Ny cykel!

För cirka ett år sedan stals både vår trogna Saab och min fina cykel under loppet av en veckan. Idag köpte jag en ny cykel. Jag står inte ut att cykla på den övergivna gamla herrcykeln längre. Den går inte att växla, utan går på högsta växeln hela tiden + att jag håller på att bryta ihjäl mig varje gång jag ska gå av och på den på grund av stången.

Så här ser min nya älskling ut. Från Biltema. 7-växlad. Vi monterar den i detta nu. Hoppas den ska få vara i fred. Har köpt flera extralås...


Emil på Kreta

En testbild kommer här :)


Testar

att blogga från mobilen. Har inte funkat bra alls tidigare. Kan ha med appen att göra.

Är så vansinnigt trött idag! Ligger i soffan och tittat på Maria Wern på TV 4.


Har beställt lite Metallicagrejor

Jag och Magnus åker till Oslo den 23:e maj och ser Metallica. Naturligtvis ska jag ha en t-shirt med ett foto på mig och James på mig :). Har beställt via Vistaprint och det tar ca 20 dagar tills jag får beställningen. Beställde två muggar med samma motiv också, samt en svart t-shirt i vanlig t-shirtmodell med samma tryck. Den vita är lite mer figursydd. Tyvärr fanns den figursydda inte i svart.

Lika bra att passa på. På baksidan står det Meet and greet 2011-07-02 Metallica Gothenburg Sweden.Laserdome

Vi är sedan några timmar tillbaka från Emils 9-årskalas på Laserdome. Väldigt lyckat för deltagarna. Mammas och pappas hörsel är nu sämre än på länge. Flera barnkalas pågick på en gång och ljudnivån var något i hästväg. Skulle nog inte stå ut att jobba där. Men som sagt, ett lyckat kalas och nu softar vi.

Om en timme drar jag och mina kassar med avlagda kläder iväg på klädbyte hos Amanda! Det är en av årets bästa kvällar. Vi har hur kul som helst!

Ha en skön lördagskväll!

Mer mode

Fiiiiin HM-kjol som jag vill ha


Drömmer om London

Satt i solen på balkongen i helgen och bläddrade i ett antal modemagasin från Storbritannien. Ett underbart sätt att tillbringa några timmar. Jag hittade bland annat nedanstående outfit som jag ämnar kolla upp i London. Toppen är från Miss Selfridge och kjolen från Debenhams.


Marni

Nu har jag runinerat mig på Marni at HM... Det är dock inte säkert jag kommer behålla alla plagg jag beställde. Här kommer en bild på två av sakerna jag köpte. Kavajen och kjolen. Sen tänker jag plocka ihop saker hemma för att få till denna look någorlunda.


Två positiva och ett negativt inlägg idag

Detta inlägg är negativt:

Jag har ont i min höft/rumpa igen :(. Antagligen en inflammerad muskel långt in i höger skinka. Brukar kallas piriformis. Det var en sådan inflammation som tvingade mig att sluta springa 2006. Hatar denna muskel! Jag har ju kört lite hårdare med träningen ett tag. Främst med crosstrainer. Och då kommer tydligen inflammationerna som ett brev på posten. Jag tycker det är så förbannat orättvist! Jag har säkert skrivit det en miljon gånger förut - men varför ska en person som måste träna för sitt välbefinnande få alla skador som finns? Varför? Jag mår så bra av endorfiner. Försöker tänka ut någon strategi för att bli av med denna inflammation så fort som möjligt, men jag vet att dessa saker är sega som fan. Min inflammation i axeln har nu suttit i i ca fyra månader och trots styrketräning enligt instruktion så blir den inte ett dugg bättre.

Imorgon ska jag ringa:
- en naprapat
- en läkare
- en sjukgymnast

Nu får det det vara slut på det här. Ge mig kortison, skär av muskeln, gör vad som helst, men låt mig få träna! Det är svårt att hålla humöret uppe när sånt här händer. Igår var jag låg hela dagen. Dessutom var det min mammas dödsdag igår :(.

Jag saknar dig mamma!

Ps. Glöm nu inte att scrolla ner och läs mina två andra positiva inlägg.

London

Den sjätte juni bär det av! Jag och Malin drar till London och är borta fem dagar och fyra nätter. Jippieeee! Tänk ljumma kvällar med en riktigt god öl i handen och fantastisk engelska i våra öron. Camden Market, Brick Lane. Ja ni förstår. Som jag har längtat!


Min Mange

Du är bäst!


Seg och trött

Idag var ingen toppendag. Min bror ligger på sjukhus för magsmärtor. Han har dock blivit lite bättre nu. Han åkte in i går morse. Vi vet inte riktigt vad som orsakat det hela, men de har kollat upp en massa saker. Känner mig orolig, men än så länge är det hanterbart. Hatar när det inte finns några tydliga förklaringar till varför sjukdomar uppkommer. Några inflammerade körtlar är vad de hittat och att han har mycket luft i buken, men de vet alltså inte vad allt beror på.

Hemma är Magnus sjuk. Emil är sportlovsledig och har väl spelat på datorn hela dagen när pappa har legat i sängen. Måns spelar fotboll med kompisar i en kompisturnering. Jag sitter på jobbet och är lite hängig själv. Huvudet, näsan och svalget. Men inget akut än så länge.

Nä, hoppas fredagen bjuder på något trevligt. Friskare och piggare familjemedlemmar är min önskan (där inkluderas min älskade bror).


RSS 2.0