Hej hej!

Jag lever! Halva semestern har gått och vi ska åka till Kreta snart. Jag får panik när jag tänker på att jag ska jobba efter det :(. Men jag ska förtränga det så gott det går de två veckor jag har kvar. För mig är nämligen datumet jag börjar jobba lika med "nu kommer vintern". Jag kan också se att hösten är vacker (ibland) och kan också uppskatta mörka kvällar med tända ljus, men vetskapen om att det kommer en lång lång period av kyla och bäcksvart mörker efter hösten är tätt förknippad med att hösten smyger sig på. Jag orkar inte en till vinter som vi haft de senaste två åren.

Nog klagat.

Vi har haft det helt ok våra tre första veckor på semestern. Vädret har inte alltid varit topp, men vi har gjort många roliga saker. Gekås ock Köpenhamn är två.

Lämnar er med ett par nya stövlar jag köpte igår. Vinterstövlar ha ha. Men aj så snygga.

Hörs!


Semester

Från och med idag kl 16.30 har både jag och Magnus semester samtidigt. Vi har gått omlott i två veckors tid för barnens skull. Men nu är vi fulltaliga! Skönt. Jag uppdaterar när jag har nät och när jag känner för det. Men ni trogna läsare - ge inte upp - jag ska försöka mig på en bättring i höst.

Jag önskar er alla en riktigt skön sommar! Kramar!


Meet and greet Metallica 3:e juli 2011, Ullevi

Här kommer bilder från min och 15 andra fans träff med Metallica innan "Big Four-konserten" på Ullevi söndagen den 3:e juli. Det var fantastiskt! (Om ni lånar bilder - snälla säg till mig :))Egentligen var James den tredje bandmedlemmen som kom ut, men jag lägger honom först eftersom det var störst att träffa honom. Att jag inte svimmade är ett mirakel!!Kan knappt tro att det hänt!Älskar denna bild - det måste bli någon typ av tavla för väggen!Rob var den som kom ut först. Skittrevlig!

Kirk var den andra bandmedlemmen som kom ut och hälsade - fantastisk människa verkar det som.
Och sist ut - Lars. Han var lika kort som jag trodde.

Berättar kanske mer en annan dag - detta måste ju dokumenteras för framtiden.RSS 2.0