Ja

Det var bra.

Väldigt bra!

Men inte bättre än Stadion 2007. Fast den konserten är det nog bara U2 1987 och Depeche 1984 som slår, eller kanske alla dessa tre hamnar på samma placering :). Svårt med rangordningar. Det var total-ös från första sekunden och bitvis kunde jag nästan ta på James. Det var en oval scen, så de hade säkert 6-8 olika mikrofoner utplacerade på olika ställen på scenen. Var det inte James som var nära så var det Kirk eller Robert, förutom Lars då som var bunden till sitt trumset, men honom vände de på (eller snarare vändes trumsetet) åt olika håll, så att alla skulle få en skymt av honom också.

Jag och A hade en fantastisk eftermiddag och kväll! Jag kommer lägga upp några foton senare eller i morgon! Vi fick med oss varsin t-shirt hem (alla 16 000 i Globen fick denna t-shirt) samt ett kort med en kod så att vi kan ladda hem gårdagens konsertinspelning.

Trycket på baksidan av t-shirten har följande text:

"Stockholm - on our way.

Oysters - he will pay.

Dying, one thousand deaths.

Stockholm - spoilt your day.

Puking - he did pay!

Dying, one thousand deaths.

Wretching... sick and destroy!"


Illuistrationen på baksidan är en till synes spyende James (man ser ingen spya dock) och en toalett. De övriga bandmedlemmarna står bredvid och ser äcklade ut.

Här får ni en bild från Aftonbladet så länge:



James is THE man!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0