En glad Kicki innan Depeche Mode-konserten 7 juli 2006!

74662-15

Vi var ett ganska stort gäng som samlades för lite picknick i Humlegården innan Depeche-konserten på Stadion 7 juli. Bra musik (enbart dM), god öl och trevligt sällskap - en ultimat förfest med andra ord. De flesta som deltog vid denna sammankomst hade jag aldrig träffat förut, utan bara "chattat" med på allforforaldrar.com. Spännande! Roliga människor allihopa! Efter konserten hängde en tapper skara på till efterfesten på Victoria i Kungsträdgården där Johan Kinde från fd. Lustans Lakejer spelade fullständigt underbar musik. 80-talsmusik (ingen "Maria Magdalena" med Sandra här inte) :-). Kraftwerk, Simple Minds, Depeche Mode, Ultravox m.m. m.m. Jag dansade tills jag knappt kunde gå längre, och sedan blev det taxi hem och i säng var jag väl vid 04.30 på morgonen.

Nedan följer ett uttdrag av vad jag skrev på aff efter konserten. Fyller på med bilder vid tillfälle!


http://i45.photobucket.com/albums/f98/ceric123/dmstadiumvitre.jpg

"Vi hade superkul som ni ser, och konserten var bra, men enligt min mening så var mars-konserten mycket bättre. Den åsikten var jag dock ganska ensam om tror jag. Många tyckte den var likvärdig med mars-konserten. Jag hittade dock en själsfrände på efterfesten på Victoria i Kunsgträdgården (där Johan Kinde för övrigt spelade synth - bla. annat sin egen Diamanter - och jag sa till honom att han spelade jättebra musik - och bäst av allt var hans egen låt :-). Han blev glad och sa tack! Liten vit lögn där dock - för han spelade så mycket bra låtar att jag nästan dansade ihjäl mig!!!! Oj vilken lång parantes....) som tyckte exakt samma saker var bra som jag. Hör och häpna - Kicki E tyckte att Shake the disease i balladtappning med Martin Gore var bäst!!! Han blir bara bättre och bättre den lilla mannen! Man fick rysningar och började nästan gråta - så mycket minnen till den låten :-). Och efter det - tro det eller ej - de spelade Photografic!!!!! Vi trodde knappt våra öron när Dave bara helt kort säger "Photografic" i micken och sedan ÖÖÖÖÖSER på. Jag, Bea och Neaten skrek så att mannen framför oss, vilken redan hade öronproppar, HÖLL FÖR ÖRONEN *asg*.

Det finns så mkt att berätta - och jag får nog ta det pö om pö - för vi ska ha födelsekalas för min 7-åring idag - men jag var bara tvungen att skriva "lite" (blev visst långt ändå...).

Tack alla underbara människor i "aff-dM-klubb för överåriga tonåringar" för att ni gjorde gårdagen till en fest från 16.00 till 4 på morgonen (nåväl - alla hängde ju inte med till det bittra slutet, men det var kul så länge vis sågs :-)). Den här dagen kommer jag sent att glömma. Efterfesten på Victoria var ju ren och pur eufori! Om jag visste att så bra musik spelades på någon klubb i Stockholm varje vecka så skulle jag ha svårt att hålla mig ifrån den. Men å andra sidan skulle det ju bli för vanemässigt då...

Nej hörni - ha en skön dag! Det är fööööör varmt här i Sthlm för en som bara sovit några timmar.

Kraaaaaaaaaaaaaam!"


Den här stilen gillar jag

Den här stilen gillar jag

Hittade denna "outfit" i en katalog - närmare bestämt Haléns... Brukar tycka de flesta kläder inte alls är min stil i framförallt Haléns, Ellos och Josefssons kataloger, men det går att hitta godbitar även där. Tyvärr har de klippt fotot vid knäna så att man inte får se hennes supersnygga "mormorsstövlar med snörning". Jättesnygga! Problemet är att dessa stövlar inte återfinns någonstans i katalogen. Ska kolla på nätet också...

Har inte hunnit skriva på länge pga semester :-). Ska försöka lägga in lite semesterbilder inom en ganska snar framtid.

Hejdå så länge!

Emil i Norrtälje

Emil i Norrtälje

I helgen var vi på våra grannars landställe i Norrtälje. Vi hade det helt underbart! Vädret kunde inte ha varit bättre och inte sällskapet heller. Det fanns en mycket populär studsmatta i trädgården där barnen tillbringade avsevärt mycket tid, och så var vi iväg till en liten strand och badade. Ca 20 grader i vattnet - Östersjön. Inte tokigt. Tror jag doppade mig/badade varje kvart eller nåt sånt. På bilden ser vi Emil som var något försiktigare än sin mor. Men till slut åkte även tröjan av och han gick i till knäna :-). Fotot är tagit med min nya kompakta digitalkamera - Panasonic Lumix DMC-FX8. Den verkar helt klart godkänd. Och liten är den. Och filma kan den också - med ljud. Det sistnämnda känns kul, för vi har ju ingen videokamera.

Ha det så bra i värmen!

RSS 2.0