Ibland uppstår såna

där ögonblick som gör att jag nästan skrattar ihjäl mig och fortsätter skratta en hel dag. Idag gjorde det det. Och det är Magnus förtjänst. När jag ringde honom till hans jobb i morse så berättade han följande historia för mig.

Eftersom han är en så extremt hurtig person (mitt tillägg) så cyklar han till jobbet varje dag (ca 2 mil fram och tillbaka). Och ibland när han cyklar så kan det hända små olyckor (som jag oftast inte vill höra om eftersom jag är en så orolig själ). Idag så kommer Magnus till en flervägsstopp (två vägar korsar varandra och det är stopplikt från alla håll) och skiter i att bromsa in nämnvärt vilket inte heller en man från höger gör vilket i sin tur resulterar i att de krockar med varandra (dock ej i så hög fart). Det första mannen från höger utbrister är "CHRIST!!!!!!!" och sedan börjar han fixa med sitt styre som hamnat snett. Magnus tror att mannen är från ett engelskspråkigt land och börjar lite nervöst säga saker som "I am sorry" till honom på just engelska, och så frågar han "is it OK?". Mannen slänger sig då upp på cykeln och utbrister "Ja det får jag hoppas" och cyklar iväg.

Jag fick ett totalbryt av skratt efter den här historien, och jag vet att det inte alls är lika roligt för er att se det så här i skrift, men om ni kände Magnus och vet hur han är och sedan kopplar på det här med "CHRIST!!!!" samt en massa förvirring och pinsamhet från båda de "krockande" männens sida, så blir det faktiskt en 10-poängare. Jag kan ärligt talat knappt skriva ner denna historia utan att skratta mest hela tiden - blir helt svag i hela armarna.

Av alla uttryck man kan välja vid en krock så väljer han CHRIST! Jag skulle nog snarare anropat SATAN, men det kan ju vara så att han trodde hans sista stund var kommen och ville att CHRIST skulle komma och hämta honom?

Ja ja - det är härligt att få vara så där galet fnittrig en hel dag. Det blir en klassiker detta, och varje gång jag säger CHRIST så kommer både jag och Magnus definitivt att skratta.

Dagens positiva: Ovanstående historia (eftersom den hade en lycklig utgång).

Kommentarer
Postat av: Anna

Gu va anglofierade vi är i det här landet! Undrar om jag själv inte skulle välja typ "shit" eller nåt i en liknande situation, måste jag erkänna! :)
Skönt att alltihop slutade lyckligt och härligt med ett fnitter som varar en hel dag. Det tror jag förlänger livet med många år! :D

2007-09-25 @ 23:04:22
URL: http://annafunderar.blogspot.com
Postat av: Kicki

Anna: Ja visst är vui anglofierade, men som sagt Christ är nog inte det första ord jag skulle använt. Fnitter är bäst!

2007-09-28 @ 07:59:42
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0