Vet ni

vad en apakram är? Jo det är när en gosig 5-åring tar sats och hoppar upp i ens famn och kramar jättehårt. Så hårt att han sitter kvar med sina ben runt min midja och armar runt min hals utan att jag behöver hålla i alls. Det är något jag och Emil praktiserar varje vardagsmorgon innan vi ska gå till dagis.

Kommentarer
Postat av: Lee

Apakram är något av det bästa som finns :)

Ville bara säga hej ordentligt, vart ju nästan så jag inte hann reagera när du cyklade förbi i all hast :)

Masses lag förlorade också i helgen med 0-3, den sved lite för det var mot Enskede IK och båda lagen har sina hemmaplan på IP. Masse tyckte det var skönt att inte ha varit med på matchen, han var hemma med eftersviterna från en magsjuka. Konstig prio där .....jag hade nog hellre förlorat en matsch än fått magsjuka jag....men det är ju jag.
Hoppas vi får tillfälle att ses och hinna prata någon gång.
Kram till dig så länge!
/Lena

2008-05-12 @ 21:07:17
URL: http://jagmigochingenannan.blogspot.com
Postat av: Kicki

Lee: Vad kul att se dig här! Jag är ledsen att jag inte kunde stanna och snacka i söndags, men jag hade en tid att passa med en kompis. Vi skulle iväg och köpa färg på Bauhaus och hade väldigt begränsat med tid till vårt förfogande :). Spelar inte Masse i Enskede IK? Eller var det så att två Enskedelag möttes? Måns spelar i Enskede och de förlorade som sagt med 0-6 mot Hammarby :(. Vi ses säkert snart igen! Ha det så bra! Kram!

2008-05-12 @ 22:09:28
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Lee

Masse spelar i Gunners United FK. De har ett -00 pojklag och ett för vuxna pojkar div 4 tror jag :)Liten klubb = minimalt arbete för föräldrar och barnen. Passar mig och vårt liv perfekt :)
Följdfråga från mig: Enskede har ju massor av pojklag år -00. Vilket av dem spelar Måns i? Kanske pojkarna kommer att mötas i St: Eriks cup, för jag antar att det var en sådan match i helgen?
Kunde ju vara lite småskoj att ses vid fotbollsplan vid någon match om inte annat :)

Kram Lena

2008-05-12 @ 22:32:05
URL: http://jagmigochingenannan.blogspot.com
Postat av: liv

men vad mysigt! de verkar vara så helgoa dina killar!

2008-05-13 @ 09:39:06
URL: http://livsbetraktelser.webblogg.se
Postat av: Kicki

Lee: Måns är 99:a! Så tyvärr, det blir nog inget möte, men vi kanske ses ändå på Enskede IP :). Roligt lag ni har! Kram!

Liv: Tack - ja de är helgoa :).

2008-05-13 @ 10:05:19
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0