Nu blir det så där igen

Att jag skriver inlägg väldigt sällan menar jag. Ledsen för det, men livet rullar på för fort och denna vecka har varit en riktig skitvecka! Just nu har vi bara en dator som kan kopplas upp till internet och till den är det kö... Vårt trådlösa nätverk har helt plötsligt slutat att fungera. Och comhem försöker skylla ifrån sig. Vi har säkert ägnat 4-5 timmar åt telefonsamtal med comhem veckan som gått. Nu ska de skicka oss ett nytt modem och jag känner mig så nervös när jag tänker på att detta kanske inte löser problemet. Hur ska vi då göra? Vi måste ha flera datorer som fungerar med internet. Vet att det kanske låter som ett i-landsproblem, men det är det inte för oss :(.

Ja ja, vi får ha is i magen tills vi kopplat in det nya modemet nästan vecka.

Till internetproblemet kan sedan läggas en förkylning som terroriserat mig i två veckor så att jag inte kunnat träna samt att det är jobbigt på jobbet just nu. Stressigt och en massa annat småtjafs.

Veckan avslutades dock väldigt bra! Jag var med Emil i skolan hela dagen i går. Snacka om medveten närvaro att vara med en massa pigga ungar en hel dag. Jag blir liksom avslappnad, även om jag aldrig skulle orka att arbeta inom barnomsorgen. Det är bara det att barn får en att tänka på det som är viktigt i livet. De lever här och nu, precis som vi andra borde göra jämt.

Idag tänkte vi oss faktiskt in till stan för att gå på museum. Vi har inte bestämt vilket ännu dock. Efter detta besök hoppas jag att det blir ett restaurangbesök.

Ha en skön lördag!


Swisch!

Vi ska rusa iväg till bowlinghallen i Gullmarsplan alldeles sntrax, för vår underbare 8-åring (han fyllde i onsdags) ska ha bowlingkalas med sina kompisar. Oj oj, nu gälller det att räkna med bus och skratt. Håll i hatten, för nu far vi :).

Hur kallt kan det bli?

Jag frös som aldrïg förr på vägen hem från jobbet idag! I morgon får det bli överdragsbyxor tror jag, jag pallar inte detta. Visst är det vackert ute, men jag vill gärna överleva denna vinter också! Tyvärr var det dessutom så illa att uppvärmningen av flera arbetsrum på mitt jobb inte fungerade idag! Jag var iskall om fingrarna och stel i kroppen hela dagen. Om det är kallt när jag kommer dit i morgon så tar jag mitt pick och pack och vänder och jobbar hemma istället.

I eftermiddags kom det förbi en man och sa att han hade fixat problemet, men jag märkte ingen skillnad på de två timmar jag var kvar efter det. Håller tummarna för värme i morgon!

Till råga på allt så har jag början till ont i halsen! Tror jag ska ta mig en rejäl whiskey snart för att försöka få bort det onda.

Nej, nu ska jag inte bara var negativ. Här kommer en positiv lista:

- Emil ritade en jättefin allahjärtansdagteckning till mig idag!
- Jag var på Ewa i Walla-rean och fyndade på lunchen.
- Det är varmt i vår lägenhet.
- På lördag är det klädbyte med kompisarna! 10-årsjubileum!
- Mina barn är bäst!

En mysig kväll önskar jag eder.Gymmet

Där har jag tillbringat en timme nu på kvällskvisten. Satte Metallicas "Kill 'em all"-skiva i öronen och körde på så gott jag kunde. Det är ett oerhört motstånd att gå till gymmet för mig. Jag gillar ju jympapass eller att vara ute och jogga. Men jag är tvungen att köra gymmet om jag någonsin ska kunna jogga igen. Måste bygga upp mina muskler i bålen, benmuskler m.m. Och faktum är, att när jag väl kommit till gymmet och ställt mig på crosstrainern så är det helt ok. Det jobbiga är väntetiderna till en del maskiner. Undrar om SATS har mycket större gym än Friskis? Men jag gillar Friskis jättemycket av prinicip så jag tror jag fortsätter där. Förhoppningen är ju att jag kommer gå på pass snart - ska testa ett på söndag och ta det försiktigt.

Skitvädret vill jag nästan inte kommentera... Jag såg ut som en snögubbe när jag kom hem. När ska jag någonsin få känna barmark under mina skosulor? När ska jag kunna ta på mig stövlar med klack igen? Har flera nya par som står här oanvända för att jag inte är villig att riskera benbrott bara för att vara lite chic en dag. Ja ja, vad är väl en bal på slottet? Någon gång måste det ju töa bort?

Ha det!


Måndag

OJ vad jobbigt det var att gå upp idag! Jag ville inte alls, och är inte på G nu heller. Men jag ska vara duktig och komma igång idag med. Ikväll ser jag dock sängen och ett Mad men avsnitt framför mig. And that's it! Jag ska inte göra en massa Lutheranska saker. Jag ska ta det lugnt!


RSS 2.0