Hell week

Mycket att göra på jobbet - deadline tisdag
Magnus borta hela veckan - kommer hem lördag kväll om han inte fastnar i Skottland pga askmolnet... (Lite orolig för det - det får inte ske!)
Massor av aktiviteter från barnens skolas sida - VARFÖR??
Ont i ryggen men lite bättre än förra veckan

m.m. m.m. m.m.

Tur att jag har världens finaste ungar som går själva till skolan. Måns hämtar Emil på eftermiddagarna så att jag kan jobba en halvtimme extra. Mina söta underbara älsklingar!

David Grohl får akupunkturBild lånad från Foo Fighters twittersida.

Jag längtar så vansinnigt mycket till Foo Fighters spelning den 22 juni på Stadion. Att lyssna in mig på alla deras skivor har varit en ren fröjd - har inte lyssnat så mycket på dem genom åren - men de har funnits där och verkat intressanta. Nu har det växt så mycket att de placerar sig på min 10-i-topp-lista! Väldigt bra energi och med en intelligent och snygg sångare. Davids mellansnack är i samma klass som James Hetfields :).

I övrigt är det faktiskt ganska skit med mig. Har fått ryggskott :(. BLÄ! Jag fattar inte när jag ska få vara helt ok i kroppen. Bara att kämpa på som vanligt. Men tankarna blir svarta emellanåt.

Trevlig helg alla!


Familjen Twilight

Sedan i lördags kväll har familjen Ericson-Johansson drabbats av Twilight-feber! Vi har nu sett de två första filmerna och i morgon ska jag rusa till ICA efter jobbet och hyra trean. Måns och jag är mest peppade, strax följd av Emil. Magnus är mins entusiastisk, men han sitter med oss och tittar och jag tror han tycker det är lite kul ändå. Längtar tills i morgon kväll. Det har varit en trött vecka!

Skämmes ta me f-n

Nu når jag snart bottenrekordet av dålig uppdatering! Kanske är det för att jag blivit så van vid att uppdatera facebook med några korta meningar? Här vill jag skriva mera och så tycker jag mig aldrig ha tid.

Det väder vi haft idag och igår gör mig salig av lycka! Jag vill stoppa tiden här mellan hägg och syren. Det är den bästa tiden, när hela semestern ligger framför en och vintern känns ganska långt borta. Idag hade jag svårt att motivera mig till att jobba, men läste i varje fall några artiklar. På eftermiddagen var det dags för utvecklingssamtal för Måns. Både jag och Magnus var med. Efter samtalet kom jag med ett förslag som accepterades: "Vi drar till Bella Vista och äter mat". Bella Vista är vår lokala lilla italienska restaurang. Barnen blev överlyckliga och vi satt på Bella Vistas uteservering och drömde om semester. Det kändes dock nästan som semester just där och då, fast det bara är en vanlig simpel arbetsmåndag!

Nu är vi hemma igen och jag funderar på 1) om jag ska gå ut och gå en sväng 2) om jag ska rensa en garderob 3) om jag ska sy om en klänning.

Hörs vidare!

RSS 2.0