Jag ska träffa Metallica!

Jag har vunnit ett så kallat "meet and greet-pass" och kommer att få träffa bandet eller delar av bandet innan de går på och spelar på Ullevi på söndag.

Jag tror knappt det är sant och är så nervös att jag skakar. Vad f-n ska jag säga till dem? Måste skriva manus på fredag kväll.

Det här är vad jag kallar ett "star struck"-blogginlägg.

Det blev en lugn midsommar

Jag, Magnus och Emil var hemma och Måns var hos en kompis i Blekinge. Vi åt sill på balkongen och det kändes som om vi var de enda som var hemma i hela Tallkrogen. Men det var vi inte märkte vi senare på eftermiddagen, för då började grannen snett under oss dra igång sin fest som pågick ända till småtimmarna. Mycket hög musik och massa snack. Men man får stå ut. Jag somnade i varje fall.

Vi hyrde en massa filmer också, och låg och slappade framför tv:n. Skitmysigt. Rekommenderar varmt Winter's Bone. En mörk film som ändå har en massa ljus i sig!

Och så var vi ute och åkte med nya bilen. Den känns jättebra att köra. Det enda jobbiga är att jag konstant är oroad för att någon ska vandalisera den eller försöka sno den. Hoppas den känslan går över om ett tag.

Nu har jag denna vecka och tre dagar i nästa vecka kvar fram tills min semester börjar. Men redan på lördag bär det av till Ullevi för att se The Big Four på söndag. Metallicadax! Pepp pepp! Jag ska tanka in energi som bara den.

Foo Fighters var för övrigt jättebra!

Bil köpt

Och vi får den på onsdag. Pirrigt värre är det! En Saab 9-5 kombi, grå, från 2008. Det jobbiga är att vi fick lov att bestämma oss så snabbt. Man hade ju velat titta runt på ett antal bilar. Men nu är det som det är, och det hela kommer nog bli bra till slut.

I morse sa vi hejdå till vår gamla Saab och tog ur alla våra privata ägodelar ur den. Det kändes så konstigt, nästan overkligt. Jag kan liksom inte förklara vad den här bilen står för för mig. Det var som om jag gav iväg en del av min mamma och pappa. Jag är medveten om att det bara är en "pryl", men även prylar kan frambringa en massa minnen. Jag har haft det tufft med det här. De känns så oerhört nära nu, mamma och pappa. Jag kan ta på sorgen igen. Men jag vet att de är med mig och att de gillar vårt beslut om att köpa en ny bil.

Vad jag längtar till onsdag. Först hämta bilen, sedan iväg till Stadion och Foo Fighters-konsert! WOW!!!

Nyheter kring bilar och skolavslutning

De löser in bilen, så jag kommer aldrig mer köra min Saab. Trygg Hansa tycker det kostar för mycket att laga den. Så nu är det helt klart att vi inte kommer ha någon bil för att ta oss runt och kolla på nya bilar med. Det är Moment 22 och jag som måste jobba någon gång också och bli klar med min del i en rapport. Varför? Har hittat en bil i Akalla som vi hoppas kunna titta på på måndag. Hoppas att vi blir supernöjda med den direkt. Usch vad stressigt allt är. Det blir ingen Sverigesemester utan bil.

Idag var det skolavslutning och jag var med barnen till skolan. Det var fint men svettigt. Vilken sommar! Hoppas den räcker till juli också.

Näää, jag har fan inget kul att berätta

Mer än att Zlatan var bäst i gårdagens match mot Finland.

Min cykel blev stulen i natt... Det måste vara någon som är ute efter mig/oss. Jag är så grymt jävla ledsen och vill bara gråta. Och bilen lär vi inte se förrän nästa vecka. Jag som trodde vi skulle ut och kolla nya bilar i helgen (med den gamla skruttbilen).

Bil stulen m.m.

Hell week avslutades med att vår bil blev stulen och veckan efter började med att den återfanns. Nu står den på en verkstad i väntan på eventuell reparation. Vilken soppa. Var så ledsen i söndags. Det är andra gången vi får betala 1500 kronor på mindre än två månader. Förra gången lyckades de ju inte få upp dörrarna, men de förstörde dem. Denna gång lyckades de ta sig in och tjuvkoppla. Det komiska är att den hittades 300 meter från där den stals. Skit är det, och ny bil måste hittas å det snaraste.

Nu fem dagars ledighet, eller det är nästan bara fyra dagar kvar när jag skriver detta. Vi skulle ut till Malins landställe, men har ställt in detta på grund av att vi inte har någon bil att färdas i. Det skulle ta lång tid att åka buss och bussen går på knepiga tider. Vi får göra det bästa av helgen här hemma istället.

Snart tacos!

RSS 2.0