Jag kommer hata soppor

Och jag gör det redan... Jag skulle kunna dö för ett McFeast Meal just nu. Eller Chicken Ticka Masala på Samrat of India på söder.

Hur ska jag klara det här? Jag är så hungrig. Och så får jag ont av sopporna också emellanåt - men inte så panikont som jag skulle få av ett McFeast Meal... Jag kommer nog snart börja drömma om mat tror jag. Och att få tugga. Jag menar varför har vi tänder egentligen?

Börjar misstänka gallan igen, för det liksom strålar ut i ryggen nu också. Men hur ska jag få igenom att de kollar gallan igen? Den såg ju jättefin ut på ultraljudet förra veckan. Vi får se. Så många frågor, så få svar.

Igår var jag så arg, ledsen, irriterad och modfälld. Grät mycket. Vet ni, jag ringde till enheten jag är remitterad till för så kallad kapselendoskopi (kameran jag ska svälja), och då visar det sig att det inte skickats någon remiss dit ännu! Och de sa till mig när jag lämnade avdelningen i onsdags att den redan var skickad... Så jag fick ägna en hel del tid till att ringa runt till olika personer för att övertyga dem om att det inte skickats en remiss och i går kväll runt 19.00 fick jag reda på att NU hade en akutremiss skickats. Vilken tur att jag är ett sånt kontrollfreak ibland. Kan nästan känna på mig när något inte är som det ska. Nu undrar jag naturligtvis vad "akut" betyder? Kommer de ringa på måndag eller blir det på fredag? Eller dröjer de ännu längre?

Usch!

Men jag måste avsluta lite positivt i varje fall:

1) Igår fick jag 20 underbara tulpaner i en massa olika färger av Ancha. Det kom ett blombud och ringde på i går kväll. Jag blev fantastiskt rörd och glad. Tusen tack igen Ancha!

2) I morgon kväll ska jag och ett gäng smoothies och ett gäng musiksnackare från alltförföräldra-sajten gå och se Anton Corbjins film om Joy Division sångaren. Control heter den. Ska bli otroligt spännande. Jag är ett stort fan av Corbjin som ju plåtat både mina favoritgrupper U2 och Depeche Mode. Och Joy Division var/är ju bra.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: Påtårs-Påtänd Plaskare

Ja, visst kommer det bli kul imorgon kväll?! Vi är ju uppe i sex pers nu.

Om du undrar varför jag skriver detta på märklig tid så har jag varit i sängen och vänt. Kan inte sova. Misstänker kaffet vi drack på kalaset idag. Hoppas det inte var så farligt - nog för att det är trevligt att träffa M men det hade ju helt klart varit läge för en bamsekram!!!

Nåja, att sitta här i mörkret med Kent i lurarna och snegla på fiskarna är ju rätt trevligt. Hoppas bara pojkarna sover länge imorgon. ;-)

2008-01-13 @ 00:12:04
Postat av: Kicki

P-P-P: Fyndigare och fyndigare för varje gång :). Jag undrar inte alls över tiden - det var ju för sjutton lördag. Förstår att det blev mkt kaffe på kalaset. Måns tyckte det var jättekul!

Det ska bli jättespännande att se filmen, men jag anar att det kommer krävas näsduk... Kan du ses på bion 19.20? Kram!

2008-01-13 @ 13:21:01
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Anna

Åh,Kicki vad motigt det låter att du fortfarande har ont! Skönt att det håller sig i schack med flytande föda i alla fall. Bra gjort att du ringde och fick igång remisshanteringen! Hade det varit jag hade bara gått som en mes här hemma och väntat.

Ha det så himla superkul ikväll hela gänget! Inte så lite avis blir man! Jag skulle så gärna velat följa med, men det blir ju så sent och svårt för mig att komma hem en söndagkväll. Du får recensera här eller på snacket
sen, ser fram emot dina och de andras omdömen.

kramar i massor /anna

2008-01-13 @ 16:17:59
URL: http://annafunderar.blogspot.com
Postat av: Maria

Krya på dig, förstår att du är hungrig! Det finns ingenting som gör en så hungrig som när man inte får äta...

2008-01-13 @ 21:41:35
URL: http://lillaskutt.blogg.se/
Postat av: Ancha

Puss Kicki!
Miss you big time och jag hoppas du får hjälp med att bli frisk! Under tiden får vi andra peppa dig!
kram!!!

2008-01-14 @ 18:47:30
Postat av: Kicki

Anna: Control var bra! Skrev lite på aff om den! Läget är oförändrat förutom att läkaren ringt - se ovan... Kram!

Maria: Välkommen hit för dig tror jag inte jag sett tidigare. Och ja, det är tortyr att inte få äta.

Ancha: En läkare har ringt idag - senast nästa vecka är nästa utredning på gång. Så tråkigt att du inte kunde hänga på igår, men det blir andra gånger! PUSS!

2008-01-14 @ 20:41:56
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0