Hur många par skor och stövlar kan man ha?

Jag råkade kika in på have 2 have:s hemsida, och där hittade jag följande tre små pärlor. Jag vet dock inte alls om jag ska slå till med något av paren ännu. Skulle kanske vara pumpsen från Bronx då...För vi ska på bröllop i februari och till denna händelse behöver jag ett par snyggare högklackade skor. De kostar 398 kronor. Kängorna är ju tuffa de med, för att inte tala om vilket lyft det skulle vara med ett par gröna stövlar:-).




Kommentarer
Postat av: Liv

Have2have har verkligen habegärliga skor :D Stövlarna gillade jag massor! Grönt är ju stort nu också. Köp vetja =)

2007-01-16 @ 13:34:16
Postat av: Kicki

Ja - om det inte vore för platsbristen och pengarna och att jag köpt rätt så mkt kläder och skor på sistone :-). Men vem vet...

2007-01-16 @ 14:57:59
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Malin

Kanonsnygga skor, gillade särskilt de sista - stövlarna!
Funkar det att köpa skor på nätet utan att prova? Jag tycker att det är svårt tom när man är ute i affäererna och får prova skorna...
Snygga var dom iaf, allihopa!!
/malin

2007-01-16 @ 18:06:12
URL: http://med.blogg.se
Postat av: Kicki

Hej Malin! Förstod vem du var så fort jag gick in på din blogg :). Ibland funkar det ibland funkar det inte att köpa skor på nätet... Dr Martens skor/stövlar har det alltid fungerat att köpa för mig, för de passar min fot. Men jag har flera gånger fått skicka tillbaka skor som inte passar. De gröna stövlarna är verkligen snygga och ser rätt breda ut över foten - jag är nämligen ingen "smalfoting" (däremot har jag smala vader). Ja nog är jag frestad alltid... Ha det!

2007-01-16 @ 18:28:48
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej
svarar här oxå på kommentarerna på min blogg, (kul att få lite kommentarer!)
Jag "tvingade" lillsyrran (hon är 14 år yngre än mig) att gå med på Bloc Party! Jag fick betala biljetten ;o) (fast hon fyller år ungefär i samma veva så hon får den i födelsedagspresent!)

Och just den där låten som du nämnde- sjumilakliv - har jag oxå kompisar som gillar! Den är ju fruktansvärt dålig!

Och Dr Martens - jag köpte ett par underbara sandaler i somras - absoluta favoritet! Och dom var rätt breda ja...

2007-01-17 @ 14:07:37
Postat av: malin

glömde skriva mitt namn, det är min kommentar ovan!

2007-01-17 @ 14:08:05
URL: http://med.blogg.se
Postat av: Annica F

Pumpsen var fina. Tyvärr kan jag inte gå i skor med klack. tack för senast förresten. Jag kanske kan få lite shoppingcoaching genom att hänga lite på din blogg emellan åt. Fast egentligen behöver jag mer hjälp än så, kanske en stylist eller en personalShopper eller vad det heter.

2007-01-19 @ 09:32:57
Postat av: Kicki

Hallååå Annica! Kul att se dig här! Och tack för senast du med - jättetrevligt. Det gör vi om. Jag kan gärna vara din personal shopper om du vill:-). Och du, medan jag minns - vad heter den där super duper second hand-butiken som du rekommenderade sist? Den som ibland hade sån där rea då du köper mycket. Och var ligger den? Ha det!

2007-01-19 @ 14:41:02
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Annica

"Lolux first & second hand" på Kungsholmen, Arbetargatan 29 (korsningen Fleminggatan). Den är inte särskilt dyr när det ordiarie pris heller. Men när det är REA kan man göra snuskigt bra kap, enligt min smak och stillsamma klädbudget.

2007-01-19 @ 18:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0