Inga problem med flyget

denna gång! Men jag fick lite flashbacks när vi landande på Sturup och även igår när vi satt och väntade på boarding. Det var faktiskt ganska läskigt att göra en u-turn i luften för att det är "tekniska problem" med planet... Fast denna gång gick det som sagt som smort.

Kom hem vid 20-snåret i går kväll och har varit lite zombie-artad idag. Det tar på krafterna att resa och träffa en massa nya människor som man ska vara yrkesmässig och samtidigt social och trevlig mot. Så ikväll har jag inte så mycket inspiration till att skriva.

Måns har sin urgulliga kompis Filip här - de spelar Superhjältarna på Playstation 2. Emil sitter i soffan bredvid mig och Magnus rakar sig. En helt normal onsdagskväll med andra ord :)!

På lördag (10/11) är det U2-fest på Vickan i Kungsträdgården! Mer info finns här. Jag och Tina ska gå - så klart. Och Tina ska sova över här sedan. Det blir som på den gamla goda tiden! Mysigt tycker jag. Bilder utlovas (tror jag).

Kommentarer
Postat av: Helen

Meeen! Så onödigt att boken jag skulle få åkte tillbaka till Stockholm igen! Nåväl vi ses ju igen, förhoppningsvis inom rimlig framtid!
Kram,
H e l e n

2007-11-07 @ 21:00:29
URL: http://www.myspace.com/helenneaten
Postat av: Kicki

Ja jag vet - jag hade till och med två exemplar med mig och de är ju inte helt lätta de där böckerna. Men jag kan kanske skicka den till dig. Så trevligt att träffa dig Helen - som alltid! KRAM!

2007-11-07 @ 21:57:37
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Liv

Du är så party att jag blir avundsjuk! Ha det underbart roligt!

2007-11-08 @ 21:00:58
URL: http://www.supergirl.webblogg.se
Postat av: Kicki

Liv: Ja jag håller med dig ;). Vi har ju bara ett liv... Denna höst har det dock varit mer party än någonsin och det är all bra musiks förtjänst!

2007-11-08 @ 22:12:47
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0