Höstben

Oj vad jag längtar efter lite höstlov! Har fem dagar ledig från och med onsdag nästa vecka.
 

Suddigt gul

För lite ljus när jag ska plåta som vanligt. Måste greja detta på något sätt. Här kommer dock dagens gula klänning som har små svarta prickar (vilka inte syns här).
 

Danko Jones med flera

Igår var det spelning med Danko Jones på Debaser Medis. Fantastiskt bra som vanligt! Sån energi. De två förbanden var också jättebra. Thundermother - ett band med bara tjejer - spelade först. Väldigt roliga att se. Och sedan kom Bombus och jag, Magnus och Malin blev helt frälsta. Ett gäng killar från Göteborg. Som tur var fick jag en liten pratstund med dem efteråt, när vi skulle ta ut våra jackor ur garderoben. Ett finfint foto blev det också!
 
 
 

Middag hos vänner igår

Och så här såg jag ut i min klänning från HM Trend som jag hittade på rea. Så himla bra att ha en mer vågad och "utstickande" stil, för förr eller senare reas alla gobitarna ut. Just den här klänningen kostade 599:- från början och jag fick den för mindre än 200:-. Älskar den! Och så sticker en liten fining fram i vänstra hörnet. Min Emil!
 
 
 
 
 
 
 
 

Monetstrumpfredag!

                                  

Nu är det så där igen!

Jag hinner inte! Det här är ta me sjutton hellweek! Inte så att det är helt trista saker jag ska göra, men att jag har varenda minut uppbokad så att jag inte hinner andas ens. Projektledarkurs, planeringsdagar, statistikkurs, planera spex för en kollega m.m.
 
Oj oj oj!
 
See you när det lugnar ner sig!

Här är en dålig helbild också

Jag har för mörkt hemma på morgonen för att kunna fota med iphonen, och det är på morgonen jag har en minut över. Jag har skaffat en sån där självutlösare till min stora fina kamera - men probolemet är att jag då måste ladda ner fotona till en dator innan  jag kan publicera dem, och då orkar jag inte... Nästa kamera jag köper ska vara en sån med uppkoppling!
 

Strump- och lackfredag

Här kommer fredagens ben och lite mer. Idag spikas min kollegas avhandling och då ska jag vara med och ta en så kallad spiksup. Ska bli trevligt. Efter detta blir det lite tapas.
 

RSS 2.0