Oro

Jag känner att den är på väg igen, i den mer förstärkta formen. Och säkert obefogad. Men sak samma. Oro får en att må dåligt även om den är obefogad. Det gäller jobbet och det ansvar jag har där. Kommer det gå bra? Det måste det göra. Så mycket osäkerhet att hantera i detta projekt. Usch, jag vill kunna gå till jobbet varje morgon och känna mig lugn. Måste nog sätta mig ner och göra en så kallad problemlösning och sedan konsultera chefen.


Nervös för i morgon

Ska hålla i ett heldagsmöte på jobbet i morgon. Sju olika verksamheter kommer till Stockholm för att få reda på mer om de projekt jag är projektledare för och som de ska delta i. Vojne vojne. Måtte allt gå väl! Jag har ju ingen aning om vad de förväntar sig!
 
Men de är ju bara människor, och förhoppningsvis förstår de att även jag bara är människa och kan ha glömt en del saker osv.
 
Håll tummarna!

Skärpning Kicki!

Nu får du ge dig - du har ju inte bloggat på evigheter! Idag är det fredag. Black Friday. Önskar att jag var i New York som min brorsa är just nu. Jag skulle shoppa ihjäl mig. Skickade honom ett sms med en önskelista från butiken Sephora i morse. Han skulle försöka köpa det jag vill ha. Bare Minerals foundation är otroligt billig i USA i jämförelse med Sverige. Jag använder den inte varje dag, men när jag vill vara extra fin. Super! Ha en bra dag!

Gårdagens positiva


1) Guldkjolen kändes rätt.
2) Pratade om han Pär Andersson (Grotesco mm) på lunchen. Jag kan inte se honom utan att börja skratta. Vi skrattade.
3) Det är fredag.
4) Det pirrar i kroppen för att jag ska på spelning i morgon.
5) Barnen är bäst.
6) Mange har kört extremt många pappiskämt.

Frestelser frestelser

Ett par gula låga Dr Martens. Hur ska jag kunna stå emot?
 

Kappa från ZARA

 
Fick ett extremt ha-begär!
 
 
 

Grått grått grått

Ja så är det den här söndagen i november. MEN jag är mer uppåt än det gråa vädret för jag tog mig i väg till gymmet och körde crosstrainer 6 kilometer samt gjorde tråkövningar för bålstabilitet m.m. Det var riktigt roligt idag - brukar hata styrka - men jag hade så bra musik i lurarna att det blev kul. Först Graveyards nya och sedan Witchcrafts nya! Lyssna på dem (och sedan dö). Fantastiskt bra!
 
Nu - fortsätta rensa!

Hemkommen

Igår eftermiddag kom vi hem från vårt landställe. Det har varit väldigt lugna och sköna dagar. Jag har läst och tittat på olika dvd:er, varit på Gekås och tagit en liten promenad i skogen. Dessutom vaknade Emil upp i går morse och tittade rakt in i ögonen på en lite mus... HUA! Jag hade dött. Men Emil skrek bara (det hade jag också gjort). Jobbigt att mössen börjar ta sig in i stugan. Vanligtvis är de bara uppe i taket.
 
Men vi hoppas att det inte ska bli några fler besök av dessa små djur :). Åtgärderhar vidtagits.
 

RSS 2.0