Såg filmen Borat igår

Eller snarare halva Borat-filmen. Har sett den förut, men fastnade igen för att det är så vansinnigt absurd! Hans senaste fick ju väldigt dåliga recensioner så jag tänker inte se den.
 
Tidigare på kvällen såg jag filmen Friends with benefits. Brukar passa på att se såna filmer när Magnus är borta eftersom han kanske inte supergillar dem alla gånger (romantiska komedier). Filmen var lagom och ganska förutsägbar. Ett rappt tempo var det, vilket jag gillar.
 
 

Ge mig hårdare hud, ge mig pansar

Hur kan några ord från någon jag i grunden gillar få mig att må riktigt dåligt? Hur är det möjligt? Varför kan jag inte låta det rinna av, skita i det, förstå att det kanske rör sig om ett missförstånd? Jag är tamefan omöjlig. Samtidigt så är det bra att ha denna känslighet, för den gör att jag inte säger samma sak till andra.Inte medvetet i varje fall. Och kommer jag på det i efterhand så ber jag alltid om ursäkt då.
 
Vi hoppas att detta var ett omedvetet fall. Men jag tror tyvärr inte det. Och jag kan inte berätta mer om detta.
 
Nu ska jag klappa på mig själv och säga "låta detta rinna av". Var en glatt gås, låt det rinna av.
 
Tur att ord finns.

Plommonlila

Är jag idag, mest på benen men även på klänningen.
 

Arbetar hemma

Det är inte ofta jag gör det nuförtiden, och vi får heller inte arbeta hemma alltför ofta. Men idag gör jag det, och det känns underbart! Jag skriver projektplan och lyssar på min 40-årsfestlista på Spotify. Vilka låtar! Just nu White wedding med Billy Idol.

Thank God It's Friday!

Sidari, Korfu

Hit ska vi på vår årliga Greklandssemester. Oj oj vad jag längtar.
Fotbollsläger

Nu har Magnus och Måns dragit till Västerås för fotbollsläger. Bara jag och Emil hemma och vi ska "ärkemysa" som vi brukar säga. Speciellt på fredagskvällen. Undrar om jag inte ska överreraska honom med att hyra en film han vill se.

Nu - ta tag i en komplicerad projektplan...

Ganska lång tid kvar till semestern

Men å andra sidan kommer jag tillbaka först 16 augusti. Och jag har en massa att göra dessa sista veckor, så jag behöver de arbetsdagar jag har kvar, dvs ca 10 stycken. Ska njuta extra mycket av helgerna fram tills semestern.


Jag blir alltid hungrig fortare

om jag är högkoncentrerad än om jag gör mer rutinartade arbetsuppgifter. Idag skulle jag ha kunnat äta lunch kl 10.30. Superhungrig! Nu har jag istället vräkt i mig några falu rågrut utan smör för att stilla hungern till typ 11.45.

Jag har bloggat sedan april 2006!

Kan ni fatta - det är helt obegripligt länge! Men visst är det så att jag haft långa perioder då jag inte ens skrivit ett inlägg per vecka. Skulle vilja lägga upp mer bilder som Tina gör, men vet inte om jag orkar. Note to self: Skaffa en sån där självutlösare till kameran (som man trycker på själv och så har man kameran på stativ) så att man kan ta kort på sina outfits lättare ha ha!

Mina träskor håller på att bräcka mina Dr Martens i antal!

Kunde inte låta bli att köpa dessa på Swedish Hasbeens. Lite rea var det faktiskt också... Försvarar jag mig med.

Fixar

Tog en liten paus och testade om jag kunde fixa till typsnitten lite bättre i bloggen. Lyckades en aning med själva inläggen men jag förstår inte hur jag ändrar i titeln på bloggen. Vill ha bort det stora S:et i Lite som jag. Och fortfarande ingen hjälp angående mina länkar - jag bara måste ha dem i alfabetisk ordning!

Ok

Nu ser det lite bättre ut, men jag är inte nöjd :(. Mina länkar har hamnat i oordning och är inte i alfabetisk ordning längre. Får väl skriva till blogg.se och fråga igen. Konstigt att de gör en sån här uppdatering utan att säga till hur man gör för att spara sina gamla inställningar.

Glad midsommar på er förresten!

Hjälp

Min blogg ser jätte konstig ut :(. Tror blogg.se håller på att ändra saker. Alla mina inlägg har blivit understrukna! Hoppas detta ordnar till sig av sig själv...

Mina nya stövlar

Dessa fantastiska "träskoboots" köpte jag innan jag åkte till London på Swedish Hasbeens utförsäljning. Kostar alldeles för mycket till fullpris, men dessa fick jag för ett klart rimligt pris.

Älskar!


Jag finns!

Men existerar knappt! För mycket att göra sedan jag kom hem från London. Jag får inte ens tänka på hur trött jag är för då går det inte längre.

Hade fantastiska dagar i London! Många fina klänningar och smycken med mig hem. Och ett par skor. Samt presenter till barnen och Magnus.

Har druckit öl, varit på rockkonsert (otroligt bra), shoppat, pratat engelska, umgåtts med R och hans "huskompisar". Träffat M och S. Ätit god mat. Osv.

Här kommer ett budskap från London!


Fredagens strumpbyxa

Jag lägger upp den här med. För er som inte har mig på facebook så kan jag berätta att jag så ofta jag kan lägger upp en "fredagsstrumpa" där. Igår var det mina röd/svartas tur. De mötte mycket uppskattning på jobbet såväl som ute på stan :).


RSS 2.0