Hur bra ser Mads Mikkelsen ut?

Hur bra ser Mads Mikkelsen ut?

Svar: Nästan läskigt bra. Så troligtvis finns han inte på riktigt. Tycker det här var ett väldigt fint foto som jag ville dela med mig av.

Och här är klänningen...

Och här är klänningen

som är betälld från La Redoute tillsammans med kjolen och stövlarna nedan. Tycker den är ursöt och samtidigt tuff. Ska kombineras med de beigebruna MC-bootsen som finns på bild här nere är det tänkt.

Här är kjolen...

Här är kjolen

som jag pratar om i ett inlägg nedan. Är lite nybörjare på det här med att blogga - egentligen skulle ju den här kjolen och klänningen ovan hamnat under ursprungsinlägget "Skam den som ger sig"... Kjolen är alltså beställd från La Redoute och kommer förhoppningsvis inom 10 dagar.

Skam den som ger sig...

Skam den som ger sig...

De här stövlarna av märket Tipster har jag beställt från La Redoute. Inte för att jag behövde ett till par stövlar, utan för att de var så snygga och för att det på Mode och Stil-sidan på aff pratades så mycket om en rabattkod som gav 50 procent på hela köpet... Och ni vet ju att jag är en sucker för halva priset ;-)! Och naturligtvis slank det med en kjol och en klänning också. Lägger in bilder på dem snart...

Tyvärr lär väl stövlarna inte komma förrän till jul, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju.


Jag är helt frälst...

Jag är helt frälst...

...i Red Hot Chili Peppers senaste platta Stadium Arcadium. Den kräver en del lyssningar innan man inser dess briljans, men när detta väl uppenbarar sig, så är man helt såld! Så många guldkorn! Jag och Magnus ska gå och se dem 12 december i Globen. Ska bli kul - vi har alltid pratat om att vi ska se dem ihop (och Metallica om de kommer hit). Förra helgen såg vi en DVD från 2004 (tror jag) med en Chili Peppers konsert, och den var ruggigt bra.

Och så kan jag passa på att rekommendera Anthony Kiedis (sångare i Chili Peppers) biografi Scar Tissue på samma gång. Jag har läst drygt hälften, och den är mycket underhållande. Frågan man ständigt ställer sig är: Hur är det möjligt att denne man fortfarande är vid liv? Han måste ha 9 liv - och glad är jag för det!

Nu ska jag gå och titta på ett inspelat avsnitt av Cityakuten - min favoritserie!!!

Ha det!

Lunch-inköp!

Lunch-inköp

Tog en "flygande" lunch idag och gick i lite affärer vid Fridhemsplan. Den här söta blusen (den är småprickig - vita prickar - men det syns inte på bilden :-)) köpte jag på Indiska för 149:-. På H&M köpte jag svart- och vitrandiga sockor och en röd kortärmad top.

Emil med björn

Emil med björn

Är bara tvungen att lägga in den här bilden på Emil. Han vann den här björnen på en äventyrspark i Varberg i somras, och en del kvällar somnar han med armarna runt den. Då smälter en mammas (och en pappas) hjärta fullständigt.

Han är förövrigt en riktig turgubbe Emil :-).

Skynda er gott folk...

...för om ca 8 minuter börjar Anna Pihl på TV4 (http://www.tv4.se/tvtabla/program/8516.html ) Jag fastnade efter 5 minuter förra måndagen. Älskar danska serier! Speciellt om de handlar om poliser eller brottslighet.

En serie ni däremot ska undvika är den svenska Poliser (http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=51343&from=program_ao) som går på ettan på tisdagar - eller förresten - gör ett experiment och se Anna Pihl ikväll och Poliser i morgon, så kommer ni få uppleva natt och dag... Och så får ni gärna skriva här vad det är som gör Anna Pihl så bra och att Poliser så dålig :-)!

Jag ska skriva mer om de här serierna någon dag, men nu hinner jag inte!!!


RSS 2.0