Nyheter kring bilar och skolavslutning

De löser in bilen, så jag kommer aldrig mer köra min Saab. Trygg Hansa tycker det kostar för mycket att laga den. Så nu är det helt klart att vi inte kommer ha någon bil för att ta oss runt och kolla på nya bilar med. Det är Moment 22 och jag som måste jobba någon gång också och bli klar med min del i en rapport. Varför? Har hittat en bil i Akalla som vi hoppas kunna titta på på måndag. Hoppas att vi blir supernöjda med den direkt. Usch vad stressigt allt är. Det blir ingen Sverigesemester utan bil.

Idag var det skolavslutning och jag var med barnen till skolan. Det var fint men svettigt. Vilken sommar! Hoppas den räcker till juli också.

Kommentarer
Postat av: anna

håller tummarna att ni hittar bil

kram

2011-06-12 @ 02:32:10
URL: http://enligtanna.blogg.se/
Postat av: anna

håller tummarna att ni hittar bil

kram

2011-06-12 @ 02:33:07
URL: http://enligtanna.blogg.se/
Postat av: Kicki

Anna - tack! Vi har tittat på två och ska se en till i morgon. Hoppas vi bestämt oss inom ca en vecka!

2011-06-12 @ 11:01:31
URL: http://litesomjag.blogg.se/
Postat av: cruella

Måste ni ha bil? Kan ni inte hyra? Det gör vi sedan flera år tillbaka, skitbra. Man tjänar en del stålar på att inte äga nån bil faktiskt...

2011-06-14 @ 18:27:17
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: Kicki

Cruella: Ja jag känner att vi måste det, och att jag vill det. Det är en vardagslyx jag vill unna mig och familjen. Vi veckohandlar med den - annars skulle vi behöva handla varje dag i en dyr ICA Nära. Samt att vi vill kunna skjutsa barnen till aktiviteter ibland. Och så vill jag kunna dra iväg till IKEA och liknande ställen när jag känner för det. Samt sommarsemestern + ev. vintersemester. Vi har faktiskt redan köpt en bil, men jag lägger inte upp någon bild förrän i har den här och allt är klart :).

2011-06-15 @ 21:34:16
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0