Försummade

Det är vad min tappra skara av läsare av denna blogg är. Det är nog tyvärr så att facebook har ersatt bloggen för mig, men samtidigt känner jag ju att jag vill kunna skriva längre inlägg och då vill jag använda bloggen. Jag gillar min blogg, den har varit med mig sedan 2006 nu. Fyraårsjubileum i slutet av april i år. Ungefär samtidigt som jag fyller 40 år.

Den här gången har jag emellertid två anledningar till att jag inte har skrivit på länge:
1) Jag har varit i London
2) Jag blev sjuk i tisdags kväll

Jag fick någon form av magvirus i tisdags kväll. Inte den värsta sorten men jag blev helt matt och trött och ont i kroppen. Stannade hemma från jobbet i två dagar men nu är jag tillbaka här, i bunkern på fjärde våningen, hus sju. Känner mig mycket mer isolerad här i mitt nya rum än i det förra. Vi sitter liksom lite "off". Hoppas att jag vänjer mig vid det. Jag ska fråga min chef om jag kan ställa mig på kö till ett rum som vätter mot gatan istället för det skulle passa mitt temperament bättre. Jag behöver lite liv och rörelse. Tror ni det argumentet håller :)?

Jag skönjer dock solen där borta bakom kullen, vilket får mig att känna att det kan faktiskt finnas en vår där längre fram.

Trevlig fredag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0