Fredagkväll

Barnen sitter bredvid mig i soffan och äter varsin Mums Mums glass från ICA. Det smaskas rejält. Själv har jag fått i mig några tuggor kycklingfilé, men jag är superhungrig ändå. Om kycklingfilén inte ger någon jobbig reaktion så ska jag ge mig på lite glass senare också. I morgon får det bli lite späking i solen tror jag.

Dagens positiva:

1) Jag har jordens snyggaste klänning på mig. Svart- och grårutig med aprikosa pelikaner :). Låter konstigt - men ni skulle se den!!! Dansk design. Köpte till mig själv i födelsedagspresent. Måste plåtas någon dag.
2) Vi satt på balkongen under middagen och såg en jättesöt ettåring tulta omkring på innergården. Han trillade varje gång han skulle ta sig upp för en lite kulle.
3) Jag köpte en urfin rosbukett på Hötorget efter jobbet.
4) Två förskolelärare på Emils dagis sa gulliga saker till mig angående mitt uttalande på föräldramötet i går kväll. En av mina favoritfröknar sa: "Det är tur att du finns Christina". Och så fick jag en kram. Sånt värmer otroligt. De gör ett fantastiskt jobb och jag ska köpa en stor blombukett nästa vecka till dem.
5) Det var så himla härligt att cykla hem från t-banan i detta väder idag.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0