Nu drar jag hem

Från jobbet.

Äntligen fredag!

Har varit en mycket händelserik vecka.

Crawlkursen är så rolig. Jag är så glad för den. Men OJ vad ont i axlarna jag har idag. Och en analkande förkylning har jag också. Men det förtar inte känslan av glädje som jag får när jag tänker på att jag faktiskt klarade att crawla några meter riktigt snyggt. I varje fall var det vad den oerhört coola simtränaren sa. Grymt sa han två gånger :D! Vi har två olika tränare - denne kille var typ 25 år och så himla cool. Lång och gänglig simmarkropp.

Nu hem till familjen!

Min idol inom simningen: Ian Thorpe

Kolla in andningen. Han är simningens Zlatan. Vilken snok, vilket leende.


Crawlkursen var en utmaning

Oj oj oj, bara män och jag. Som vanligt höll jag på att säga. Det var ju på samma sätt när jag fick träffa Metallica i somras. Eller då var vi i och för sig två tjejer och 14 killar. Tre av killarna höll på med triathlon och två ville lära sig simma bättre och snabbare. Ingen av oss kunde crawl - som tur var. Det var ju trots allt en nybörjarkurs! Jag kan konstatera en sak och det är att jag INTE fick till andningen. Jag hade svårt för att andas ut i vattnet. Och dessutom via näsan! Detta måste jag öva mycket på. Men jag är oerhört stolt över att jag pallrade mig dit och försökte. Och på torsdag är det dax igen! Skriver mer om detta efter nästa kurstillfälle. Måste hinna en massa innan klockan 21, så jag lämnar er här.

Jag är modig!

Japp, jag är faktiskt det. Jag börjar nämligen en crawlkurs för vuxna i kväll! Är supernervös. Har alltid velat kunna crawla, och jag är inte ensam om att vilja detta visar det sig. Över 200 vuxna i kö till den kurs jag ska gå! Tänk om simskolorna för barn i Sverige kunde lära barnen att crawla direkt. Vilken vinstlott barnen skulle dra då. Bröstsim med huvudet ovanför vattnet är ju inte det ultimata simsättet precis... I Australien lärs crawl ut från barnsben (förstås, det var ju australiensarna som uppfann det). En av anledningarna till att jag vill lära mig crawl är för att jag inte klarar att simma bröstsim längre. Mina knän går nämligen ur led. Vidrigt. Så, håll tummarna för mig nu!

Mamma 72 år

Ja hon skulle blivit det idag alltså. Men hon dog när hon var dryga 61 år. Vad jag saknar dig mamma! Ibland är det bara dina ord jag vill ha och behöver.


Disputationsfest

Ikväll ska jag på disputationsfest! Det är en kollega på jobbet som har disputerat efter många års hårt arbete. Det ska bli jättekul och jag har till och med använt mig av mina nya smashboxprodukter för att se så pigg och fräsch ut som möjligt (typ gucka man lägger under ögonen som tar bort det mörka och sedan någon annan "base"). Vet inte om det gjorde någon större skillnad, men det kändes kul.

Nu ska jag dyka in i garderoben och leta efter den perfekta outfiten.

Trevlig helg!

Det här inlägget skulle ha postats i går kväll, men min blogg-app på iphonen funkade inte.

Fredagskvällar är det bästa jag vet och just nu i mitt liv vill jag verkligen ha fredag hela veckan. Mitt mål är dock att inte känna så, för livet pågår även på måndagar och tisdagar (till exempel).


Så här tycker jag de flesta män skulle klä sig

Fast det är klart, det går att variera sig på temat och lägga till lite färg emellanåt. Men det är så oerhört snyggt med smala jeans och schyssta boots och lite slappare överdel. Jeansjacka är också klart godkänt.

Bilden är lånad från The Fashionist.


RSS 2.0