Fest i Blå hallen

Japp, det var jag på i torsdags kväll. Stadshusets i Stockholms blåa hall alltså. Före middagen var det fördrink i Gyllene salen. Det är en mycket vacker sal. Tror faktiskt inte jag varit i någon vackrare. Allt skiner av  guld. Över 700 pers från mitt jobb var där, men  vi var säkert bara runt 100-200 kvar när dansen drog igång. Dansade gjorde vi till ett band som spelade någon ska/reggaeliknande musik. Ganska bra, men lite långsamt tempo ibland. När bandet tog paus så kom det vedervärdig musik ur ljudanläggningen, som de i bandet själva hade valt ut! Räknade till ca 1 1/2 bra låt. Vi försökte önska en låt, men det gick inte.

Underhållningen under middagen var väldigt rolig. Robert Fux med sällskap fick oss att skratta rakt ut. En modern After Dark kanske man skulle kunna säga. Här kommer en bild på Robert i en av sina utstyrslar.





Ikväll blir Metallica-kväll med Annika. Hon kommer hit och äter middag och sen ska vi få upp stämningen inför vår Osloresa om några veckor. 13 april ska vi nämligen se Metallica i Oslo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0