Monza, 3-sits med divan

Så heter soffan vi ska köpa. Den kommer från Mio. Det ni! Nu gäller det bara att bestämma sig för vilken sida divanen ska sitta på. För man kan inte byta sida när man väl har bestämt sig. Ena alternativet är att ha divanen längs med fönstret och det andra att helt byta hörna för vår soffa. Ni som varit hemma hos oss kan ju se det framför er... Just nu lutar det åt fönstret - för det känns mer som en naturlig hörna för tv-tittande. Men jag ändrar mig varje minut eller så. Tyget blir i varje fall mörkare grå än den gråa som visas på bilden nedan. Och när vi ändå ska möblera om lite så tänkte jag passa på att måla om. Men det blir väl ett projekt som får sträcka sig över en längre period - vad sägs om en vägg i månaden ;). Det är ju så jobbigt att få undan saker så man kan måla, för att inte tala om hur trist det är att maskera... Målningen är däremot lattjo lajban.

Priset på soffan tycker jag är ganska lysande - ca 9 000 :-.

image265

Kommentarer
Postat av: kakan

Verkligen snygg! Vi är också i planerartagen för utbyggnaden som faktiskt snart är klar - vi ser ljuset i tunneln!! Om du ska måla - kolla in tapetalternativ t ex på ECO (googla på tapeter så kommer de upp)som hade jätte snygga! (särskilt serien wall) OBS! Jag får inte betalt av dem för att skriva detta :-D

Syns!

2008-03-25 @ 23:11:25
Postat av: liv

verkligen supersnygg! :DD och priset...galet!

2008-03-26 @ 09:43:40
URL: http://livsbetraktelser.webblogg.se
Postat av: Kicki

Kakan: Jag ska olla tapeterna. Problemet är att jag inte kan tapetsera :). Hade gärna haft en fondtapet... Ha det!

liv: Ja jag vet!!! :)

2008-03-26 @ 20:37:54
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Ancha

Supersnyyyygg! Ha ha, här kommer vi häcka med fika o musik *s*

2008-03-26 @ 21:09:02
Postat av: kakan

Vet du att du inte kan tapetsera eller tror du att du inte kan tapetsera? Jag trodde att jag inte kunde men det gick väldigt bra ändå... och det var inte den nya lätta sorten utan vi tapetserade en originaltapet från 50-talet. GO GO GO!!

2008-03-27 @ 21:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0