Crazy Friday!

Hej på er!
 
Jag har helt enkelt inte tid att hålla tre sociala internetformum levande lika mycket. Det är bloggen som får ta stryk, tyvärr. Men jag lägger inte ner den - den är bra att ha som dagbok!
 
Här kommer ett lite suddigt foto av hur jag ser ut idag. Lite galnare, lite bättre :)? Ha en jätteskön helg! Jag har fullt upp och kommer inte sitta still många minuter. Fest, träning, besöka graven, jobba lite, plocka liljekonvaljer m.m. står på min lista.
 

Långhelg igen!

Alla dessa långhelger - helt underbara - men samtidigt ganska förädande om man har mycket att göra på jobbet, vilket jag har just nu... Denna vecka ska jag köra så att det ryker för att komma ikapp!
 
Vi var i vår stuga i Sandsered onsdag kväll till i går söndag. Det har varit jättemysigt även om vädret var betydligt sämre på västra sidan Sverige än det var här i Stockholmsområdet. Jag försökte dock förtränga det och mysa på istället. Ett längre och ett kortare besök på Gekås hanns också med, och jag köpte en fantastisk skinnjacka (bild kanske kommer sen).
 
Hörs, kära försummade blogg :)!
 
 

RSS 2.0