En favorit - Anders Jansson

En av mina favoriter, Anders Jansson, gästade Morgonpasset i P3 i morse. Jag skrattade så att jag grät på t-banan till jobbet. Han är så kvick och trevlig och framförallt rolig. Heja Anders!
 
 
 
 

Så vansinnigt trött ikväll

Tror det är ett virus, vädret och jobbet som är orsaken. Jag la mig på sängen klockan 19.00 efter middagen och har knappt kunnat ta mig upp ännu. Ska se Dicte klockan 21.00 och sedan springa rakt till sängen igen efteråt. Helgen var trevlig med klädbyte och tid med familjen. Hammarby vann SM-titeln i bandy och det piggade också upp. Men idag kom någon sorts nedstämdhet över mig igen. Tyvärr. Skulle vilja vara hemma och fundera och vila resten av veckan. Gud så skönt det skulle vara.
 
 

Väldigt låg idag och igår

Och grejen är med en blogg, så många kan läsa den utan att jag vet någonting om det, och därför kan jag inte gå in på detaljer. Jag känner mig bara så dålig och allmänt värdelös. Längtar hem till barnen.

Jag har blivit faster!

Tjoho vad glad jag är! Min bror fick en son i fredags kl. 19.27 (130301). Allt har gått bra och han är så fin. Vi fick titta på honom i går, då han bara var 18 timmar gammal. Vi besökte honom och hans föräldrar på Sös. Hur söt som helst! Helt perfekt.
 
Föräldrarna var så stolta och glada. Äntligen lite tillökning på min sida släkten :).

RSS 2.0