Hemma!

Men jag hinner inte skriva mycket nu - mer än att det var en lång resa hem och att vi hade oerhört tajt om tiden vid bytet i Paris... Fick springa som galningar över Charles de Gaulles (stavning?) flygplats. Inte min favoritsysselsättning kan jag säga (att vara nära att missa plan menar jag). Det är under sådana förutsättningar jag kan visa min sämsta sida ;-). Men allt gick ju bra och tröttheten går upp och ner hela tiden. Just nu känner jag mig OK men precis innan middagen var jag ett vrak.

Det var underbart att hämta pojkarna idag. De blev jätteglada! Och så fick de sina presenter när de kom hem - främst Star Wars-figurer (samlarfigurer - rätt så små) - men också lite annat smått och gott. Och Magnus fick en t-shirt från Abercrombie and Fitch (själv har jag köpt 3 toppar och en väska därifrån...)

En av topparna jag köpte kommer här! Älgarna är deras signum, för att inte tala om hur butikerna ser ut/är upplagda med endast dov belysning, underbar mansparfym som slår emot en när man går in i butiken och hög musik ur världens bästa musikanläggning (musiken är dock inte den bästa alla gånger, men den blir maffig med en sådan anläggning - fattar inte hur ungdomarna orkar jobba i den volymen hela dagarna...).

image109

Köpte den här väskan också på A & F:

image110

Nu blir det en onsdagsklassiker - LOST på TV! Och så är man tillbaka i vardagen igen :).

Kommentarer
Postat av: malin

Hej! Å Välkommen Hem! Gu vad spännande! Hoppas vi kan ses över en öl eller fika på stan när du börjar komma in i vanliga rutiner å de å sånt igen, så får jag höra allt om din resa!!!
/Malin

2007-05-16 @ 22:36:56
URL: http://med.blogg.se
Postat av: D boss

Förstår inte varför alla alltid envisas med att spela så att öronen blöder? Visst, på dansställen och gympapass behöver det vara lite högre volym - men annars blir musik alltid sämre på hög volym.

Toppen var onekligen väldigt cool!

Helgen fullbokad? Hör gärna av er annars. ;-)

2007-05-17 @ 11:47:10
Postat av: Liv

Välkommen hem igen!! Vad häftigt det låter med affären. Fina saker!

2007-05-17 @ 20:21:14
URL: http://www.supergirl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0