Jag är så lättad

Och GLAD! Fick efter flera månader svar på ett e-postmeddelande från en kär vän i Storbritannien (jag har säkert skrivit fyra meddelanden men det var det sista hon svarade på). Jag har försökt nå henne sedan november/december men inte fått något svar. Började oroa mig för om jag gjort något fel (typiskt mig). Så idag fick jag svar. Alldeles nyss! Och allt var "som vanligt". Hon var hur gullig som helst i mailet och hon saknar mig och vill prata mer snart. Kanske ses vi i London i juni. Jag känner faktiskt för att gråta en skvätt. Hon betyder så mycket för mig - hon är nästan som en lillasyster. Det har hänt tuffa saker i hennes liv senaste halvåret och antagligen har mailen trillat in utan att hon har orkat/hunnit svara.

Jippie! Fina Jo!


Svara på frågor

Hittade lite frågor att svara på hos Elsa Billgren.


1. Vem var den coolaste personen i världen när du var liten?

Det beror på hur liten jag ska vara. Men jag tyckte min kompis Helenas storebröder var stencoola när jag var gick i låg- och mellanstadiet.

2. Aldrig mer skriva på en dator, eller aldrig mer skriva för hand.

Jag tror jag skippar handskrivandet faktiskt. Det är så praktiskt med dator och blir snyggare. Men det är ett svårt val. Älskar ju att få brev och vykort och tycker det är helt ok att skriva dem också.

3. Vilket ord har du först på senare år förstått att du totalt missuppfattat, stavning eller innebörd.

Jag får passa på den här frågan så länge, återkommer om jag kommer på något sådant ord :).

4. Vilken subkultur skulle du vara en del av om du fick?

Lite för gammal för det nu, men punkare skulle det bli tror jag. Har ju redan testat på synthare.

5. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?

En innergård med ganska så grönt gräs. En björk och ett bord med soffor runt. Två fasta grillplatser. Ett trevåningshus mitt emot vårt. Balkonger. Med mera.

6. Knäppaste stället du somnat på?

Jag tror jag somnat stående på en t-bana. Men jag har också somnat på ett toalettgolv.

7. Vem är den hetaste människan på hela jorden? (Förutom partner då.)

James Hetfield i Metallica är ohotad. Och så Mads Mikkelsen. Med flera!

8. Vad ska det stå på din gravsten?

Mitt namn. Vet inte om jag vill ha något ordspråk. Kanske något med ordet energi i.

9. Vilken är den bästa och sämsta boken du har i din hylla?

Oj, en av de bästa böckerna jag äger är Den hemliga trädgården av Donna Tartt. Sämsta vet jag inte, men kanske Anna Wahlgrens Barnaboken :). Äsch, den har sina poänger också, men den stressade upp mig i perioder!

10. Vilket verktyg skulle du ha istället för krok om du var pirat och förlorade handen? (Behöver inte vara båt-relaterat.)

Någon typ av gripklo.

11. Om du bara fick äta en färg på mat för resten av ditt liv, röd, grön, beige, gul eller blålila, vilken skulle du välja då och varför?

Får tyvärr välja beige för jag älskar kyckling och fläskfilé m.m. Men hade gärna svarat röd (älskar tomat, paprika etc men tror inte jag hade blivit tillräckligt mätt).


Måndag

Positiva listan:

Det var varmare än jag trodde ute.

Jag tänkte på att jag haft en bra helg.

Jag har fina vänner.

Jag fick flera komplimanger för ett Marniarmband jag har på mig (Marni för HM).

Jag hittade lite roliga presenter till Lotta som fyller år i morgon.

Jag masade mig iväg till träningen trots motstånd.

Bajen kvitterade just till 1-1 mot Umeå borta.


Jag finns

Jag är här! Men jag orkar eller hinner inte blogga just nu. Inte så mycket i varje fall. Har varit på påsklov nere i stugan i Halland. Handlat en hel del på Gekås och sytt om några klänningar och läst lite Zlatanbok. Äntligen klar med boken. Den är ju så lättläst och bra, men jag tycks inte prioritera läsning, vilket är tråkigt.

Vädret är skit, löneförhandlingen var skit, men det var inte skit att käka middag med några kollegor och fd kollegor.

Hörs!

The Hives

Jag och Malin var på världens bästa spelning med The Hives i går kväll! På Debaser. En så kallad "hemlig" spelning. Först dagen innan släppte Debaser vilka det var som skulle spela. Imperial State Electric var "förband" och The Hives huvudnummer.

Helt galet bra! Kändes som om jag var 16 år igen. Eufori! Nedan följer några av de foton jag tog. Stod väldigt långt fram.
RSS 2.0