Jag tränar medel

Hej, jag ville bara säga att jag har tränat fyra medeljympapass de senaste veckorna! Detta är ett stort och modigt kliv framåt för mig, som skulle kunna sluta i magplask... Min kropp kanske inte klarar det. Min höft kanske börjar värka, mitt knä kanske går ur led, mina axlar kanske börjar värka. Ja ni fattar. Jag har tränat jympa bas under en väldigt lång tid just på grund av min överrörliga jobbiga kropp. Men mitt psyke får inte tillräckligt ut av baspassen.Och mina lungor och hjärta klarar så mycket mer än mina leder och muskler vilket är mycket irriterande. Jag behöver större kick och större ansträngning. Efter ett medelpass blir jag mycket mer avslappnad och nöjd och trött.  Hittills har jag mest ont i axlarna, men det är överkomligt. Det är bara att försöka köra på så här - två medelpass per vecka till att börja med - och sedan utvärdera. Jag har tagit så många besvikelser förut, så jag får väl ta en till om det blir nödvändigt. Men jag vill inte ta en till. Jag vill fortsätta få kickar.

Jag chockar er

och kommer med änne ett inlägg!
 
I morse var Emil sån trött att han inte orkade gå in till köksbordet för att äta furkost. Han ålade istället.
 
Min gose-Emil!
 

En bra helg

I fredags var det löning och jag sprang iväg till några favoritaffärer efter jobbet. Ett par skitsnygga Vagabondskor kom med hem och lite annat. Kul! Skorna är hur sköna som helst.
 
Här kommer de på bild:
 
 
I går höll jag på och kollade igenom en garderob (ovanligt va?). Det var faktiskt mycket givande. Hittade gamla godingar som jag inte använt på länge.
 
Idag har jag varit med Rosie i Liljeholmen och fikat och kollat på en bakluckeloppis. Barnen och Magnus har klippt sig och alla blev väldigt fina.
 
Klart slut!

Ett eget ordspråk

Testar en ny app på iphonen och skapade ett nytt eget ordspråk.

 

pråk.


Mössa

Ja min Hammarbymössa alltså.


ABBA

Tittar på dokumentär om ABBA och då svischade denna bild förbi. Oj vad många minnen jag har till den bilden.

 

 


En del av min ena garderob


IKEA

Vi ägnar de sista dagarna på ledigheten till att fixa till Måns rum. Varje julledighet innehåller ett större projekt för oss. Det tycker jag är bra, för jag blir rastlös av att bara slappa. Men det är ju också så att allt tar mycket längre tid än man tror. Trodde redan vi skulle vara så gott som klara men har mycket kvar att göra. Om några timmar kommer ett lass från IKEA med en ny garderob till Måns. Den var alldeles för tung och stor för mig och Magnus att bära hem och få in i bilen själva... Trots att den är i delar. Ett skrivbord har vi dock monterat redan. Det kommer bli lite mer genomtänkt i hans rum nu även om det finns ännu mer att göra. Han är ju för sjutton tonåring och behöver få lite uppgradering av möblemanget.
 
 
Tjoho, ses!

RSS 2.0