Min Emil

 
 
Igår drog jag och Emil till stan och grejade vinterjacka och vinterskor till honom. Här ska det inte frysas! Sen mötte vi upp Magnus och Måns och åt indisk mat på Samrat of India på söder. Mums.
 
 
 
 
 

Nyanser av vinrött, rosa och silver

Det har jag på mig idag.
 

Jag och Moneybrother

Igår sprang jag och en kollega rakt in i Anders (Moneybrother). Han stod och spelade halvakustisk gitarr och sjöng nya låtar inne på Bengans skivaffär på Drottninggatan. Vilken underbar röst han har!
 
Jag kunde ju inte låta bli att fråga om jag kunde vara med på ett foto med honom.
 
 

Missoni

 
Ok, hittade inte alla bilder på nätet, men här kommer några:
 
Denna klänning visade jag häromveckan. En halsduk i samma mönster är också köpt.
 
 
 
Denna klänning är ursnygg på riktigt, kommer inte helt till sin rätt här.
 
 
Blusen får lite tantvibbar här. Jag tycker den är finare i verkligheten.
 

Guten Morgen

Denna morgon har jag trängts med huliganer inne på Lindex, Hötorget. Missonikollektionen släpptes. Folk tog fyra klänningar av varje sort så allt var slut på två minuter. Typ. Tuuur att jag fick tag på mina favoriter igår på VIP-internetförsäljningen. Fick med mig smycken och en blus från butiken och två kläninngar och en halsduk från internet. Ska visa bilder på vad jag köpte sen.
 
Här kommer en liten överdelsoutfit istället. Det är en omlottklänning från Indiska. Väldigt fin passform måste jag säga.
 
Ciao!
 

Outfit

God morgon, eller God eftermiddag. Mitt hår har smällt ihop med bakgrunden och Emil ser nästan ut som en zombie, men ändå :). Jag hade lurvjacka på mig till jobbet idag!
 
 
 
 
 
 
 

The Hives

Det var fantastiskt i går kväll. Trots ständigt spöregn. När du ser The Hives, så är det bara The Hives som finns! Det är först när jag skulle ta mig från Grönan som jag kände att jag var lite blöt och kall.
 
Här kommer några finfina foton som min kompis Tina har tagit! Gå gärna in på hennes blogg Real2Real och kolla alla andra fantastiska foton hon har där.
 
 
 
 
 

I did it!

Det jobbiga är att jag inte kan skriva vad jag gjorde, men jag är så djävla stolt över mig själv att jag trots motstånd, gjorde en sak på min lediga dag som inte var kul för fem öre men som kan leda till en massa kul OM jag har en massa tur.
 
Nu kan ni vara nyfikna :)!
 
 

Dagens garv avslutade dagen

Hade en fantastisk tråd på facebook som slutade i runda slängar på 31 kommentarer. Den handlade om ordet "uppläggning". Jag tycker inte man kan säga "projektets uppläggning". Det låter inte klokt. Många kvicka kommentarer i den tråden följde därefter. Skönt att få le och skratta så mycket. Dessutom har jag klippt och slingat mig. Nu GODNATT!!!!

Dålig sovnatt

Lite för mycket stresskänslor samt lite för mycket endorfiner efter ett fantastiskt Friskispass gjorde att det inte riktigt gick att sova i natt. Jag har nog bara sovit en 3-4 timmar. Det blir kaffe och förträngning som gäller idag.
 
I morgon - The Hives på Grönan!

Dagens ben

Förra inlägget blev ganska trist, så nu kör vi dagens ben som en bonus.
 

Nämen usch, höststressen har börjat

Jag som hade tänkt skriva mycket mer på bloggen denna höst. Just nu ser det ut som om detta inte kommer att ske. Men vem vet, när allt har lagt sig tillrätta så kanske jag får tid över. Det är så mycket med Måns högstadiestart och mycket med nya projekt som ska startas på jobbet. Magnus är bortrest men kommer som tur är hem sent ikväll. Tur att man är två för det mesta.
 
Idag ska jag gå en kurs i Excel på jobbet. Det ska bli toppen! Är urkass på excel, och behöver det verkligen för att strukturera upp mig själv och mina projekt.
 
På fredag är det The Hives på Gröna lund! Det blir ultratoppen! Behöver deras energi nu.

Kläder kläder alla dessa kläder

Missoni har gjort en kollektion i samarbete med Lindex som släpps snart. Det rör sig samtidigt om en kampanj mot bröstcancer.
 
Denna klänning och halsduk skulle jag verkligen vilja ha! Den stora flickans kläder syftar jag på :).
 

Hemma

Men inte riktigt på banan ännu. Det har varit fantastiskt! Går knappt att beskriva med ord. Vilka fina vänner jag har där ute i Europa, och vilken fantastisk grupp European Group for the deviance and social control är. Tänk att jag varit med i denna grupp sedan 1993! Har dock inte varit på alla konferenser sedan dess, utan tror jag sammanlagt varit på 11 stycken nu. Inte illa pinkat ändå. Återkommer säkerligen med lite foton.

Nu är jag här

På Cypern, på hotellet utanför Larnaca. Det var en lättnad när jag kom in i min lägenhet på Tsailis apartments hotel. Var lite nervös för att jag inte skulle få tag på en taxi som hittade rätt, men det visade sig (som vanligt) vara obefogad oro. Det fanns massor av taxis och chauffören hittade utan att tveka. I receptionen fick jag reda på att jag blivit uppgraderar till en betydligt större lägenhet än jag betalat för. Balkongen är enorm och så två stora rum och ett rejält kök på det. Mannen i receptionen kallade mig "Lucky miss Ericson". Ja, ibland ska man ha tur.

Har hängt på stranden nästan hela dagen. Fantastiskt skönt vatten och lagom stora vågor på eftermiddagen. Där låg jag och guppade och filosoferade över vad jag ska göra i framtiden. Nu är jag vid hotellets lilla pool och surfar lite på nätet.

Ha det!


På Arlanda

Nu ska jag snart gå ombord på planet. Lite nervös idag, men det ska gå bra. Mot solen från regnet.


Inspiration

Den här svarta outfiten ska jag försöka få till i vinter.


RSS 2.0