Blondin

Blond, blondare, blondast. Det är jag. Har varit hos Nina och blekt många ljusa slingor och så har hon rakfönat håret så jag ser klart annorlunda ut. Men lite roligt som omväxling. Barnen säger att de inte känner igen mig :). Lady Gaga sa Emil. Men riktigt så blond är jag inte.

Jag går snart på knäna av trötthet! Har drabbats av yrsel som inte vill gå över och ska utredas vidare på torsdag hos en öron, näsa hals-läkare. Hoppas det är något tillfälligt, denna yrsel.


Samma sak varje år

När det är ett par veckor kvar till semestern så lägger min kropp liksom av. Den vill inte mer, den vill vila. Nu gäller det bara att hålla ihop psyke och kropp i två och en halv vecka till. Den sjunde juli kl 13.30 tänker jag gå från jobbet och inte komma tillbaka på drygt fem veckor. Det ska bli riktigt skönt!

Helgen som gick spenderades mycket i hemmet med min nya dator. Den är helt fantastisk. Snabb som sjutton! Jag tittade även på tv. På bröllopet. Från 13.00 på dagen till 24.00 på natten. Det var kul att titta på alla klänningarna och att se Stockholm från ovan (helikopterbilderna). Vi har en mycket vacker huvudstad!

Idag är det dragning av vår rapport för storbossen. Tyvärr får jag nog inte följa med på den, trots att jag varit med och jobbat i detta projekt i nästan fyra år. Skulle gärna vilja sitta som åhörare. Men i morgon ska jag i varje fall med till departementet när den ska dras för ministern m.fl. Spännande.


Första steget mot ledighet är taget

I fredags lämnade vi in rapporten till vår högsta chef och på tisdag den 22 juni är det en så kallad dragning för honom som min kollega ska hålla i. Förhoppningen är att chefen inte har så mycket att klaga på, så att vi slipper arbeta som små gnuer fram till 1 juli då regeringen ska få rapporten. Det går med andra ord att andas en aning bättre just nu, men tyvärr har jag ju en del annat jobb som bara måste hinnas med innan den 7:e juli då jag arbetar min sista dag innan semestern. Jag ska bland annat skriva ihop en presentation på engelska till min årliga konferens i september. Jag måste göra det snabbt och jag måste lita på att jag klarar att hålla en presentation trots att jag inte är så förberedd.

Nu är det fotbolls-VM för hela slanten så hela huvudet är fullt av de där tutorna som börjar på v. Verkligen ett hemskt ljud. Kul med fotbollen är det dock - även om jag inte kollar på varenda match.

Måns har inte gått och lagt sig ännu. Han sitter här mellan mig och Magnus. Han är en så stor kille nu! Otroligt.


Ledsen

Ibland undrar jag varför pedagoger valde att bli pedagoger. I varje fall undrar jag varför den pedagog jag mötte idag valde att bli pedagog. Oj vad mycket grodor som kom ur hennes mun. Och oj vad ledsen jag blev. Tur att det fanns en annan person där också, som hörde allt. Blä för den här dagen :(.


Strålande sol

Man blir ju nästan hysterisk som svensk av sånt här väder. I morgon kan det ju vara 10 grader och snålblåst igen. Det vet vi. Av erfarenhet. Men de säger ju att det ska vara fint hela helgen och en bit till, så man får ju lita på det.

I morse var jag hos naprapaten och knäckte mig lite. Känns oerhört läskigt men ända skönt på något sätt. Hon är verkligen superbra min naprapat och hon peppar mig järnet för att jag ska kämpa på. Hon tycker jag är bättre i ryggen sedan hon såg mig sist i januari. Nu måste jag ligga i med mina övningar hemma igen. Jag får inte bara låta de där vardagsövningarna försvinna hela tiden. De är superviktiga.

Hörs!

RSS 2.0