Lördag

- Sol till en början.
- Kallt, mulet och blåsigt sen.
- Vi åker till Farsta Centrum och BR runt 10-tiden på morgonen för att Emil ska få köpa någon leksak för ett presentkort han fått av farmor på sin födelsedag. Måns får köpa något för det han sparat ihop för sina veckopeng om han vill. Han har 130:-. Emil hittar snabbt vad han vill ha, men inte Måns. Det Måns vill ha kostar betydligt mer än 130:-. Hur gör man som förälder här? Den här gången gick vi den hårda vägen och la inte till pengar. Det fanns saker för 130:- (så klart) men ingenting som föll herrn i smaken. Vi pratade med honom och sa att det var bättre att han sparade några veckopengar till så att han kunde köpa det han vill ha. Till en början accepterade han det, men sen blev han sur och gnällig och allmänt "jobbig" och detta humör höll i sig i flera timmar och smittade över på den övriga familjen. Vid 13-tiden var alla sura, men sen vände det sakta och runt 15-tiden kunde vi le igen.
- Vi har flyttat runt möbler och ställt en del på högkant för att elektrikerna ska komma fram till eluttagen. På måndag startar våra sex veckor i helvetet (lätt överdrift ;)) Först en vecka elombyggnad sedan stambyte i fem veckor.
- Runt 17-tiden konstaterar jag att jag har mycket smink och parfymer i badrummet (jag lägger ner saker förvaringsväskor inför stambytet). Jag öppnar en oöppnad parfym som jag köpte i London i december 2006 och svimmar av välbehag. Princess av Vera Wang. Den ska användas mycket veckorna som följer.
- 20.00. Melodifestival som slutar med att DN:s favorit bara kommer till andra chansen (Sarah Dawner eller vad hon nu heter). Operasångerskan går däremot vidare. Lite lustig låt, men varför inte?
- Nu - Magnus funderar på en öl och jag funderar på en drink.

Godkväll!

Jag är helt tagen

Såg dokumentären om Olle Ljungström på SVT. Jag grät nästan från första till sista minuten. Vilken fin människa. Vilket helvetes alkoholberoende.

Om den finns på nätet - se den. Den får dig att tänka. Mycket.


Bikini 2009 införskaffad

Då måste väl ändå våren och sommaren vara på väg? Hittar tyvärr ingen bild på underverket men den är från HM och väldigt retro!

Jag vill baaaaaaaada! Helst i Medelhavet, men svensk hav går också bra, bara det är över 20 grader.

I morgon: Emlakräm på Måns armveck, för han ska ta blodprov/sänka. Det tar aldrig slut med vårdcentralbesöken just nu. De vill ha lite prover på Måns för han får ont i magen på höger sida med jämna mellanrum.

I morgon kväll: Överraska barnen med att jag har köpt en Indiana Jonesfilm som de har längtat efter. Tror det är den första filmen - Jakten på den försvunna skatten (eller liknande). Jag lovar att de blir glada.

Godnatt!


Arbetshjälp

Idag var Emil med mig på jobbet. Jag tyckte han behövde en till lugn dag innan han återvänder till dagis. På jobbet fick han titta på film på min bärbara dator, rita och leka med de leksaker han tagit med sig. Två fikor med mazarin och bulle hanns också med. Och en lunch. Han var blyg inför mina arbetskompisar, men ibland glömde han bort sig och sa något. Det var mysigt att ha honom med, och han klagade knappt något alls. Jag fick faktiskt lite gjort också vilket känns bra.

Något som känns mindre bra är dock att jag mår rätt skit. Förkylningen har kommit in i sin tredje andning och jag har ont i kroppen och tung i huvudet, näsan rinner och örat knäpper. Men det är ju bara en förkylning, något som jag är väl medveten om :).

Ytterligare något som känns mindre bra är att det ryktas om att U2 kommer till Ullevi den 1:a och den 2:a augusti... Gissa vem/vilka som åker till Kreta den 2:a augusti? Det vore ju rent sagt förjävligt om jag missade dem! Det är fyra år sedan de var här nu i sommar. Å andra sidan - det ger mig anledning att se dem någon annanstans på turnén. Exempelvis i Dublin... Eller varför inte London? Inom kort kommer datumen för turnén att släppas. Albumet släpps nästa vecka!


Aj!

Måns slog bakhuvudet i elementet. Jättehårt. Han fick väldigt ont, men inget blod spilldes. Bulan är inte att leka med. Ingen yrsel och kräkningar dock, "bara" en väldigt olycklig och rädd Måns. Usch - sånt där tycker jag inte om. Jag går och kollar honom då och då och han sover lugnt nu.

Dagens och veckans låt är:

Dance with somebody med Mando Diao. Och visst vill man dansa - det svänger som bara den!


Och hurra för min broder idag!

För han fyller år! Underbara fina Anders. Han håller just nu på och producera ett album åt Johan Borgert och igår fick vi i familjen tjuvlyssna lite. Det blir något att se fram emot kan jag avslöja! Lät jättebra. Anders spelar lite gura m.m. på skivan också, förutom att producera den. Släppet blir troligtvis någon gång i augusti.

Jämmer och elände

Nu är det skytteltrafik till närakuten... Jag som tyckte vi (barnen främst) hade klarat sig så bra från sjukdomar, men nu kan jag inte säga det längre. Emil har ju varit förkyld från och till i över en månad och sedan en vecka har han haft feber ena dagen och varit pigg den andra. Igår var han pigg och i lördags också. Men idag var det dags för dagis att ringa igen. Min intiution talade till mig och sa: Öroninflammation! Och min intiution hade rätt, igen. Emil har varit öm åt örat i några dagar, men jag/vi har tänkt att man inte ska rusa iväg och ropa penicillin direkt. Resultatet blev nu att han har en dubbelsidig öroninflammation - men mest på vänster öra... Jag var själv öronbarn så jag vet hur det känns. Aj! Magnus har åkt till ett kvällsöppet apotek för att införskaffa penicillinet. Emil har somnat bredvid mig i soffan.

Ja, nu är det bara att hoppas att Måns förkylning stannar vid virus.

Hejdå från sjukstugan!

Kalas inklusive spya

Japp, idag var det dags för Emils kalas på Barnadiset i Högdalen. Varken Emil och Måns är riktigt krya ännu och Emil kände av örat i går kväll, men sitt eget kalas kunde han ju inte missa. Elva killar var det sammanlagt och jag och Magnus iakttog dem så gott vi kunde när de rusade omkring från bollhav till hoppborg till rutschkana till myshörna osv. Trots att vi hade koll så är helt plötsligt lille A borta. Jag letar överallt och pulsen börjar gå upp något. Helt plötsligt står han där, med ett nytt linne på sig. "Det var en kille som spydde ner mig" säger han. Och jag tänker - "Äsch det var säkert någon som råkade droppa saliv på honom eller nåt". Men någon minut senare så kommer det fram en man till mig och säger att lille A hade stått och köat till toaletten och då hade en större kille kommit och trängt sig före men ändå inte hunnit in på toa innan han spydde - rakt över lille A. Ansikte och hår och tröja blev nerspydda! Stackars stackars lille A! Men vilken fantastisk man som råkade befinna sig där och hjälpte honom. Han såg till att lille A tvättades av helt och hållet och sköljde upp hans nerspydda tröja och sedan KÖPTE han ett begagnat Batmanlinne till honom (de har ett litet ställ med begagnade kläder på Barnadiset) för 5 kronor och gav till lille A. Jag blev helt rörd och kände enorma samvetskval för att jag inte sett att detta hände. Jag gav 5 kronor till mannen och och sa tusen tack osv. Senare kom han tillbaka och berättade att killen som spytt troligtvis inte har maginfluensa utan han hade just börjat gå på en antibiotikakur som man kan bli dålig i magen av. Jag håller alla tummar för att det var det som var orsaken för annars kan nog en och annan som var på Barnadiset drabbas av kräkningar inom 24 timmar...

Det kan gå vilt till även utan alkohol inblandat konstaterar jag!

Dagens ros går till mannen/pappan som tog hand om lille A!


Sover redan

så det är nog bäst att hoppa i säng på riktigt :). God natt!

Ryggmassage och hosta

Dagen började med att jag åkte till gymmet och gjorde mina aptrista sjukgymnastikövningar (som sägs vara jättenyttiga) vilket sedan följdes av massage på de onda ställena i ryggen och på höften (av min gulliga sjukgymnast). Jag försöker ha det långsiktiga målet framför ögonen, men det är svårt när man är en så otålig person som jag. Sjukgymnasten sa dock att hon tyckte att ryggen kändes lite bättre och jag greppar efter varje halmstrå. Jag inser väl att jag aldrig kommer kunna jogga så mycket som jag gjorde 2005, men målet är ändå att kunna utföra någon form av pulshöjande och svettframkallande träning. Jag måste få svettas igen!

Arbetsdagen tog slut runt 14-snåret då de ringde från dagis och sa att Emil var risig och låg och sov på en soffa. Jag gav mig av för att hämta honom och när jag kom fram så var han vaken. Han såg inte alls så dålig ut som jag föreställt mig, men å andra sidan så är det mycket ovanligt att han sover på dagis så då måste han ju ha känt sig krasslig. Hans hosta vill inte gå över, så nu har vi fått ytterligare en ny hostmedicin från doktorn. Emil blir hemma med Magnus i morgon så att han får vila upp sig ordentligt.

Nej nu Plex Pettersson på tv!

En dag på lågstadiet

Solen sken denna kyliga dag som jag tillbringade i Måns klass, en 1-3:a. Vilka ungar - man blir ju helt lycklig! Klassen fick göra massor av roliga saker, bland annat klippa och klistra ihop Merkurius, planeten ni vet. Jag satt bredvid Måns hela dagen och var med på rasterna. En rast kastade vi freesbee. Vi gick också en promenad bort till en lekplats. Så här mycket luft var det länge sen jag fick, och det får mig att tänka på vilket stillasittande inomhusbaserat jobb jag har. Måste få till fler promenader på lunchen!

I skolbespisningen serverades fisk. Sej i en vitaktig sås. Det var inte så populärt hos vissa barn som tog en encentimetersbit vilken de åt mycket motvilligt och under klagomål. Som mamma pyste jag dock över lite av stolthet, för Måns åt en hel fiskbit och en potatis och tyckte till och med det var gott. Jag själv åt också mer än jag vanligtvis gör av fisk, trots att den var relativt smaklös (men inte alls äckligt!).

Mina kladdkakor gjorde succé och samtliga 27 barn kom fram och tackade mig personligen för kakan! En kille sa till och med att det var det näst godaste han ätit :). Personalen var också nöjd och fick smaska i sig några extra bitar som blev över.

Appropå personalen. Jag hittar inte nog av superlativ för dessa människor! Vilka unikum! De är värda så mycket, och jag tycker det är bedrövligt att deras löner är som de är. Det är vår framtid de har hand om. Våra barn!

Dagen avslutades med killgympa - dvs alla killar på fritids har gympa ihop (det finns naturligtvis tjejgympa och blandgympa också). Detta var den roligaste timmen under hela dagen. De allra flesta killarna satsade järnet. Måns hade fullständig fokus och sprang för glatta livet under stafetten.

Jag är så glad att jag äntligen tog den här semesterdagen och var med Måns i skolan. Vi har bara ett liv och våra barn är bara lågstadieelever en gång osv...

Anteckning inför framtiden

I morgon har jag semester och ska följa med Måns till skolan. Det har jag lovat att jag ska göra sedan länge.

Måns: Ska du vara med mig ända till vi ska hem?

Jag: Ja!

Måns: Det kommer bli sååå häftigt!

Denna lilla konversation ska jag försöka komma ihåg när Måns vill ha minst 15 meters avstånd till mig på stan och när han skäms ihjäl varje gång jag lägger av ett av mina kända asflabb.

Även jag ser fram emot morgondagen. Jag är så kär i hela personalen som har hand om Måns och hans kompisar. De har en härlig jargong som jag lätt faller in i. För att inte tala om de underbara barnen. Som överraskning till barn och personal har jag bakat kladdkakor till mellisen. Så - tillbaka till skolbänken blir det. För en dag!


Vår älskade Emil

blir 6 år idag! Hurra för honom! Världens bästa Emil. Han gick motvilligt till dagis idag, för han hade hellre varit hemma och lekt med sitt nya lego och sitt nya Playstationspel m.m. Jag längtar hem som bara den. Anledningarna är: 1) Jag vill bara gosa med barnen. 2) Nu är det min tur att få förkylningen från helvetet. 3) Jag somnade senare än vanligt på grund av att jag och Magnus och Malin var och såg Supersuckers igår. Alltså helt mitt eget fel...  4) Jag har ett heldagsmöte som jag måste vara altert på och jag känner mig allt annat än alert - men jag ska få i mig tre koppar kaffe så ordnar det sig säkert.

Publiken på Supersuckersspelningen igår var hur rolig som helst! Nästan roligare än själva spelningen, även om den var helball den med. I publiken fanns bland annat två Hellacoptersmedlemmar, och när vi skulle gå hem så gick jag fram till Robert Dahlquist (fd gitarrist i Hellacopters som nu inte finns längre) och var ett typiskt fan - dvs jag berömde dem och sa att det var tråkigt att de slutat men att jag hoppades han hade något nytt på gång. Han såg så glad ut och tackade och kramade min hand, och sa att han hade nya projekt på gång. Jag tror faktiskt alla, även berömda rockers, behöver lite bekräftelse emellanåt :).

Ha en bra måndag!Hellacopters med Robert Dahlquist till höger.

Nu ska spelningarna börja betas av...

Ikväll ska jag, Magnus och Malin se Supersuckers på Debaser Slussen. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva deras musik, och inte Magnus heller. Jag gör ett försök med "rak rock'n roll med country western influenser". Det ska tilläggas att det är Magnus och Malin som är det största fansen och att jag hänger på dels för att jag älskar spelningar och dels för att både  M och M säger att de är fantastiska live. Och jag tycker musiken är helt ok, en del låtar är riktigt bra. Ytterligare andra låtar har dock dragning åt gubbrock, och det är där de förlorar mig... Jag klarar inte riktigt gubbrock. Och jag har även svårt för en del lugna country westernlåtar.

Här kommer en låt med Supersuckers - Born with a tail.

Barnen är klart bättre idag, speciellt Emil (Måns var bra redan igår). Hur märker man då att Emil är bättre - jo hans temperament är tillbaka. I morse vaknade jag till hans argsinta stämma som deklarerade att det var fel på dataspelet och att han inte alls hade tryckt på någon konstig knapp.

Måns och Emil kommer passas av våra grannars tonårsdotter - en idol. Jag och Magnus drar iväg redan vid 18-snåret och käkar på vår favoritindier. Innan barnen kom till världen åt vi minst en gång i månaden på den här restaurangen.

Efter Supersuckers har jag följande spelningar inbokade (hittills):

Fre 6 mars Glasvegas Debaser Medis
Sön 8 mars Metallica på Globen
Tis 30 juni Depeche Mode Parken Köpenhamn
Mån 27 juli Metallica Arenan Köpenhamn

Inte illa va?


För sex år sedan

Nästan precis (så när som på en dag). Så satt jag med värkar framför melodifestivalen. Emil var på väg ut. I år satt han bredvid mig i soffan istället. Ibland orkade han ta några danssteg, men febern satte en del käppar i hjulen för honom. Måns verkar däremot vara på bättringsvägen och dansade mer. Alla i familjen är glada för att Måns Zelmerlöw gick vidare. Vi gillar honom. (Vi vuxna har dock olika skalor för melodifestivalen och vanliga musikvärlden så att säga, och i melodifestivalsammanhang hamnar Måns högt.) För Måns hamnar Måns Z alltid högt. Undrar om det har något med identifikation att göra?

Det har varit en mysig dag och kväll. Vi har varit hemma hela dagen och försökt kurera sjuklingar samt förbereda inför stambytet. Jag har rensat ut otaliga skor och stövlar ur garderoberna. Skönt!

En ynklig Emil

ligger här bredvid mig i soffan. Han har feber och är förkyld. Febern blossade upp igår kväll. Jag känner sån enorm ömhet och medlidande med mina barn när de är sjuka. Idag ska jag bara pyssla om dem hela dagen.

Ibland är slumpen inte speciellt slumpmässig

De senaste gångerna jag har planerat att ta med mig Emil till jobbet (på grund av planeringsdag på dagis) så har Måns blivit sjuk. Så även denna gång. Så istället för att ta med mig Emil till jobbet så blir jag, Måns och Emil hemma i morgon. Ska sanningen fram så hade jag verkligen sett fram emot att ta med Emil till jobbet. Han skulle sitta där bredvid mig och rita och jag skulle koda in data i SPSS och så skulle vi fika med mina trevliga kollegor och Emil skulle få dricka festis och få en bulle. Precis som jag fick när jag följde med min pappa till jobbet när jag var liten. Att följa med pappa till jobbet var bland det bästa jag visste när jag var liten. Då fick jag alltid springa ner till den fina, gammelmodiga godisaffären och köpa godis och alla pappas kollegor var jättesnälla och busade med mig. Pappa jobbade mitt inne i stan i fantastiska lokaler med högt i tak och fina gedigna möbler. När de flyttade därfrån fick jag komma och välja och vraka bland dessa möbler eftersom de inte skulle få plats på det nya trista stället. Jag valde ett superstort skrivbord. Lika stort som en säng (200*90 cm). Det har vi i vårt arbetsrum och är en av anledningarna till att barnen fortfarande delar rum. Jag kommer aldrig kunna göra mig av med det. Speciellt inte nu när pappa inte finns längre. Jag måste få plats med det i förrådet någonstans, nedmonterat.

Nu får alltså Emil följa med mig till jobbet en annan dag. Och Måns får komma med ytterligare en annan dag (båda två samtidigt är nog inte idealiskt om något arbete ska bli gjort). I morgon blir det mycket film och fika hemma istället. Stackars Måns är genomförkyld men utan feber. Han behöver ta det lugnt i morgon.

Ps. Barnen har inget emot att dela rum. Ännu.

Råkade trilla över den här bilden

Från Padova i Italien, början av september 2008. Hur mycket tror ni att jag längtar till sommaren nu?


Postmannen ringer alltid två gånger

Eller som jag sa till Magnus för att han skulle hjälpa mig med att komma på ovanstående filmtitel - "Snömannen kommer alltid två gånger" (ibland undrar jag vad jag får allt ifrån).

Vad jag egentligen ville säga är att jag ganska ofta behöver säga saker två gånger till Magnus (ibland flera än så..). Speciellt om han är koncentrerad på något annat. Det är som att han inte hör ett smack av vad jag säger den första gången. Men jag antar att en del av det är en effekt av att jag pratar rätt så mycket och att han då behöver sålla lite i ordsvadan. Det finns alltid minst två sätt att se på saker och ting.

Idag hände det när vi såg på Mästarnas mästare på SVT 1. Först frågar han mig vad Emelie Öhrstig tävlade i för sport. Jag googlar fram det eftersom jag själv inte kommer ihåg, men jag trodde det var fotboll. Jag får svaret och säger cykel till Magnus. Han är då totalt frånvarande fast han nyss ställde frågan. Hör inte ett smack. Så då nästan skriker jag CYKEL, varpå han frågar mig "Vadå cykel?" Sen bryter vi båda ihop av skratt.

Så rolig kan en vanlig tisdagskväll, när man nyss har rensat ett horribelt medicinskåp, se ut.

Dagens Emil

Emil: Pappa vad får vi för mat i morgon kväll?
Pappa: Vi får laxpasta.
Emil: *Pust* Vilken tur att jag äter hos R då!Psst!

Jag var på jobbet kl 7.00! Vill ha en rungande applåd för det!

Sex ord

Den här kvällen gick för fort!

Klädbyte med utdelning

Vilken fantastisk idé det här med klädbyte! Ska just börja gå igenom de kläder jag fick med mig hem i går. Klänningar, blusar, kjolar, toppar med tryck, ett linne, ett par hängslen och en adapter (ja ni hörde rätt - en sån där man har med sig utomlands för att kunna ladda mobilen m.m.).

Och så trevligt snack och knytis.

Tack Amanda!


Indiana Jones och de fördömdas tempel

Vi placerade oss (hela familjen) framför TV:n och åt pizza och tittade på ovanstående film ikväll. Måns hade velat se den i flera veckor och Magnus köpte den för 49:- på vägen hem från jobbet. Vilka flashbacks man får av den filmen - till en förgången tid. En sak är säker, vill man få tips på alternativa maträtter till sin veckomatsedel så är denna film inte bortkastad tid. Aphjärna, boaormsungar, stora spindlar m.m. åts med god aptit av vissa, medan vissa andra svimmade (och ni ska inte tro att dessa avsvimmade personer var av manligt kön). Nej, jag kunde inte riktigt se filmen med genusglasögonen på, för då skulle behållningen vara minus en miljon. Fast ibland kunde jag inte låta bli att kommentera. Varför måste alltid tjejer i filmer skrika helt infernaliskt när de ser insekter, medan killarna inte bryr sig? Jag tror nog även killar skulle skrika om de befann sig i det där vidriga templet.

Andra filmer med en infernaliskt skrikande kvinna i är Spidermanfilmerna. Helt sjukt faktiskt.


Hit åker vi 2:a augusti

I två veckor.

Med "goda-vänner-familjen".

Rethymnon, Kreta.

Jippie!


Jag hinner inte

Det är lite plottrigt just nu, med många saker att göra, så jag hinner inte blogga så mycket. Det är badrummet, det är klädbytet, det är punka på cyklar (Magnus), det är matlistor, det är inköp av presenter, det är stökigt, det är sjukgymnastik, det är onda magar, det är bokning av Greklandssemester inom kort, det är barnens kompisar. Ja, det är livet helt enkelt.

OCH det kliar i mina ärr från födelsemärkena/leverfläckarna!

En missvisande bild

Här är en bild av det mörkgråa golvet (eller snarare en av bitarna), men tyvärr kommer det inte alls till sin rätt här. Det blir skitsnyggt när man ser det på en större yta. Det är mycket mörkare i verkligheten. Så Milla, det här gör nog inte dig klokare alls :).


Dagen i några korta punkter

- Skippade sjukgymnastiken och fick skuldkänslor (tidsbrist).
- Tog bort två födelsemärken. Gick bra men var lite svag efteråt. Ca sex styng syddes sammanlagt.
- Köpte kort tajt jeansjacka
- Lagade köttfärssås med spagetti.
- Var på informationsmöte kring stambytet.
- UPPDATERING: När min buss stannade för rött så såg jag Martin Sköld och Sami Sirviö från Kent gå över gatan. Kändes kul och konstigt - finns de verkligen i verkligheten?

Ni måste ge mig råd angående vilket kakel vi ska välja till bandrummet (alla väggar ska kaklas ända upp och så kakel på golvet)!

Hammarbygrön (inte den ljusaste gröna och inte heller den mörkaste) fondvägg med vitt golv och tre vita väggar

eller

Mörkgrått golv med en ljusgrå fondvägg och tre vita väggar.

eller

UPPDATERING 2: Nytt förslag - Mörkgrått golv, varmt röd fondvägg och tre vita väggar.

Det första förslaget lyser upp, men det andra är mer "klassiskt", det tredje är ännu mer färgglatt...

Jag måste bestämma mig senast fredag!

God natt!

En söndag i garderoben

Idag har jag rensat igen. I byxgarderoben. Det tog en massa tid för jag provade varenda bralla också. En del åkte ut och ner i en svart sopsäck. Nästa lördag är det nämligen klädbyte hos Amanda, och då hoppas jag att de utrensade byxorna hamnar hos en ny glad ägare. Ser verkligen fram emot klädbytet, vilket är en årlig begivenhet. Jag och Amanda har nog varit involverade i såna här klädbyten sen 2001. (Kanske Amanda var med på ett redan 2000 förresten... ) Vi blir ett ganska stort gäng tjejer den här gången och jag ska ha med mig flera nybörjare (antar att ni är fulla av förväntan Anna och Malin? :)).

I övrigt så har hela familjen varit och fikat i Farsta Centrum där vi mötte Malin med son. Fika är mysigt.

Veckan som kommer startar med att jag imorgon ska ta bort två födelsemärken på ryggen. Har redan tagit bort tre stycken där tidigare, så nu börjar jag bli en riktigt ärrig kvinna. Men de är väldigt diskreta ärr, så det gör inget. Ser lite coolt ut! I morgon kväll ska vi få information om stambytet som sker i början av mars. I sex veckor ska vi vara utan rinnande vatten i lägenheten. Bered er på en klagoblogg dessa sex veckor... Jag ser dock resultatet framför mig redan nu, och denna bild ska jag försöka framkalla om det blir lite jobbigt emellanåt. Vi får baracker utanför där vi kan duscha och gå på toa och vi kommer kunna tappa vatten ute i porten. Det värsta kommer vara att vi måste ta oss till tvättstugan för att tvätta. Den ligger 250 meter bort och det finns nästan aldrig lediga tider med kort varsel. Lotta har lovat att vi ska få låna deras bokningsmojäng så att vi har två.

See ya!

RSS 2.0