Warning sign

Usch, jag fick så där ont i magen efter middagen som jag hade för två år sedan. Då när är jag åt soppa i ett halvår... Jag får såna flashbacks när det händer och har svårt att hålla mig lugn. Men det måste jag. Får inte dra för höga växlar på det här.

Jag har nästan packat klart inför London. Tyckte det var bäst att göra det nu så att jag kan ta det lugnare på kvällarna den här veckan. På torsdag morgon bär det av.


Kommentarer
Postat av: Tina

Ni kommer att få det sååå härligt och jag ska tänka på dig hela söndagkvällen ... Det trodde vi inte för 25 år sedan, att vi fortfarande skulle gå och se Depeche! .....Surrealism .....

2010-01-25 @ 17:41:20
Postat av: Anna S

Hoppas det bara var tillfälligt magont! Håller tummarna för att du mår bra igen nu. Och för att du ska få en alldeles fantastisk London-vistelse!! :) Kram!

2010-01-25 @ 22:02:44
Postat av: Tina

Surrealism 2:



Min son vill alltid höra om hur det var när jag var "liten", så jag drog fram ett gäng teckningar och gamla tidningar som vi tillverkade. Hittade kölistan till Howard Jones -85!!! Det är 58 namn på den. Jag står som nr. 6, du som nr 7 (!?) och du kan ju gissa vem som står precis före oss.



Vi är några som ska gå och ta en öl före konserten på söndag, så vi kan ju göra en symbolisk skål kl. 18.00 svensk tid. Ännu en gång - tack för biljetten och ha det nu riktigt bra!!!

2010-01-26 @ 15:45:42
Postat av: Kicki

Anna: Det är fortfarande oroligt i magen och jag är lite nedstämd men det är inte käpprätt åt helvete i varje fall. Tack och kram!



Tina: Ha det så jättebra på konserten! Globen brukar funka för dM. Hälsa din kusin, A och L och sjung er hesa. Kul med Howard Jones, men jag minns nog inte vem som stod precis före oss men kan det vara Martin eller så var det han som var lik Fletcher och som A var förtjust i eller så var det min "Adam". Jag har glömt! Vad hemskt! Kram Tina!

2010-01-26 @ 21:51:25
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0