar mest på facebook. Nu är det dock dags för ett litet inlägg.

Vi startade vår semesterresa i Halland i en lite by som heter Sandsered. Eller jag vet inte om det kallas by. Det är ett litet ställe på landet helt enkelt, med några rätt stora bondgårdar. I kanten av en bondgård, med utsikt över en liten liten sjö, har vi vår stuga. Där tillbringar vi alltid en vecka av vår semester tillsammans med familjen H. Väldigt avkopplande. Och så besöker vi Gekås i Ullared ett antal gånger och fyller upp de sista hålen i baggageutrymmet på bilen. Har som vanligt gjort många fina fynd + att jag faktiskt blev filmad av Strix television inför den nya dokusåpan om Ullared. Men det är nog inte troligt att jag kommer med (C var också med på ett hörn). De intervjuade mig i säkert 5 minuter.

Familjen B kom också till stugan och stannade i två dagar. Vi var alltså 12 personer i stugan under ett par dagar! Rekord!

Nu befinner vi oss i Skåne nära Lund. Barnens farmor bor här. Vi har hunnit bada en hel del samt träffat lite kompisar. Idag ska vi träffa barnens kusiner och föräldrar. Det ska bli trevligt.

En av höjdpunkterna hittills på semestern var när vi fick gosa med sju stycken labradorvalpar! Hundarna tillhör en av Magnus kompisar och ska säljas om ca fem veckor. Just nu är de tre veckor gamla. Helt underbara! Trodde knappt det var sant när jag fick se dem.

Ha det så bra så hörs vi!Jag och mycket gosig valp.Från sidan med familj i bakgrunden.

Dagens Emil

"Om ICA skulle ha varit gjort av metall så skulle det varit Metallica!"

Han är på gång igen, min älskade Emil! Man måste vara där med penna och papper hela tiden :). ♥ ♥ ♥

Det packas

Japp, det är dags för packning inför Sverigesemester. Det tar sin tid om man är en Kicki. Börjar se ljuset i tunneln men än är det inte klart. Ska bli så skönt att komma iväg och få koppla av. Jag har köpt flera nya deckare (Hellström & Roslund tror jag författarna heter). Hoppas jag kan sugas in i historierna och glömma tid och rum. Tror nog att chansen för det är större när vi åker till Cypern senare, men vem vet, jag kan bli överraskad.

Bara jag och Emil är hemma. Måns är och badar med en kompis och kompisens mamma. Jag är så glad över denna kompis som Måns har. Han är så fin och rolig. Hoppas de kan hänga ihop hela hösten (han går i parallellklassen).

See you!


Dagens Emil

Det var alldeles för länge sedan.

"Mamma, jag tycker det är konstigt att vara sig själv"


RSS 2.0