Jag önskar mig en sak

Och det är att kunna se in i framtiden till den 7:e april. Jag vill se att rapporten jag skriver på är inlämnad och godkänd. Helst av allt vill jag att den ska vara klar tidigare, för jag vill inte åka till Dublin med Magnus och fortfarande vara helt uppstressad. Men jag tror i ärlighetens namn att jag önskar mig för mycket.

Nu har jag ett antal timmar framför manuset framför mig igen. Men idag har jag bestämt mig för att inte jobba hela dagen. Som igår.

Positiva listan:

Jag fick mina flätade silverträskor igår. Kan inte kopiera bilden - men här är en länk till träskon i guldmetallic. Men silver är mer min melodi. De är superfina!

Det är nästan barmark utomhus.

Jag kommer att ha rena lakan i sängen när jag lägger mig ikväll.


Det har klumpat ihop sig igen

Och jag har det jättejobbigt med jobbet. Sen har jag varit ensam med barnen i fem dagar för Magnus var i London. Och en av dessa dagar var Emil sjuk. Fy sjutton, vill bara vara över på andra sidan. Deadline skulle vara 31 mars men kanske blir 7 april. Men jag står knappt ut en dag till. Jag kämpar och kämpar :(.

Positiva listan:

Barnen är bäst som vanligt.
Jag fick en väska och hudkrämer från Magnus när han kom från London.
Jag lagade mat fem dagar i rad (Magnus är densom lagar mat hemma för att jag tycker det är så urbota tråkigt).
Det var sol i helgen även om jag inte kunde utnyttja den.
Dublinresan 8 april närmar sig.


Sammanfattning konsertvår:

Bob Hund 1 april, Münchenbryggeriet
Glasvegas 19 maj, Annexet (Globen)
Foo Fighters 22 juni, Stockholms stadion
Metallica (Anthrax, Megadeath och Slayer) 3 juli, Ullevi

Var tvungen att skriva ner det så här så att jag kommer ihåg alla datum.

Det blir bra detta!


Det är inte slut än

Jag ska gå på Foo Fighters 22 juni.och Glasvegas den 19 majDet du Tina :)!!!


Metallica - The big fourBiljetter köpta!!!! Göteborg 3:e juli!

Bob Hund 1 aprilBiljetter inskaffade!

Mår inge vidare

Har fått något magvirus med lätt illamående och svaghet i hela kroppen. Och till råga på allt just när vi har svärmor/farmor på besök. Och i morgon ska jag på konsert med Interpol som jag absolut inte vill missa. Det är bara att hålla tummarna för att jag är bättre i morgon. Snälla snälla!

Igår hade dessutom Måns migrän igen, för tredje gången i sitt liv. Han kräktes säkert fem gånger och hade jätteont runt ena ögat. Han kräktes upp värktabletten också, men vid 15-tiden gav jag honom en ny och då blev han äntligen sig själv igen! Det är så jobbigt detta med hans migrän. Nu måste vi gå vidare och göra en utredning så han får bästa möjliga medicin osv. Stackars kille!

Gnäll gnäll och ynk ynk!

RSS 2.0