Ryggskott, skyddade nätverk och internetabstinens...

Hej! Just nu sitter jag på ett litet bibliotek utanför Lund och botar en del av min internet-abstinens.. Tror ta me fan att mitt ryggskott blev bättre av detta surfande än av omgången hos naprapaten i Lund för några timmar sedan! Ja, det är sant - jag fick ryggskott i måndags eftermiddags när jag skulle böja mig framåt och plocka upp ett par badbyxor från Skrea strand i Falkenberg! Är det inte typiskt? Kunde det åtminstone inte ha varit när jag sträckte mig efter James Hetfield på Metallicakonserten för en vecka sedan? Då hade det ju nästan varit värt det *haha*. Nej, det hade faktiskt inte varit kul då heller. För fy bövelen vad ont det gjorde - jag höll faktiskt nästan på att svimma. Och nätterna är inte roliga. Hoppas ni tycker riktigt synd om mig ;).

Annars var vistelsen i stugan i Halland trevlig och mysig som vanligt tillsammans med familjen H. Vi grillade och drack vin och shoppade som galningar på Gekås i Ullared (bl.a. hela vintergarderoben för killarna fixad och Magnus är upprustad till tänderna...). Sedan har vi hunnit med High Chaparall (stavningen kanske inte är helt korrekt...). Tyckte dock inte det var mycket att hänga i julgran. Dyrt inträde (160:-/person, även barn) och sedan kostar ändå nästan allting man ska göra därinne extra. Men nu har i gjort det också.

Igår kom vi hit till "svärmor" och jag försökte genast koppla upp mig på nätet, men inte ett j-la nätverk i närheten. Och inne i Lund var det antingen bara skyddade nätverk eller så var det något annat strul som gjorde att jag inte kunde surfa. Dagens i-landsproblem typ.

Men nu har jag fått kolla lite i varje fall, och känner mig bättre till mods.

Ha det så bra tills vi ses igen.

Kommentarer
Postat av: Liv

Förstår internetabstinens till fullo! Kul att du hann med ett kort inlägg iaf :) Uscha för ryggskott! Lider med dig och hoppas det blir bra snart igen. Vad händer egentligen vid ryggskott?

2007-07-19 @ 16:55:16
URL: http://www.supergirl.webblogg.se
Postat av: Maria

Hej!
Jobbigt med ryggskott! Lite lustigt dock att jag också befann mig på Skrea strand i Falkenberg i måndags, vi var på semester där, normalt bor jag på östkusten...
Häls Maria

2007-07-24 @ 09:01:22
Postat av: Kicki

Liv: vad som händer vid ryggskott kan inte ens läkarna svara på verkar det som. Har fortfarade svinont och börjar bli riktigt modfälld. BLÄ! Har just varit hos naprapaten för andra gången och har ondare än vanlligt. Tack för dina tankar. Kram!
Maria: Lustigt att du också var där - såg du när jag böjde mig ner för att plocka upp badbyxorna och aldrig kom upp :)? Jag bor också på östkusten - i hufvudstaden - men det visste du säkert redan. Ha det!

2007-07-25 @ 09:55:22
URL: http://litesomjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0