Mina favoritjeans!

74662-3

Dr Denim... Jag har ett par svarta och ett par mörkblåa (Snap Blue). De sitter som en smäck och tappar inte formen. Jag har köpt dem på Bikbok, men de går även att köpa på nätet - t. ex. här http://www.bubbleroom.se/. Kostar 499:-. Expediten på Bikbok sa att jag inte ska tvätta dem på 6 månader för att de ska få bästa slitningarna m.m. Istället ska jag vädra dem. Undrar hur länge jag står ut? Än så länge har jag ägt dem i ca. en månad....

Ett tips från jeansdjungeln alltså.


Kommentarer
Postat av: Liv

Grymt snygga! Oj, jag som tvättar mina varje vecka ungefär =/ Jag har å andra sidan hört om endel som inte tvättar sina jeans på längre tid än så....berätta hur länge du klarar dig vetja =)
Fin blogg! Och tack för det gulliga mejlet på aff!

2006-05-01 @ 17:25:08
URL: http://supergirl.webblogg.se/
Postat av: Liv

Förresten så kom reklamen in rätt sen för mig...till slut dök den upp iallafall, men jag störs inte så mkt av den.

2006-05-01 @ 17:28:39
URL: http://supergirl.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Åh jag skulle aldrig klara mig utan att tvätta mina jeans varje vecka!! :) De där jeansen var jättesnygga!Lycka till med nya bloggen!!Välkommen till bloggvärlden!:)

2006-05-01 @ 22:09:40
URL: http://slosa-in-the-city.blogspot.com
Postat av: Helen

Läste om en av grundarna till Chap Monday, Örjan Andersson och hans jeanstvättarvanor, och jag måste medge att jag tycker inte att det är såååå viktigt med en grym slitning... Klipper ur Expressen:
"Kan man ha dem för länge utan att tvätta?
- Jag hade ett par varje dag i ett år utan att tvätta dem. Jag gjorde allt i de där jeansen, byggde jag om ett kontor bland annat. Till slut fick jag gå till doktorn eftersom jag fick en massa bölder på benen. Smutsen hade trängt in under huden. Det var kanske lite extremt. Men slitningen blev grym!"

2006-06-14 @ 21:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0