Hej!

Testar att skriva blogginlägg via i-phonen. Äntligen har blogg.se fått en app! Måste lära mig hur man lägger upp bilder också.

Idag ska jag klippa mig och det är inte en dag för tidigt. Slingor blir det också.


Längtar redan tills nästa helg

Anledningen till detta är att jag slappnar av mer kring sömnen då. Samt att det alltid är skönt att vara ledig förstås. Oron finns i kroppen nu på söndagskvällen, men den är uthärdlig.

Positiva listan:

- Jag, Magnus och Emil såg Måns fotbollslag vinna med 8-1 i lördags. Måns stod i mål och var hur bra som helst. Han fick hoppa in för målvakten var sjuk.
- Vi åt gudomlig thaimat på restaurangen Orkidé vid Medborgarplatsen i går kväll. Det var så gott att jag vill dit på direkten. Hela familjen slukade maten på en nolltid.
- Jag och Emil åkte in tills stan tidigare än Magnus och Måns igår och strosade runt på Skånegatan. Ett besök på Stadsmissionens second-hand-butik hanns med. Vi träffade Lotta + man+ bebis på en uteservering och jag avnjöt en utomhusöl för kanske sista gången denna höst.
- Jag tränade på Friskis och Svettis idag. Kändes mycket bra att jag tog mig iväg!
- Jag har rensat ut en hel del jeans och skor som ska säljas på bakluckeloppis.

Man ska aldrig ropa hej

Känns som om jag är tillbaka till ruta ett med sömnen. Det är så hemskt. Hade fyra bra dagar tors-sön förra veckan och trodde allt skulle vända. Men nu har jag haft två dåliga nätter. Det är väl en sak att inte kunna somna men en annan om du mår väldigt dåligt under tiden du ligger där vaken. Det är tortyr. Orkar inte mer.

Ska dock tvinga mig till att se något positivt med dagen:

- Jag har ett viktigt och bra möte med en för mig mycket betydelsefull person idag.
- Jag tog mig till jobbet trots att jag var nära att sjukskriva mig.
- Jag kämpar och kämpar och kämpar.
- Barnen, som vanligt är det barnen som finns i blickfånget och som gör att jag orkar kämpa på.
- Jag ska troligtvis se Bridesmaids med Rosie i kväll - ska försöka att inte ställa in det pga trötthet.
- Jag har snygga zebrarandiga brallor på mig till en svart fint skuren klänning/tunika. Svarta träskoboots från Sanita till detta.Förkyld

Höstförkylningen kom som ett brev på posten 3-4 dagar efter Måns och Emils näsor börjat rinna. Är helt igentäppt i hela huvudet. Så här blir det alltid när jag försöker komma igång med träningen. Hoppas nu att det blir bättre till mitten av veckan så att jag kan ta ett pass på Friskis då.

Helgen har gått över förväntan. Jag försöker leva i nuet och inte tänka på veckan som kommer så mycket. Men söndagar har alltid varit lite jobbiga för mig, och mer nu än vanligt.

I går kväll var vi hos Lotta och Co och åt middag samt bekantade oss lite mer med deras nytillskott som hunnit bli fem månader. Han är så go och glad. Jag bar på honom ett tag och allt kändes så bekant på något sätt, fast det var länge sedan våra barn var så små.

Snälla, håll tummarna för mig veckan som kommer.

Upp och ner

Lite bättre idag, men allt är skört.

Jag kör en positiv lista igen, för det är viktigt att se allt bra som händer varje dag.

- Har just skypat med min kompis Richard från London. Oerhört trevligt!
- Vi åt middag ihop, alla fyra i familjen. Oftast kommer jag hem när de andra tre har ätit på vardagar.
- Jag köpte mig världens snyggaste skinnkjol från Gina Tricot.
- Jag lyssnade på Red Hot Chili Peppers nya skiva både till och från jobbet. Mycket bra.
- Jag har skrivit några meningar på min reserapport från Chambérykonferensen.
- Funderar på om jag ska dra till London i december, eller om jag ska vänta till våren, eller om jag ska åka både i december och till våren.

Här är kjolen. Den heter Kicki leather skirt :). 


Jag faller

Aldrig trodde jag att jag skulle behöva uppleva det här igen, men det gör jag nu. Mår inte bra. Jag vill inte gå in på detaljer här, men ändå nämna det. Måste upp till ytan igen. Jag ska klara det, ännu en gång. Livet är f-n inte rättvist, vilket är något jag konstaterat många gånger på denna blogg.

Positiv lista kommer här:

Solen sken på eftermiddagen.
Jag har väldigt fina stöttande kollegor.
Måns åkte helt själv till Farsta C och köpte ett par joggingskor. Bra pris, skitsnygga och bra. Allt tog ca 45 minuter. Fina fina unge.
Emil har gosat med mig ända sedan han kom hem. Han vet vad jag behöver.
Magnus är en klippa som bara går på och är som vanligt trots att det stormar kring mig. Vad gjorde jag utan honom?
Jag hade min snygga Ewa i Walla-klänning på mig idag.


Jag ska inte frysa i vinter

Ständigt mitt mål... Men jag fryser varje år. Denna långa härliga polo ska dock förhindra en del av köldskadorna. Den är längre bak som ni ser - snyggt. Tänkte ha en svart långärmad under. Och så tajta jeans i svart eller kanske blått. Och kraftiga boots. Från Kappahl.


Hemma i kalla Sverige

Första besöket i Frankrike avlöpte väl. Visst, de förstod inte ett skit av vad jag sa, men de log i varje fall! Eller vissa pratade faktiskt engelska, men på flera restauranger och barer var det mycket svårt att göra sig förstådd/förstå. Ibland fick jag nästan panik, men så började jag skratta istället. Chambéry är en liten söt stad med mestadels gamla byggnader. Vägen upp till universitetet var hur brant som helst. Vi klättrade upp för trappor och stupande gator. Efter några månader med dessa promenader skulle nog rumpan anta en fastare form.

Saknar mina älskade konferenskompisar i European Group for Deviance and Social Control :(. Ett år till nästa gång, men det blir nog så att jag kommer träffa några av dem när jag åker till Storbritannien i höst eller till våren. Snarare till våren. De är som en extrafamilj till mig, EG:sarna. Och jag behöver dem mer än någonsin nu, när det är skakigt.

Och jag behöver er här på bloggen med!

RSS 2.0