Fredag kväll

Ensam hemma i några minuter till. Måns drog till en kompis direkt efter jag hämtat honom och Magnus och Emil kommer närsomhelst. Jag dricker lite rödvin och lyssnar på Re-load med Metallica. Rekommenderar ALLA mina läsare (ja ni är inte tusentals, inte ens hundratals, men ni är min trogna lilla underbara skara :)) att göra detsamma!

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Sorgfågel

Rödvin och Metallica?? Baaah! Jag har druckit lite vitt vin och lyssnar på U2!! ...Ja just det ja, det bör väl bli godkänt i din bok kanske?? ler

Tack annars för alla dina kommentarer, jag behöver dem!!

Kram Sorgfågel a.k.a Pineapple

2008-10-24 @ 20:12:06
URL: http://cayenne72.blogg.se/sorgfagel
Postat av: Kicki

Sorgfågel: Det finns inget som går hem så mycket som U2 hos mig :). Men jag hade kört rött vin eller en Guiness till det istället för vitt vin. Fast vitt vin går väl an ibland också ;). Vänta bara - jag ska leda in dig på Metallica-stigen... Man blir besatt till slut! Och som sagt - jag finns här och jag kommenterar hos dig och hoppas att vi kan ses något i sommar när vi är i stugan utanför Ullared. Kram!

2008-10-25 @ 15:00:58
URL: http://litesomjag.blogg.se/
Postat av: Sorgfågel

Ha, det visste jag väl att U2 var det ultimata för dig! :-) Vet du förresten att M hade "Vertigo" som ringsignal i sin mobil? Det är ju det jag säger, han var bara bäst, bra musiksmak också eller hur?Metallica...det enda jag gillar är Nothing else matter, men det är å andra sidan en jäkla bra ballad. Fast det räknas väl inte att bara gilla en enda ballad?

Jaja, jag ser fram emot din indoktrinering! ;-)Kram Sorgfågel a.k.a Pineapple

2008-10-25 @ 18:18:50
URL: http://cayenne72.blogg.se/sorgfagel
Postat av: Béatrice Karjalainen

Rödvin nej, Metallica nej, vad vill du mig för ont egentligen ;-)

2008-10-26 @ 18:39:54
URL: http://beastankar.blogspot.com
Postat av: Kicki

Sorgfågel: Ja, jag har förstått att M hade bra musiksmak! Den kommer du alltid ha med dig och kunna minnas igenom. Och ge mig bara en heldag med bra DVD:s med Metallica och väl utvalda låtar så ska du se att du kommer börja gilla mer än en låt. Jag började gilla dem på riktigt först för några år sedan. När jag var tonåring fanns inte hårdrock i min värld överhuvudtaget. Det var pesten ;). Kram!Bea: Okej - jag ska inte tvinga i dig rödvin, men lite tvångsmatning med Metallica kan jag nog kunna tänka mig. Du missar något om du inte ger dig hän ;). Kram!

2008-10-26 @ 21:28:51
URL: http://litesomjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0