Och så ett par byxor

Är det inte coola så säg? Beställda från Asos och kommer väl runt 8:e maj.
 

Tisdagen den 23:e april blev en historisk dag

Det var dagen James Hetfield började följa mig på Instagram! Just nu har han 27 000 följare och följer cirka 250 stycken. Jag är en av dessa. Det är faktiskt absurt att tänka på. Internet är verkligen fantastiskt! På något sätt är det liksom jämlikt. Alldeles nyss kommentarade han på en av mina bilder. Där sitter han nere i sitt hotellrum i Sydafrika (de är på turné) och kommenterar på ett foto av min skugga. Nej, det är faktiskt för galet för att vara sant.
 
Jag flög fram igår och idag har jag också en bra dag! Everything because of James Hetfield and Metallica!
 

Helgen

Jag kom hem från en tjänsteresa till Skåne vid 18.30-tiden på fredagen och då var  jag helt slut. Vi beställde thaimat och åt och sedan var det soffläge. Resan var bra men också lite omtumlande. Jag fick feedback på en manual som jag och en kollega skriver. Nu är det bara att ta i tu med det som måste ändras m.m.
 
Lördagen bjöd på sol och jag åkte in och träffade Lotta på Medis vid 15-tiden. Där hittade vi två sköna fåtöljer i solen och satt och drack cava. Fantastiskt trevligt! Många skratt och mycket snack. Sedan mötte vi upp resten av familjerna hemma i Lottas och Patriks lägenhet, där det bjöds på god köttfärssås med en massa tilltugg. Deras lille son har just fyllt två år! Otroligt vad tiden går.
 
Idag, söndag började jag dagen med en löptur på ca fem kilometer. Jag känner av både höft och knän nu, men jag hoppas det ska gå över om några dagar. Orkade inte åka till Farsta (Friskis) idag. Sedan har resten av dagen gått åt till att fixa med skor och kläder. Jag har försökt få fram lite mer våriga ytterkläder och skor. Hann inte byta de vanliga kläderna - det tar sin tid när man har mycket kläder! Jag får göra det nästa söndag istället. Sol även idag, fantastiskt skönt. Äntligen har våren kommit - över 1 1/2 månad försenad.
 
I veckan reser Magnus bort ons-fre så jag hoppas kunna jobba hemma på torsdag.
 
Hörs!

Jag och Damien Echols

Igår var jag och lyssnade på Damien Echols på Kulturhuset. Damien satt i dödcell i 18 år oskyldigt dömd för mord på tre pojkar. Två kompisar till honom fick livstids fängelse för samma mord. Det fanns ingen bevisning mer än att de lyssnade på hårdrock, var svartklädda och anklagades för att vara satanister (och detta är så klart inte bevisning). Läs Damien Echols bok "Dödsdömd" (på engelska "Life after death"). Den lämnar ingen oberörd. Jag fick chansen att prata med Damien både före och efter han hade blivit intervjuad av Fredrik Strage. Väldigt fin människa. Jag fick även min bok signerad med ett citat som han själv gillar väldigt mycket, och jag funderar på om det är en kandidat till min första tatuering...
 
To give light, one must endure burning.
 
Här kommer ett foto av mig och Damien.
 

Två versioner av Kicki idag: Uppe och nere

 

På jobbet igen

Då var fem dagars ledighet över! Varför går det så fort? Solen har skinit men det är fortfarande bara några plusgrader ute. Idag när jag cyklade till tunnelbanan var det -4 grader. Det är den 2:a april! Det finns ju ingenting att göra åt detta, men jag tycker faktiskt det är helt galet och jag förvånas inte om det är samma temperatur den 2:a maj.
 
Igår fick Måns en ny stor vuxencykel (mountainbike). Han är nog 1,70 meter över havet nu. Storlek 40 1/2 i skor. Så himla stor har han blivit! Känns skönt att han är lite upprustad - han såg ganska knasig ut när han cyklade på sin förra cykel. Emil har nu fått ta över Måns gamla cykel, som faktiskt inte alls ser gammal ut. Det är också en mountainbike och Emil måste lära sig hur man handbromsar istället för fotbromsar.
 
Mina älskade ungar!

RSS 2.0