Cypern

I morgon eftermiddag drar jag alldeles själv till Larnaca, Cypern. Känns konstigt och ändå spännande. Jag kommer vara ensam lördag kväll till måndag kväll, sedan kommer R. På onsdag morgon åker vi vidare till Nicosia där konferensen ska gå av stapeln - och då är jag definitivt inte ensam längre. Nu är det bara att packa väskan full med böcker så att man kan sitta och läsa på restauranger m.m. Tycker ibland det är lite jobbigt att äta själv på utlandsresor - men jag har gjort det många gånger nu - till och med i New York. Måste dock erkänna att just denna resa hade jag gärna haft sällskap från början. Men nu är det inget att göra åt det. Värmen kommer bli toppen!! Regnet öser ner utanför fönstret i Tallkrogen...
 
See you!
 

Byxor

De här byxorna från Lindex piggar upp tycker jag. Bra pris också. 199:-
 

Ingen bra dag

Men allt är ju föränderligt. Det är bara att hoppas att det blir lite bättre i morgon. Eftersom jag inte är anonym här på bloggen så kan jag inte gå in på vad jag deppar över i detalj. Varför skriver jag då överhuvudtaget att jag är deppig kanske du undrar? Jo det är för att jag behöver få det på pränt för att sedan orka kämpa vidare.
 
En bit bort i vardagsrummet sitter min fina familj och den om någon kan nog få mig på lite bättre humör just ikväll. Familjen och det faktum att Bajen har rekryterat flera fina spelare på sistone. Idag meddelades att Kennedy kommer tillbaka!
.

Tända ljus

Ni som följt denna blogg ett tag vet ju att jag inte är ett stort fan av höst och vinter. September kan vara ok, och ibland överraskar oktober, men från november är det skit! Och september och oktober kan också vara skit, om vädret är dåligt. Om det inte vore så att vintern kom efter hösten så kanske jag skulle gilla den bättre. Men nu är det oundvikligen så.
 
Men det finns en sak jag gillar med kvällar i slutet av augusti. Det är att det blir mörkt runt 20.30, för då kan man tända levande ljus. Det kan man göra på ljusa sommarkvällar också, men de syns inte lika bra.
 
Jag har beställt några roliga ljusstakar från H&M i form av siffrorna 1, 2 och 3. Ser fram emot när de kommer till Tallkrogen.
 

Fredag

Äntligen fredag! Det kändes som om denna vecka aldrig skulle ta slut. Trodde det var fredag redan i onsdags. Det är tufft att jobba första helveckan efter fem veckors semester. Men det som gör mig mest trött är tanken att detta ska pågå hur länge som helst utan att jag får någon längre sammanhängande ledighet. Nåja, lätt överdrift där, det är väl cirka fyra månader till jag tar "jullov". Och ska hela sanningen fram så har jag två semesterdagar i början av september och är borta en hel vecka totalt...på Cypern... Det är European Group for the study of deviance and social control som har sin årliga konferens på Cypern. Det fanns dåligt med direktflyg till Cypern så jag blev tvungen att åka en hel vecka fast konferensen är drygt fyra dagar. Så det bli några dagar på stranden vilka jag ska förvalta oerhört väl. Saknar värmen mycket! Detta år har jag inte fått en krona i stipendie, men jag klarar helt enkelt inte att säga nej till denna konferens. European group är som en extrafamilj till mig. En internationell familj. Och jag får alltid en massa inspiration till mitt fortsatta arbete efter att jag varit på dessa konferenser.
 
Ha en skön helg!

11.35

Jag måste gå och äta väldigt snart, för jag har varit lunchhungrig sedan 10-snåret. Idag blir det en låda från kylen med köttfärrssås och spagetti.
 
Ciao!

Jag gillar

de små bulliga Coca Cola-flaskorna utan etikett som fanns på 50-talet, och på Korfu kan man ha tur och få en.
 

Det dröjer bara några dygn

Sen börjar jag längta tillbaka till det här. Men det behövs en vardag också, och jag ska försöka att se på den med så positiva ögon som möjligt.
 

I morgon är det begravning för min farbror

Jag och min bror tar bilen och åker fram och tillbaka till Borås på en dag. En jobbig dag. Det enda positiva är att jag får träffa flera släktingar jag inte träffat på länge.
 
Nedan ett foto från Sunset beach på Korfu. Jag vet att Gunnar hade gillat denna plats. Han gillade Grekland.
 
 

Hemma från Korfu

Vi har haft det jättebra! Hemresan var dock ganska mardrömslik med en avgångstid kl 3.00 på morgonen. Och Måns fick migrän hela tre gånger under våra 14 dagar på Korfu (måste gå tillbaka till läkaren och få ytterligare en ny medicin för den vi har fungerar uppenbarligen inte bra...).
 
Här kommer ett foto på mig från en mexikansk restaurang i Sidari. Det går inte att äta enbart souvlaki i två veckor.
 
 
 
 
 

RSS 2.0