Ut med det gamla och in med det nya!

2011 har inneburit både högt och lågt! Det högsta för mig personligen var detta:GOTT NYTT ÅR!

Mellandagarna

Gillar mellandagarna och tar i stort sett alltid ledigt då. Likaså i år. Mellandagarna är prestigelösa samtidigt som det är då man kan få något gjort i hemmet (tycker jag). Nu har vi påbörjat ett litet projekt i Emils rum. Vi rensar hans bokhyllor och gör plats för ett litet skrivbord där han kan ha sin dator och där han kan göra sina läxor. Ingen storrenovering, men förhoppningen är att det inte ska se fullt så stökigt ut som det gör nu. Vi ska lägga alla småpryttlar i boxar osv.

Ikväll tar vi dock paus och går på middag hos Emils kompis med föräldrar och syskon. Topp!

God Jul

Nu blir det snart firande av tillsammans med en del av tjocka släkten.

Ha en underbar jul kära läsare!


Klungan och Säkert

Swisch!!! Nu drar jag iväg med Rosie och ser Klungan och Säkert på Cirkus! Ska bli riktigt roligt.

I morgon: Min sista arbetsdag och sedan 18 dagar ledigt.


Nedräkning

Min kropp och själ säger att de inte orkar längre. Båda två vill ha ledigt! Nio dagar kvar. Sedan 17 dagars ledighet.

Igår gjorde jag något spännande. Vad jag gjorde berättar jag när det inte är en hemlis längre.

Sankta Lucia på er!
Om några timmar

bär det iväg på konsert! Jag och Magnus med flera ska se Motörhead på Arenan i Fryshuset. Innan konserten är vi ett helt gäng som ska äta på Kellys tillsammans med andra hårdrockare. Barnen ska få vara hos Emils kompis Sofia med familj. Det kommer bli toppen för dem!


Sista sykurshelgen

Och min klänning är så gott som klar. Måste bara fixa till en liten sak i u-ringningen. Det har varit fantastiskt kul och lärorikt och nu ska jag försöka ge mig på en likadan klänning fast i ett annat tyg. Ska försöka komma ihåg att lägga upp ett foto på den skotskrutiga. Nästa helg ska jag unna mig lite sovmorgon :)!

Denna vecka bjuder på lite glögg och julfix på jobbet samt crawlkurs på torsdag. Fick till några riktigt bra längder crawl i torsdags där andningen fungerade hyfsat. Jag gick leende ifrån träningen!
RSS 2.0