En glad Kicki innan Depeche Mode-konserten 7 juli 2006!

74662-15

Vi var ett ganska stort gäng som samlades för lite picknick i Humlegården innan Depeche-konserten på Stadion 7 juli. Bra musik (enbart dM), god öl och trevligt sällskap - en ultimat förfest med andra ord. De flesta som deltog vid denna sammankomst hade jag aldrig träffat förut, utan bara "chattat" med på allforforaldrar.com. Spännande! Roliga människor allihopa! Efter konserten hängde en tapper skara på till efterfesten på Victoria i Kungsträdgården där Johan Kinde från fd. Lustans Lakejer spelade fullständigt underbar musik. 80-talsmusik (ingen "Maria Magdalena" med Sandra här inte) :-). Kraftwerk, Simple Minds, Depeche Mode, Ultravox m.m. m.m. Jag dansade tills jag knappt kunde gå längre, och sedan blev det taxi hem och i säng var jag väl vid 04.30 på morgonen.

Nedan följer ett uttdrag av vad jag skrev på aff efter konserten. Fyller på med bilder vid tillfälle!


http://i45.photobucket.com/albums/f98/ceric123/dmstadiumvitre.jpg

"Vi hade superkul som ni ser, och konserten var bra, men enligt min mening så var mars-konserten mycket bättre. Den åsikten var jag dock ganska ensam om tror jag. Många tyckte den var likvärdig med mars-konserten. Jag hittade dock en själsfrände på efterfesten på Victoria i Kunsgträdgården (där Johan Kinde för övrigt spelade synth - bla. annat sin egen Diamanter - och jag sa till honom att han spelade jättebra musik - och bäst av allt var hans egen låt :-). Han blev glad och sa tack! Liten vit lögn där dock - för han spelade så mycket bra låtar att jag nästan dansade ihjäl mig!!!! Oj vilken lång parantes....) som tyckte exakt samma saker var bra som jag. Hör och häpna - Kicki E tyckte att Shake the disease i balladtappning med Martin Gore var bäst!!! Han blir bara bättre och bättre den lilla mannen! Man fick rysningar och började nästan gråta - så mycket minnen till den låten :-). Och efter det - tro det eller ej - de spelade Photografic!!!!! Vi trodde knappt våra öron när Dave bara helt kort säger "Photografic" i micken och sedan ÖÖÖÖÖSER på. Jag, Bea och Neaten skrek så att mannen framför oss, vilken redan hade öronproppar, HÖLL FÖR ÖRONEN *asg*.

Det finns så mkt att berätta - och jag får nog ta det pö om pö - för vi ska ha födelsekalas för min 7-åring idag - men jag var bara tvungen att skriva "lite" (blev visst långt ändå...).

Tack alla underbara människor i "aff-dM-klubb för överåriga tonåringar" för att ni gjorde gårdagen till en fest från 16.00 till 4 på morgonen (nåväl - alla hängde ju inte med till det bittra slutet, men det var kul så länge vis sågs :-)). Den här dagen kommer jag sent att glömma. Efterfesten på Victoria var ju ren och pur eufori! Om jag visste att så bra musik spelades på någon klubb i Stockholm varje vecka så skulle jag ha svårt att hålla mig ifrån den. Men å andra sidan skulle det ju bli för vanemässigt då...

Nej hörni - ha en skön dag! Det är fööööör varmt här i Sthlm för en som bara sovit några timmar.

Kraaaaaaaaaaaaaam!"


Kommentarer
Postat av: Liv

Härlig bild! Vilken kul kväll ni verkar ha haft!

2006-08-10 @ 08:40:12
URL: http://supergirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0