England

Tidigt tidigt i morgon bitti drar jag till England. Till städer jag aldrig varit i förut. Jag ser främst fram emot Manchester, där jag kommer spendera några semesterdagar, men även den mindre staden Preston ska bli kul att se. I Preston blir det konferensande och lite partajande och i Manchester blir det shoppande och lite partajande även där kan jag tro. Så mycket partajande som denna arma kropp orkar med förstås, för det är ett faktum att jag känner att jag blivit äldre.

Jag lämnar er med ett foto av The Smiths, en av Manchesters stoltheter.

Oj vad pirrig jag är och oj vad skoj det ska bli att äntligen sätta fötterna på engelsk mark igen!

Helgens bravader

En sak är då säker, och det är att den här helgen fullkomligt rann iväg!

I fredags kväll var jag hemma hos en arbetskompis/vän på en helt fantastisk fest/barmingel. De hade till och med byggt upp en riktig barhörna ute på uteplatsen (som för övrigt var anledningen till festen - den är nybyggd). Jag hade bestämt mig för att åka hem i tid, men det gick inte riktigt. Kom väl hem runt 1-tiden på natten.

Lördagen förflöt i ett rasande tempo med mycket shopping till barnen (fotbollskor, cykelhjälm, bokomslagspapper, böcker m.m.). På vägen hem hyrde vi Män som hatar kvinnor på dvd och såg den på kvällen. Den var bra men jag prisar Gud att jag hade läst boken innan, för boken är så otroligt mycket MER. Ibland var jag irriterad över att de hade ändrat saker och slängt om ordningen, men jag tycker att den håller som helhet, helt klart.

Idag har jag jobbat i nästan tre timmar och i stort sett skrivit klar min presentation till konferensen i England nästa vecka. Jag jobbade här hemma, och det gick faktiskt bra. Brukar bli så distraherad av allt som händer i övriga lägenheten i vanliga fall. Resten av dagen har jag ägnat åt någon jag tycker är mycket jobbigt och ansträngande - nämligen packning... Det känns som att jag ägnat större delen av sommaren åt att packa ur och packa i. Vi har ju inte ens hunnit packa upp allt från Kretaresan så ska jag packa igen. Men det är ju roliga saker som ska hända varje gång jag packar, så jag får stå ut med denna plåga. Problemet är att jag vill ha med mig de ultimata outfitsen, vilket gör att jag provar och förkastar och provar igen osv. Jag tror jag har någorlunda koll nu, men det jobbigaste är kvar - att välja ut vilka skor som ska få följa med.

Nu ska jag käka falurågrutmackor med lagrad ost!

Ses!

Längtar tillbaka till Kreta

Några bilder kommer här för att illustrera varför:Var så nära att köpa den gula badmössan! Min gammelfaster hade en likadan (nästan). Underbar! Rasmus och Måns.Dennis och Emil - lika gamla och kompisar sen de var 1 1/2 år gamla.Den mysigaste restaurang jag någonsin varit på. Och så gott det var...Grabbarna och jag - viss skillnad i "pressning i solen" som ni ser :). Detta var sista kvällen i Rethymnon.Sandslott vid stranden.
Jag vid en kruka i ett kloster.Emil kastar och letar stenar.Måns njuter.Emil har hittat en stooor sten!Grabbarna grabbs!!!Raki - en av mina favoritdrycker!Jag och Emil på urdålig fiskrestaurang. Dyrt också.Måns och Emil dricker drinkar. Min står i mitten :).Magnus fick vara med på bild också!

Hej!

Ja, jag lever Tina :)!

Om än i ett kaos! Alla resväskors innehåll utspritt över hela golvet i vardagsrummet och tvättmaskinen går på högtryck! Snacka om att starta vardagen med ett ryck. Lite väl plötsligt för min kropp att gå till jobbet idag. Kände stressen komma på en gång, men ska försöka göra mitt bästa för att hålla den nere. Det jag är mest pressad över är att jag om ca en vecka ska hålla ett föredrag på en konferens i Preston, UK och jag är inte klar med det och vet inte om jag hinner slutföra det (har annat som måste göras före). Men vad är egentligen det värsta som kan hända - att de kastar tomater på mig eller buar? Vore i och för sig väldigt hemskt, men jag har aldrig sett någon utsättas för det och jag har varit på många seminarier i mina dar.

Ok - Kreta var underbart som vanligt och jag har läst ut 2 1/2 Milleniumböcker av 3 (Stieg Larssons triologi) Rekommenderas varmt! Äntligen har jag tagit mig tid att plöja dessa böcker och jag ångrar mig inte. Ska faktiskt snart stänga av datorn och gå till min gosiga säng och läsa vidare.

Jag kommer visa er bilder från Kreta när jag har laddat ner dem till datorn!

Hav tålamod med mig om bloggen uppdateras dåligt ytterligare en tid framöver. Efter 2:a september ska det nog bli bättre med uppdateringar.

Kreta

Har bara tva minuter pa mig! Allt ar val och vi solar och badar sa det star harliga till! See you later! Kram!


RSS 2.0