En La Redoute-blus kom med posten...

74662-8

Snygg och lite annorlunda tycker jag! Kostade 269:-, men jag fick den för dryga 200 för att jag hade en rabattkod. Här är länken till La Redoute https://www.laredoute.se/

Vad ska man ha till tro, förutom jeans?

Vilken toppendag!

74662-6

Igår, den 7/5, var vi iväg till Ostra Knall som ligger nära Sundbyholm, vilket i sin tur inte ligger så långt ifrån Eskilstuna... Vi har vänner som har en underbar liten stuga där! Solen strålade från en klarblå himmel, barnen lekte utan gnäll, lunchen och kaffet var gott, vinet senare på eftermiddagen lika så (M fick köra hem :-)). Vi åkte ner till en strand vid Sundbyholms slott (se bilden) och doppade fötterna (iskallt), och så spelade vi lite fotboll (jag själv ingår dock inte i "vi"). När vi kom hem till Stockholm igen så hade vi vuxna lite röda näsor. Hur kan det gå så fort till att det blir sommar? Det var ju snö nyss! Vill bara ha semester nu. Man vet ju aldrig hur det är i juli... Men vi har ju vår Rhodosresa i juni som garanterat ger sol :-).

Ha det

Baaaajen!!!!

74662-5

Underbart! 2-0 mot AIK i derbyt på Söderstadion igår. Önskar att jag hade varit där, men  kanske går jag och brorsan nästa onsdag då det är hemmamatch mot GAIS. Jag blir mer och mer bajare ju äldre jag blir :-).

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=28999Lite som du...

74662-4

Jag kan ju inte förneka att inspirationen till namnet på min blogg kommer från ett visst tv-program som heter Lite som du. Sänds i kanal 1 på söndagar 20.00. Rekommenderas varmt! Det komiska med det hela är att jag nästan sprang rakt in i den manliga huvudpersonen Niklas (Bengt Nilsson) igår. Jag gick just ut från ett spinningpass när han gick in till sitt. Han kändes så bekant att jag nästan sa "Hej". Kul sammanträffande :-). Om jag hade fått några sekunder till på mig så hade jag sagt något till honom.

Idag blir det varmt!

Ett stort steg framåt på jobbet!

Har nu gått igenom 6000 abstracts/sammanfattningar av artiklar om våld mot kvinnor som ligger i ett dataprogram här på jobbet... Vilket hästjobb! Av dessa 6000 artiklar så ska vi behålla ca 300 vilka sedan kommer utgöra basen för en rapport. Känns jätteskönt att vi kommit till den här punkten nu. Men det är mycket arbete kvar att göra innan rapporten är klar. Ett steg i taget heter det ju :-).

Utanför mitt fönster här på jobbet skiner solen och det är nästan 20 grader varmt ute. Var uppe på terrassen förut och drack kaffe. Det var ljuvligt! Äntligen är våren här. Som jag och hela svenska folket har längtat!

Kram!

Dagens i-landsproblem...

Jag ska på arbetsresa till Oxford och London i mitten av maj (onsdag-fredag). Meningen var att vi skulle ha ett möte i London på fredagen, men detta blir nu inställt. Jag tänker stanna i London över helgen ändå, och får lov att ta en semesterdag på fredagen. Jag har en kompis som bor lite utanför centrum som jag ska bo hos fre-sön. Nu kommer mina frågor:

Skulle du:

1) Boka ett billigt hotell (ca 600 kr) centralt i London mellan torsdagen och fredagen så att du befinner dig mitt i smeten på fredagsmorgonen för att hinna shoppa och njuta mera av favoritstaden, och åka till kompisen på fredagskvällen.

eller

2) Åka ut till din kompis i "förorten" (tunnelbana, men flera byten) redan på torsdagskvällen och ha en längre väg in till stan på fredagen.

Ni får gärna tipsa mig om något billigt hotell också när ni ändå är i farten :-).


Har redan lagt ut dessa frågor på aff, men jag spammar på min egen blogg också, så får vi se om jag får några svar...


Ha det!


Mina favoritjeans!

74662-3

Dr Denim... Jag har ett par svarta och ett par mörkblåa (Snap Blue). De sitter som en smäck och tappar inte formen. Jag har köpt dem på Bikbok, men de går även att köpa på nätet - t. ex. här http://www.bubbleroom.se/. Kostar 499:-. Expediten på Bikbok sa att jag inte ska tvätta dem på 6 månader för att de ska få bästa slitningarna m.m. Istället ska jag vädra dem. Undrar hur länge jag står ut? Än så länge har jag ägt dem i ca. en månad....

Ett tips från jeansdjungeln alltså.


1:a maj!

Jag har aldrig demonstrerat på 1:a maj, men jag solidariserar med dem som gör det. Läste en tråd på aff (www.alltforforaldrar.se) där några personer vände sig starkt emot 1 maj, men FÖR firandet av kungens 60-årsdag (igår) och likaså för firandet av nationaldagen 6:e juni. Vet inte riktigt varför sådant gör mig så upprörd, men det liksom börjar krypa i kroppen på mig och jag vill skrika och eventuellt slåss lite... Jag ser bara en massa moderater eller ung-muffare framför mig då, som vill bjuda på kola för att få röster (så gjorde nämligen ung-muffarna på min gymnasieskola inför valet 1988 (?)). Jag är helt enkelt av en annan politisk åsikt än de som sätter 6:e juni före 1:a maj!

Nej, solidaritet före individualism.

Dagens låter blir härmed:

"Stoppa valfriheten"
"Vill ni ha det som i Sovjet eller vaddå?"
"Borgarsvin"

Samtliga låtar av Doktor Kosmos www.doktorkosmos.nu

Kram från en lite piggare Kicki som just nu rensar i garderoben (som vanligt...)

RSS 2.0