En positiv nyhet!

Magnus fick idag reda på att han fått ett jobb han sökt! 100 sökanden och han fick det! Jag är så glad för hans skull, men även för hela familjens. Det är en tillsvidareanställning till en specifik tjänst på ett museum och det var som om annonsen var skriven för honom. Han sa idag att han hade blivit väldigt besviken om han inte hade fått det, och det förstår jag verkligen. Personalchefen hade sagt till en av Magnus referenspersoner att "Han (Magnus) låter nästan för bra för att vara sann". Och nog är han bra alltid, min Mange, men han är även sann, och han förtjänar det här så fruktansvärt mycket! Det var verkligen i grevens tid detta jobb kom, för i augusti utlokaliseras hela hans arbetsplats till en avlägsen ort, och vi har för länge sedan bestämt att vi inte ska flytta med. Om inte detta jobb hade dykt upp så hade Magnus blivit tvungen att vidareutbilda sig. I och för sig en intressant utbildning, men vi hade fått det mycket tajtare ekonomiskt under ca 9 månader.

Så, om det inte vore för mitt eget tillstånd så hade det druckits champagne här hemma ikväll. 20 röda rosor har han fått i varje fall och han blev jätteglad. Grattis grattis!

Kommentarer
Postat av: liv

grattis!!! vad roligt för er!

2008-01-17 @ 09:47:03
Postat av: Anna

Helt underbart, stort grattis till hela familjen! Vilken härlig skjuts för självförtroendet att få ett jobb som så många söker. :D

kramar från Anna

2008-01-17 @ 10:35:13
URL: http://annafunderar.blogspot.com
Postat av: Malin

jättestort grattis!
Så bra att det händer något positivt.
Själv har jag ju haft virus - men det var bara datavirus å materiella ting är ju världsligt! ;)
Ja, datakillarna fick ordning på det idag iaf. Tackolov. Bättre än doktorer ;) =)

2008-01-17 @ 19:15:45
Postat av: Stefan

Gratulera Magnus från hela familjen Bergh

2008-01-17 @ 22:21:06
Postat av: Béatrice Karjalainen

Åh vad kul! Skönt med lite glada nyheter i eländet.

2008-01-19 @ 11:51:51
URL: http://beastankar.blogspot.com
Postat av: Kicki

Alla: Tack för grattis-hälsningarna! Det är så roligt detta! Att det går att få ett nytt jobb inom den svåra bransch Magnus är i. Kram!

2008-01-20 @ 21:22:20
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0