Lite foton från senaste veckanKonsert med Johan Borgert & Holy Madre i fredags kväll (24/9). Brorsan är med i bandet vilket syns på nästa foto.Suddiga (och duktiga) Anders!Träffade av en slump Linus Hallenius i Farsta Centrum i lördags (25/9), där det firades 50-årsjubileum. Min och många andras favorit i Hammarby. Tyvärr lämnar han Bajen för Genoa till nästa säsong :(.Och så var det dax för Bakluckeloppis på söndagen. Tjänade en slant, men inte lika mycket som förra året. Då var jag ett stenkast från där vi bor och det var en varm oktoberdag med massor av folk ute och vandrade. Nu var det iskallt och inte så mycket folk som lämnade stugvärmen. Men det var bitvis riktigt kul ändå!Mössa, halsduk och lager på lager behövdes verkligen!

Ok vi kör vidare

Det negativa:

Jag har fått en liten fraktur i foten efter ett fall i en trappa i barnens skola... En hel dag på sjukhus igår. Inget gips men kryckor i tre veckor!

Jag blev bestulen på min splitter nya arbetsmobil på Södersjukhuset. Lämnande den kanske 2 min utan uppsikt. Var för uppspelt över att jag slapp gipset.

Det positiva:

Jag hade inga hål! Var hos tandläkare igår kväll och två små hål som fanns där för över ett år sedan var borta!!!

Jag träffade underbara Karin och åt en bit mat efter jobbet. Lite vin blev det allt med. Gud så trevligt i hade.

Jag har världens finaste familj!

Hösten springer vidare

Och jag med den. Eller den springer ifrån mig kanske man kan säga. Är det redan onsdag? Och onsdagen är ju nästan slut!

Idag har jag och några kollegor föreläst på en nätverksträff för kvinnofrid. Mycket spännande och roligt.  Som vanligt hade vi mer att säga än tiden räckte till, men jag tror de flesta fick med sig det väsentliga hem. Jag skulle vilja föreläsa mycket oftare än jag gör, men inte så mycket som vissa vid universitetet. Det är så inspirerande att träffa de som jobbar mer praktiskt med frågorna.

Jag behöver verkligen inspiration! Hur ska jag annars klara en till höst och vinter?

På väg ifrån nätverksträffen smet jag förbi Efva Attlings butik på Hornsgatspuckeln och utnyttjade det presentkort jag fick av mina kollegor i 40-årspresent. Det blev ett klassiskt Efva-smycke som funnits i många år nu, och som jag alltid gillat.

Här kommer det!Foton från Lesvos

Här kommer lite foton som gör mig glad!

Hemma igen

Och nu blir det nog hemma ett längre tag, för jag är trött på att packa och packa upp!

Jag har haft det mycket bra på Lesvos. En fantastiskt vacker ö. Nog bland det finaste jag har sett i grekiska övärlden. Allt var så genuint (jag vet - låter som en klyscha - men den är sann i det här fallet). Hörde inte svenska språket en enda gång. Blev utstirrad, troligtvis på grund av mitt blonda hår. Otroligt trevliga människor. En farbror som började prata med mig på en restaurang minns jag speciellt. Vi pratade säkert i över en timme. Och hotellägarna. Ett familjeägt hotell med endast nio rum. Min presentation gick bra men jag var som vanligt alldeles för nervös dagarna innan.

Jag ska lägga upp lite bilder när jag är mindre trött.

I går var jag med i Ullareddokusåpan. Ja det är sant! Jag var med i ca 3-5 sekunder. 8.13 in i avsnitt ett. Det finns att titta på i Kanal 5:s Play. Bara klicka på länken så hoppas jag ni ska tas dit :). Vilken kändis jag blev över en natt ha ha.

Snart är det kudden som gäller för mig. God Natt!

RSS 2.0