Köpenhamn nästa

"Lie to me"-linnet är framlagt. I morgon blir det nog fjärde gången jag använder det. Jag har tryckt upp det alldeles själv :).  Lie to me är, för er som inte vet det, en av mina absoluta favoritlåtar med Depeche Mode och de är dem jag och en hel drös vänner ska se i morgon kväll i Köpenhamn. Sen ska det hinnas med en hel del shopping och lite öldrickande också. Skönt med avbrott i jobbstressen så kan jag ta i med nya (trötta) tag på torsdag.

Dave Gahan - jag har saknat dig!


Det är något med det danska språket

Jag gillart! Och om drygt tre dagar flyger jag till Köpenhamn för att se Depeche Mode, och då får jag höra mer av det.

Ps. Det är en dansk tv-serie på tv just nu.

Ibland stannar tiden

Det gjorde den i morse när Magnus sa till mig att Michael Jackson har dött. Känns helt overkligt! Även om han var en knasboll under många år nu på senare tid, så har han ju producerat så mycket musik som gjort avtryck. Thrillerskivan lyssnade jag sönder. När såna här stora stjärnor dör så blir det plötsligt ÄNNU mer tydligt att våra liv är ändliga. Nu ska jag försöka tänka på vad som är viktigt i livet idag, istället för att tokstressa över allt jag har att göra på jobbet. Man kan bara göra så gott man kan.


Mina barn och jag

Älskade ungar!

Nämen titta!

En ny superglad profilbild :). Jag har helt sonika klippt bort Malin som sitter till vänster om mig på fotot. Vi var på Lilla hotellbaren för ett par helger sedan och då fotade Malins kompis oss. Egentligen är fotot bättre när Malin är med, men jag tycker nog att jag bör vara ensam på profilbilden till min egen blogg.

Här kommer det fullständiga fotot! Vi hade jättetrevligt.


Tjipp!

Midsommarhelgen förlöpte med mindre regn än förväntat och vi hade två trevliga dagar på Lotta och Co:s land nära Eskilstuna. Vi kunde till och med sitta ute och äta både till lunch och middag (även om huttriga jag tyckte det var aningen kallt till middagen).

Idag har jag varit på jobbet för tredje helgen i rad, eller kanske är det fjärde. Bara två helger till, så har jag i varje fall gjort så gott jag har kunnat åt arbetsbördan.

Kvällen har avslutats med att jag målat tånaglarna Hammarbygröna.

Nu - sängen!

Glad midsommar!

Nu har jag packat ner tjocktröjor, regnkläder, gummistövlar, mössa, vantar, halsduk och en varm jacka. Härliga Sverige! NOT!

I morgon drar vi till Lotta och Co landsställe nära Eskilstuna. Stannar bara en natt och kommer hem på lördag eftermiddag.

Ha det gott!

Hemma från trivseldag!

Min avdelning på jobbet har idag haft en så kallad trivseldag. Då ska vi tycka om varandra och göra trevliga saker, vilket vi också gjorde. Det sköna vädret idag underlättade trivseln enormt! Från ösregn i två veckor i sträck (känns som två veckor i varje fall) till strålande sol. Otroligt välbehövligt!

Vår kör hade också världspremiär på sin reportoar, och vi tyckte det gick helt ok. Kul! Vi avslutade med något att äta på restaurang Strand vid Hornstull. Nu ska jag kuta i säng!På jobbet

För andra helgen i rad. Inte kul, men det är bara tre helger till som blir som denna, sen blir det inte helgjobb på ett tag tror jag. Jag gör det faktiskt för min egen skull, för att hinna ikapp och känna mig mindre pressad i morgon.

Det är ihållande regn utanför fönstret. Jag tackar Gud för att jag kommer tillbringa två veckor på Kreta i sommar.

Köp!

Spring iväg och köp (eller beställ på nätet) min brors (Anders Bennysson) och Eric Ericsons bok Så fungerar samhället! Ni får er garanterat många skratt (jag har i och för sig bara läst inledningen som finns i länken ovan, men jag skrattade redan efter det att jag läst första meningen).

Boken fick finfina recensioner i Expressen.

Stolt!

Jag hoppas

jag kommer igen med bloggandet, men just nu får ni hålla tillgodo med korta tråkiga uppdateringar. Jag känner av stress och press och då har jag varken tid eller fantasi att få ner något bra.

Jag kan i varje fall säga att skolavslutningen för Måns var fin, trots regn. Jag var nervös men höll mitt tal trots att rösten svek mig emellanåt och jag kände för att storböla. Kan inte riktigt förklara mina känslor för den här personalgruppen. De är klippor med humor och barnen älskar dem och de älskar barnen. Och vissa föräldrar älskar dem visst lite väl mycket...

Jag fick en hel del uppskattning av föräldrar efter talet och även av personalen själva. Vi gav bort presentkort på Thaibåten - en restaurang på en båt där det till och med finns en sandstrand. Helt underbart att avnjuta en god middag eller bara en kall öl en solig dag/kväll. Sen fick de ett gott vin också. De var jättenöjda. Så nu har jag gjort både min plikt och vad mitt hjärta sa till mig, men är väldigt slut på kuppen. Om ändå någon kunde sudda ut vad jag har att göra på jobbet tills jag går på semester. Det blir för mycket med det som ska ske på och efter jobbet.

I morgon

Skolavslutning för Måns. Han går ut trean. Jag har samordnat presentinköp till lärare och fritidsledare och ska hålla ett litet tal i morgon. Jag känner mig väldigt gråtmild och nervös och har världens separationsångestkänslor. Hatar avsked. Men Måns är bara glad och förväntansfull. Ska försöka fokusera på det istället, även om det är svårt.

Och så har jag så stressigt på jobbet att det står mig upp i halsen.

Jobba på nationaldagen

Det är att häda va? Men jag känner mig tvungen att göra det, för allt har hopat sig just så här innan sommaren och den stundande semestern. Jag är nog en av få som vill att det ska gå långsamt fram till åttonde juli då jag går på semester. Bland det värsta jag vet är nämligen att komma tillbaka efter en skön semester och kasta mig över en massa saker som inte hann göras innan dito. Så jag beger mig snart in till mitt kontor.

Efter jobbet så blir det middag hemma hos en barndomskompis. En del av tjejerna som kommer att vara där har jag säker inte sett på 10 år. Eller mer. Spännande!

Ha en skön lördag!

Sjung om studentens lyckliga dar

Vilket satans väder! Tycker så synd om alla studenter. Men å andra sidan får de sig ju lite innanför västen redan nu på morgonen så de kanske skiter i vädret? Vi ska uppvakta våra grannars son i kväll. Han var 10 år när vi flyttade in i lägenheten ovanför dem. Lika gammal som Måns är nu (snart). Har ni hört den förut - TIME FLIES!


Jag har fått två

myggbett. Och de kliar!

Och så har jag bokat flygbiljetter till Manchester. Åker 26 augusti och kommer hem 1 september. Konferens + fritid. Nu är det bara en presentation på engelska kvar att skriva... Det svänger man väl i hop på en kvart. Eller inte. Men till Manchester ska jag, och till Preston (det är där konferensen är).

I morgon är jag ledig och ska åka på utflykt med Emils dagisavdelning. Han ska bland annat få rida ponny! Kameran ska med :).

RSS 2.0