Vad sägs om tre veckors väntetid

innan nästa röntgentid? *Gråter* Jag klarar nog inte det här. Depp.

Kommentarer
Postat av: Anna

Men vad farao!!!! Nu märker man verkligen att vården fått sina smällar, ska det ta tre veckor när det är akut! För du kan ju inte äta soppa i tre veckor! *morrar av ilska* Förstår att du deppar ihop. :(

Så här kan det ju bara inte få vara! Kan man skynda på på nåt sätt. Om inte annat av rent humanitära skäl, för att du tar stryk av väntan.

Jättemånga superstora tröst- och peppkramar skickar jag till dig!

2008-01-15 @ 21:18:34
URL: http://annafunderar.blogspot.com
Postat av: Kakan

Fy sjutton...lider kopiöst med dig! Finns det ingen liten gradskillnad i att det känns liiiite bättre? Hur mycket Losec tar du? Tar du 20 grammarna? Vågar knappt använda min signatur... Säg till om jag kan hjälpa till på nåt sätt!

2008-01-15 @ 21:46:43
Postat av: Béatrice Karjalainen

3 v till koloskopin eller kapseendoskopin? Din stackare. Det är verkligen apjobbigt och gå och vänta vänta vänta. Och du som bara får äta flytande det måste vara skitjobbigt. Jag får "bara inte träna" (hoppas blodvärdena vänder uppåt innan Kentkonserten i Ö-vik för jag vill inte ramla ihop i en hög under konserten). Just nu orkar jag absolut nada.

2008-01-15 @ 22:09:48
URL: http://beastankar.blogspot.com
Postat av: Lotta

*stor styrkekram*
ibland är svens sjukvård verkligen åt skogen!

2008-01-15 @ 22:33:54
URL: http://www.curious.nu
Postat av: Kicki

Anna: Ja det är verkligen en mardröm detta. Men idag fick jag reda på att det blir koloskopi den 30/1 istället för 4/2. Alltid något. Kram!

Kakan: Jag äter ju inte fast föda (bara lite rostat bröd) så då är det ju bättre, men jag kan ju inte äta så här så länge till för då förgås jag. Jag tar varken Losec eller Omeprazol eftersom det inte är magsår osv. Du är så gullig - jag kanske ringer och snackar skit nån dag. Kram!

Bea: Det är nu 2 veckor till koloskopin, men både jag och min kirurgläkare tror att de inte kommer hitta något på den heller. Vi tror på kapselendoskopin, och att det ät nåt i tunntarmen. Men men, vi får se. Krya på dig du med Bea - hemskt med anemi. Hoppas du snart får reda på vad det är du med! Kram!

Lotta: Tack Lotta! Ja ibland är det problem även i Sverige, men fortfarande har vi ju det bra, trots allt. Det är bara det att jag inte orkar vänta längre. Kram!

2008-01-16 @ 20:54:22
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0