Martyr...

Martyr...

Och här kommer en länk ni inte får missa:
http://youtube.com/watch?v=xBOPJJkV4js

Depeche Mode nya singel - kommer väl i dagarna antar jag... Eller så har den redan kommit :-). Huvudsaken är att du får höra den!

Fake-Bono och jag

74662-30

I lördags - den 23/9 - så var jag och Lotta på en "U2-jubileums-fest" på puben Southside på Hornsgatan. U2 fyllde 30 år som band den 25/9... Helt otroligt. Samma banduppsättning i 30 år! På fotot ser du mig tillsammans med "Fake-Bono", eller rättare sagt sångaren i U2-coverbandet W2 och jag :-). Jag sa till honom att knäa, så att han åtminstone skulle bli lika kort som Bono, men det lyckades tydligen inte så bra *skratt*.

Vi hade en kul kväll, och coverbandet var mycket bättre än jag trodde de skulle vara. När inte bandet var på scenen så var det U2-konserter på storbildstv. Bono med hockeyfrilla från 80-talet! Det är bara Bono som någonsin passat i en sådan frisyr....

Det var hett i källarlokalen där festen hölls - säkert 60 grader... Och när folk inte får röka inomhus längre så kommer andra "dofter" fram.... Rock'n Roll helt enkelt!

Ciao!

Halsfluss

Hade en fullkomligt hysterisk em i går. Jag var hemma med barnen för att de hade feber och ont i halsen (Emil hade 40.4!!!). Kollade i Måns hals och såg att han hade förstorade mandlar. Dessutom ville han inte äta något för det gjorde så ont att svälja. Jag fick starka misstankar om halsfluss och bestämde mig för att åka till Närakuten med båda två. Vi fick tid vid 16.15. Eftersom jag skulle ha ett möte med min "bankkvinna" (ja jag har faktiskt en sådan - vuxet va???) kl. 17.00 så mötte Magnus upp mig vid 16.55 i Farsta Centrum. Vi bestämde att Magnus skulle hämta medicinen på apoteket så att jag inte skulle komma efter de hade stängt...Vid 18-snåret när jag är på väg från banken ringer en hysterisk Magnus som har fått vara på apoteket i ca 45 minuter med två skrikande&gråtande barn, för att sedan äntligen komma hem och där TAPPA ena medicinflaskan i golvet så den går i tusen bitar... Helt ofattbar otur! Magnus var helt förkrossad och superarg samtidigt - har nästan inte hört honom så arg under de 12 år vi varit tillsammans :-).

Så då får jag gå till apoteket i Farsta och smöra som f-n. De får ringa doktorn som skriver nytt recept och jag får efter 1 timme och 15 minuter en ny liten flaska med medicin. Behöver jag säga att jag bar hem denna lilla flaska med STÖRSTA försiktighet ;-)??? Jag var tvungen att köpa med mig en ros till Magnus. Och varsin lite legoförpackning till barnen.

Det jobbiga är att jag börjar få ont i halsen nu... BLÄ!!!! Jag som ska ut och lufta mig på söder i morgon kväll! Jag vill inte vara sjuk.

Ha det!

Nya stövlar

Nya stövlar

Jag fick en rabattkupong i brevlådan igår - 50 procent på en vara på Josefssons. (postorder)... Normalt handlar jag inte alls mycket där, men jag tänkte att "jag kan ju kolla vad de har". Och så hittade jag de här stövlarna! I äkta skinn - har kostat 1000:- och jag får dem för 500:-. Ja jag vet att jag är "lite" fanatisk i fynd - men jag kan bara inte låta bli. Hoppas de passar och att de lever upp till bilden som visas ovan. Såna här stövlar har jag alltid velat ha, men vanligtvis blir det alltid svarta jag köper. Tur att de inte fanns i svart :-).


Min röda kappa

Min röda kappa
Idag fick jag min röda kappa som jag beställt från H&M! Den är jättefin på! Avbeställde den skotskrutiga duffeljackan efter att jag sett den i en H&M-butik. Den var inte alls lika fin i verkligheten som på bilden (se inlägg längre ner...) Men den här kappan motsvarar verkligen mina förväntningar. Kul!

Jag är så trött att jag nästan sitter och sover - dax att krypa till kojs. Har supermycket att göra på jobbet just nu.

Godnatt!!!

Utsikt över Aten från Akropolis

Utsikt över Aten från Akropolis


Och så en solnedgång!

Och så en solnedgång!


Vågor och stenar...

Vågor och stenar...

Underbart!

Strand och berg

Strand och berg

Och så här såg det ut från ett annat håll :-).

Stenar...

Stenar...

Så här såg stranden i Loutraki 10 mil från Aten ut. Slipade stenar. Ingen sand mellan tårna här inte! Och helt klart vatten. Lite jobbigt att gå i, för man sjönk liksom ner. Men det var det enda negativa tycker jag. Och så blev det bråddjupt direkt när man gick ner i vattnet - också skönt. Inget för små småttingar dock. Och vilka vågor det var första eftermiddagen när jag kom fram! Jag låg där och guppade på vågorna och kände mig oerhört privilegierad. Hotellet låg 25 meter från stranden, och jag hade havsutsikt...

Akropolis på sniskan...

Akropolis på sniskan...

Kolla in färgen på himlen! Varför bor man i Sverige egentligen? Jag vill inte ha höst! I varje fall inte ännu. Och jag kan inte ens tänka på januari-februari... Jag kommer avlida - eller det kommer jag inte alls - för jag har redan överlevt 36 vintrar...

Jag, Akropolis och Aten

Jag, Akropolis och Aten

Här stod jag för några dagar sedan. Känns overkligt! Det var så häftigt att ha hela Aten för sina fötter. Och solen sken och det var varmt. Och det fanns även andra turister på plats :-).

RSS 2.0