Tänk på mig i era drömmar

när jag går upp 03.20 i morgon bitti. Taxin kommer 03.55 och tar mig till Arlanda Express som i sin tur lämnar Stockholms Central 04.35 för vidare färd till Arlanda där jag ska hoppa på en flight till Amsterdam kl. 06.30. Ha det så bra så ses vi typ onsdagen den 5 september.

Den späckade helgen

bestod av:

Lördag: Simskola för Måns och sedan fotbollsmatch (jag och Emil hemma, Magnus och Måns åker fram och tillbaka). Jag försöker plocka och packa hemma men kommer ingenstans med något. Det ser lika stökigt ut fast jag plockar. Vid 16-tiden drar vi in till stan hela familjen. Vi går och äter middag på en kompis bar i Gamla Stan (Torget). Gott!!! Sedan blir det halvjogging till Kungsträdgården där Sveriges Radio P3 har ett stort jippo med en hel drös kända grupper och artister. Måns får äntligen se sin Måns Zelmerlöw :)! Han sitter på pappas axlar och är fascinerad, och pappas rygg håller på att knäckas. Och Emil tycker Ola är bäst (ni vet Natalieeeeee). Jag och Magnus nästan svimmar av lycka när Mustasch äntrar scenen. Tyvärr får de inte köra med fullt ös, utan akustiskt (antagligen för att det är så många barn i publiken - ljudnivån). Sångaren Ralf är min nya stora idol. Han är nästan en svensk James Hetfield. Ralf berättar att de visserligen måste spela akustiskt, men att de är riktiga hårdrockare ändå, för de har inga kallingar under jeansen.

Söndag: Måns har kalas på Barnadiset - ett lekland rätt nära oss som en kompis har startat. Det blir succé förstås. Efter kalaset bär det iväg hem igen och sedan drar jag på filmen med stort F - This is England. Den var lika bra som jag trodde och jag rekommenderar alla att gå och se den. Och så många tonåringar som möjligt borde också se den. Den är så nyanserad och vinklad från så många olika håll. Inget är svart eller vitt!

OK nu måste jag packa ner lite grejor till Hollandsresan (kör lite per dag så jag inte har allt på onsdag kväll). Imorgon ska jag hålla en föreläsning för 60 pers. Nervös som vanligt men jag vet hur bra jag brukar må efteråt. Det är en sån energikick. Att möta folket liksom. Men just nu tror jag förstås att jag ska göra bort mig totalt och glömma vartenda ord jag ska säga.

Avslutningsvis bjuder jag på några bilder av Ralf - sångare i Mustasch.







Foton från Rockfoto.nu

Detta hände för några timmar sedan

Måste bara berätta något kul som hände förut. Magnus och jag var ensamma till middagen (som vi åt ute på BALKONGEN - viktigt faktum i sammanhanget) för barnen var hos kompisar. Vi satt och snackade om Bajenmatchen som vi var på i söndags (ja jag vet att de förlorade...och det var oerhört smärtsamt...). Magnus hade aldrig sett Bajen-klacken och han var imponerad (och jag STOLT). Som en del kanske vet så sjunger man alltid en Kenta-låt innan matchen startar som går typ "Jag har väntat så länge på just denna dag". Vi satt och småsjöng på den och kom inte riktigt ihåg texten och efter ett tag så var det dax att plocka undan maten och diska. DÅ helt plötsligt så hör jag att någon brassar igång Kenta-låten på högsta volym!!!! Och efter ett tag inser jag att det är våra underbara grannar som bor en trappa ner som spelar den. Jag böjer mig ner över räcket och ropar på Arne - är det ni som spelar? - och han kikar fram - JA! Då har de hört oss nynna på låten och inte tyckt att vi kunde texten så väl, så de har sökt upp låten på nätet och bränt ner den och sedan öst på för full volym :). Vi fick skivan sedan! Ytterligare kuriosa är att vi under middagen sett att några överförfriskade män i 60-70-årsåldern hade grillat på innergården. När de hörde låten så började de också att sjunga med *asgarv*. Ja det är härligt att bo söder om söder!

Hur skulle man någonsin kunna flytta när man har såna grannar! De är som en skänk från ovan - våra änglar! Och nu börjar jag nästan gråta (jag är hemskt hormonig denna vecka). Helt fantastiska människor med stora hjärtan och enorm humor. God bless - typ (fast jag inte tror på Gud så mycket alls faktiskt - men det lät så bra som avslutning).

Uppdatering:

Här kommer texten till Kentas låt:

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser framåt mot härliga tider
Jag ser kvinnornas steg
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan
Den ger lust när den kommer

(Kenneth Gustavsson/Aapo Sääsk)


Undrans vad morgondagen bjuder på?

Är det verkligen fredag i morgon? Det var ju nyss måndag. Nu går det lite för fort tycker jag. Om en vecka är jag i Utrecht, Holland! Ska på konferens och sedan ska jag till Amsterdam två dagar på semester. Alla tips kring vad jag måste se i Amsterdam mottages tacksamt! Har alltid velat se Amsterdam, och nu blir det av.

Nej det är snart dax för mig att knoppa in, men först några Falu Rågrut mackor. Åt för lite middag.

Goood Najt!


En ny mobil

fick jag hem idag. Den ser bra ut. Inte den mest avancerade, men den duger för mig! En Sony Ericsson K550i. Min förra håller på att trilla sönder...

image153


Man får passa på!

Så tänkte jag när jag gick av t-banan i Tallkrogen idag. Världens härligaste kväll! Jag gick förbi lilla kaninburen (fotbollsplan) där Måns tränade med sitt fotbollslag och sa: "Ska vi inte grilla?" till Magnus (som är en av tränarna till laget). "Jo visst ska vi grilla" sa Magnus och sedan agerade vi blixtsnabbt. Magnus köpte kött och jag drog hem med Måns och hämtade Emil hos grannarna och började göra sallad och pommes och packa väskan med tallrikar m.m. Och så ner till grillen och lägga på köttet alldeles för tidigt så att det nästan börjar brinna och under tiden ringa till en annan granne med barn "Vill ni också grilla?" "Jaaaaa". Skittrevligt! Ja väldigt trevligt blev det men med en stor mängd sentimentalitet över att sommaren går mot höst... Snart kommer jag och L träffas här ute på gården och så är det snöslask och vi är bleka och ännu tröttare och så kommer vi säga att "tänk när vi satt här ute och grillade...". Men det sköna är ju att det kommer en vår och en sommar till om inte något vansinnigt händer!

Och nu är det Sverige mot USA i fotbollslandskamp på TV. Heja Sverige, och Gud vad kul att se Zlatan igen! Vilket underbart leende (och bra fotbollsspel :))!

Läget är bättre än in förrgår och jag har fått lite mer klarhet i hur mina arbetsuppgifter kommer att se ut. Kanske får jag ta in en liten assistent. Vi får se. Huvudet upp och fötterna ner.

Vilken skitdag det var igår

1) Kände mig värdelös och okoncentrerad på jobbet
2) Förkyld
3) Köpte en urtuff skjorta till Måns på H&M på vägen hem som han skulle ha haft vid skolstarten på torsdag och glömmer påsen med kvitto och skjorta på t-banan. Spärrvakten ringde runt till alla stationer, men ingen hade lämnat in den. SKIT! Varför gör folk så? När de ser att det är nåt till en 8-åring - kan de inte vara lite schyssta då och lämna påsen i spärren? Men nejdå, nu har personen som tog den naturligtvis redan varit och lämnat tillbaka skjortan och fått ut pengarna istället :(. BLÄÄÄÄÄ!

Idag är det aningen bättre, men jag har oro i kroppen och självkänslan är inte så hög för tillfället.

Det kan inte ha varit en slump

att jag just nu när jag skulle svara på Yllis kommentar nedan fick fylla i koden U2eV för att få den publicerad!!!! Tänka sig, även blogg.se känner till att jag är U2:s största fan *asgarv*.

Fråga:

Hur glad blir man när en helt okänd kvinna i 55-årsåldern utbrister: "WOW vilka häftiga träskor!" när man går förbi henne på gatan (hade mina rosa träskor av klassisk modell på mig idag)? Jo man blir naturligtvis jätteglad :)! Och hur glad blir man när hon sedan säger: "Ja förresten hela outfiten är ju jättesnygg!" (kombinerade träskorna med en second hand-klänning från New York - klänningen går i färgerna rosa, lila och och lavendelblå) Jo då pöser man nästan över av stolthet och glädje :)!

Och det roligaste av allt är att jag blir så glad att det finns såna människor, som säger vad de tänker och som skänker andra glädje, istället för att gå och trycka på vad de tänker för sig själva. Jag själv försöker praktisera det här så gott det går varje dag, och då är det också så kul att få det tillbaka.

Det kanske kan tyckas ytligt att bli glad över komplimanger kring det yttre, men då får det vara det. För för mig är liksom mina kläder en del av min personlighet och jag utövar någon sorts "statement" via dem. Så på ett sätt känns det också som att det är en komplimang till mig som person.

Har tillbringat några timmar på Streetmarknaden vid Hornstull i Stockholm idag tillsammans med minstingen Emil. Jättemysigt som vanligt, förutom att man behövde ha inbjudningskort för att gå in och titta på de "unga nya modeskaparna" som visade sina kläder inne i själva marknadslokalen :(. Jag hade så gärna velat gå in och klämma och titta lite. Men marknaden utanför var ju bra den med och jag kom hem med "hör och häpna och DÖÖÖ inte nu Stefan" - ett par träskor till. (Jag skrattar ihjäl mig åt mig själv faktiskt - hur kunde detta ske???? Men vad gör man när det finns ett helt stånd fyllt av äkta 60 och 70-tals träskor? Jo man köper ett par med lite högre klack i ljust skinn. Och jag lovar - mina helsvarta åker till Myrorna nu, för dem använder jag inte längre :)).

Nu är jag trött och lite sliten för jag var ute med kompis A i går och det blev mycket snack, lite rödvin och en och en halv Moscow Mule (en av de godaste drinkar jag vet). Var på en bar som heter Snotty och ligger på Skånegatan på söder - rekommenderas varmt. Ett litet hål i väggen med tapeter gjorde av foton på grupper som The Jam, The Cure, U2 m.fl.

Filmer jag ska se i höst

Den mest givna filmen som jag ska se, och de å det snaraste, är This is England. Tänk er bara 80-talets England med allt vad det innebär av bra och dåliga saker. Premiär i morgon 17/8. Nedan ett foto av huvudrollsinnehavaren som heter Shaun i filmen.

image152


Och så vill jag se Underbar och älskad av alla med Martina Haag (Hannes Holm har regisserat och Måns Herngren har hjälpt till med manus baserat på en bok av Martina Haag). Premiär 24 augusti.

Och kanske Tillsammans är man mindre ensam baserad på en succéroman av Anna Gavalda (som jag inte läst men som jag hört talas om). Premiär 28 september.

Det får räcka så länge. Ser jag alla dessa under hösten så har jag slagit mitt årliga rekord nuförtiden med hästlängder...

Och så skänker jag en tanke till

Elvis - The King. Han dog för 30 år sedan. Då var jag 7 år. Tänka sig... Jag har inte lyssnat så himla mycket på Elvis, men en hel del har man ju fått i sig även om man inte varit ett mega-fan.

Och så ett foto! Ni kommer väl ihåg vem som uppfann Elvis-dansen? Alla som set Forest Gump gör det i varje fall :).

image151

Läser i dagens Metro

att "det höstbruna är tillbaka" i betydelsen att "nu ska du vara mörkhårig för att vara inne". Men det skiter jag i! Jag är visserligen inte lika blond som jag var förr i tiden men jag kommer aldrig ta steget och bli helmörk - kommer inte se klok ut då :). En gång i tiden tonade jag mitt hår i någon rödaktig nyans, och det såg för täskigt ut helt enkelt. En av kändisarna i artikeln - Mischa Barton - ser dock helt ok ut i både blont lockigt hår och i brunt rakt och blankt. Intresseklubben antecknar eller?

Snott från Liv

Sån här är jag! I varje fall tycker ett test det! Tycker inte allt stämmer (konstigt va?). Men utåtriktad och känslostyrd stämmer ju.



Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Utåtriktad Upplevande Abstrakt Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 | 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du flyter med strömmen och tar beslut i sista stund - ibland låter du t.o.m. andra personer fatta dina beslut åt dig. Du är en mycket flexibel person, som trivs med fria ramar och lösa avtal.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

Här kan du göra testet

 

Vet ni

jag såg några minuter på det här programmet som heter Extreme Home Makeover nyss och det var ju fantastiskt att den här familjen fick ett nytt hem och så, men efter ett tag blev det ju helt absurt amerikanskt och flaggan vajjade och deras son var marinsoldat (deltog i Irakkriget) och alla grät och sa herregud hela tiden. Ja så kan man ju också spendera 15 minuter av sitt liv - framför ett program med den amerikanska drömmen som förebild :). Nedan finns beskrivningen av dagens program från TV 3:s hemsida.

Extreme Home Makeover
Alla känner Tom och Cynthia Tate. Tom är delägare i ?Tate Brothers Pizza? och Cynthia är mycket involverad scouterna. Den 12 juni 2006, var en ovanlig dag då huset inte var fyllt med barn från grannskapet. Bara Cynthia var hemma när ett plan kraschlandade i huset. Både piloten och andrepiloten dödades, och det gjorde även familjens husdjur. Mirakulöst nog klarade sig Cynthia undan utan några som helst skador. Däremot totalförstördes huset och allting i det, och för att göra saken ännu värre var huset på grund av ett skrivfel inte försäkrat, vilket gjorde att familjen inte kunde betala lånet eller reparera huset. Nu får de hjälp av Extreme Makeover att bygga upp det igen. Del 18:22

Tankar en tisdag

Varför är jag så okoncentrerad?
Varför kan inte jag laga god och nyttig mat?
Varför tycker jag det är så tråkigt att laga mat?
Varför kan alla andra laga god och nyttig mat och samtidigt tycka det vara roligt?
Varför har jag problem med ryggen och höften?
Varför håller jag på att bli förkyld och är trött?
Varför är inte jag världsbäst på kvantitativ metod?
Varför är inte mitt hem feng shui?
Varför blev det fint väder just när min semester var slut?
Varför finns det alltid tvätt kvar i tvättkorgen?
Varför förlorade Bajen mot Djurgården i går kväll?
Varför dricker Lemmy så mycket Makers Mark Whiskey och hur kommer det sig att han fortfarande lever trots detta?
Varför finns det regler för hur man ska vara som kvinna och som man och hur livet ska/bör se ut när man är 37 år?
Varför håller jag på att flippa ur med massa varför-frågor?
Varför är jag styrd av lustprincipen?
Varför dog mina föräldrar innan de hade fyllt 62?
Varför?

Jo därför!

Ps. Jag är inte så deppig och egocentrerad som det låter ovan, men lite låg tror jag minsann att jag har varit idag, och en förklaring tror jag är att jag haft svårt med koncentrationen och att jag håller på att bli lite sjuk. Men nu är jag hemma och försöker ta det lugnt och ska lägga mig i gooood tid.

Jag har strukit

tvätthögen från helvetet, och ändå nådde jag inte botten. Ja jag är en "strykare", och av många anses det vara ytterst konstigt, och jag kan bara skylla på att 1) jag gör som min mamma gjorde och 2) det är liksom renande för själen emellanåt och lite terapeutiskt för mig. Och så är det ju det där att jag ständigt försöker rensa bland kläder och prylar och då måste jag ju någon gång ta mig till botten av strykhögen, för att i nästa steg bestämma mig för vad som ska ut och vad som ska stanna. En tredje positiv sak med att beta av tvätthögen är förresten att jag ofta hittar saker nära botten som jag glömt bort. Idag hittade jag en rätt söt klänning som jag tror jag ska ha i morgon.

Det är en Johnny Depp film på tv just nu och han är lika bra som vanligt, men filmen i sig är lite för läskig för mig. Det är en så där film med ständiga överraskningsmoment. Han bor mitt ute i skogen och allt är mörkt och så filmar de som om någon hela tiden finns bakom Deppen - skitläskigt.

Imorgon börjar Emil på dagis och Måns på fritids. Jag tror de ser fram emot det, för de ville lägga sig tidigare än vanligt. Själv måste jag läsa artiklar som en galning i morgon. Hann inte läsa så många som jag ville idag (jag tror alltid jag ska hinna mer än jag gör).

Sov sött!

Fredagkväll

Ok, en veckas jobb har förflutit och det är fredag. Barnen tittar på Cartoon Network, tror det är Sabrina som är barnvakt till en bebis som skriker konstant. Har ätit tacos och druckit rödvin till. På vägen hem från jobbet körde jag en klassiker - dvs åkte till Slussen och gick Götgatsbacken fram och tittade på folk och smet in på Weekday. På Weekday skänkte de ut de sista reavarorna och det var minst 70 grader varmt i butiken och en enorm kö. Jag köpte två par jeans, en t-shirt och en skjorta för 150:-. Det kallar jag riktig rea. Om det hade varit ordinarie pris så hade det kostat 1280:-. Skjortan och ett par jeans var till Magnus och resten till mig. Sen fick jag ångest över allt jag köpt under sommaren, så jag började direkt efter maten att rensa bland mina skor. Jag tror jag rensade ut sju par på ett par minuter. Nu gäller det att INTE titta i kassen med de utrensade skorna förrän jag burit iväg den till ett klädbyte eller Myrorna/Stadsmissionen, för då kan det hända att jag helt plötsligt ändrar mig och ser ett STORT användningsområde för dessa skor. Jag vet att jag handlar mycket om man jämför med andra, men jag är oftast en "fynderska" och köper mycket second hand, så det är inte pengarna, utan främst utrymmesbristen jag får ångest av. Men jag känner att bristningsgränsen snart är kommen, och då kommer jag rensa ut nästan utan urskiljning! Det gick bra med skorna och jag ska fortsätta i morgon bitti. En del skulle jag vilja lägga ut på Tradera men jag har fått för mig att det kräver så mycket jobb. Man måste ha paket hemma som man ska skicka kläderna/skorna i och porto förberett och schyssta bilder på kläderna m.m. Jag har faktiskt två jättestora "Drömhuskassar" med kläder jag vill sälja på Tradera, men jag kommer mig inte för. Liv - du kan väl peppa mig - jag vet att du säljer en del!

På lunchen idag gick jag och en kollega på en promenad. Trots att det regnade så var det väldigt hett ute. Nästan tropisk hetta. Först nu börjar jag känna att det blir svalare utomhus.

Imorgon ska vi hem till min kära barndomsvän T och hennes familj i deras nya hus. Ska bli jättespännande att se.

När jag gick på Götgatan idag så kom jag på något jag skulle skriva ett inlägg om men nu har jag fullständigt glömt bort det. Guldfiskminne...

Jag återkommer.

Höstens skivsläpp

läste jag om i DN idag, och tänkte först bara lista de släpp som jag ser fram emot, men så kom jag på något halvfånigt. Jag har smygit in fem stycken artister/grupper vars skivor jag inte ser fram emot eller som jag i varje fall ställer mig likgiltig inför i denna lista. Kan ni gissa vilka fem det är?

Timo Räisänen: ännu ingen titel, 29 augusti

Manu Chao: ännu ingen titel, Warner, 31 augusti

50 Cent: "Curtis", Universal, 12 september 

Radio Dept: ännu ingen titel, Border, 12 september 

BWO: "Fabricator", 19 september 

PJ Harvey: "White chalk", Universal, 26 september 

Lars Winnerbäck: ännu ingen titel, 26 september 

Poodles: ännu ingen titel, 26 september
 
Foo Fighters:"Echoes, silence, patience and grace", BMG, September 

Backstreet Boys: ännu ingen titel, BMG, oktober 

Hives: ännu ingen titel, Universal, 10 oktober 

Kent: "Tillbaka till samtiden", Sony BMG, 17 oktober 

Annie Lennox: "Songs of mass destruction", BMG, oktober 

Petter: ännu ingen titel, Universal, oktober 

Christer Sjögren: : "Älskade andliga sånger", EMI, 17 oktober 

Monster Magnet: "4-way Diablo", Playground, 2 november 

Martin Stenmarck: ännu ingen titel, Universal, november

Är sommaren slut nu?

Sista Allsång på Skansen innebär väl att sommaren är slut - eller har jag fel? Hoppas det. Augusti är ju en sommarmånad även om jag har en förmåga att bli sentimental över att sommaren är över redan innan klockan slagit 24.00 den 31 juli.

Jag vill inte ha höst. September är väl helt OK om det inte regnar för mycket - men sen! Pest och pina. Men när jag uttrycker mina åsikter om hösten så finns det alltid människor som tar den i försvar, och det är bra, för alla har rätt till ett försvar. Men argumentet att det är mysigt att kura upp sig i soffan och dricka te och tända ljus biter liksom inte på mig. För hur många gånger gör man det egentligen? Andra kanske gör det oftare? Kura i soffan gör jag ju ibland och ljus finns det gott om, men sällan sker kurandet med en tekopp i handen. Och om jag ställer antalet gånger jag kurar med en tekopp i handen mot antalet gånger jag stretar på i snålblåst och regn med ett paraply som viker sig åt fel håll så är den sistnämnda betydligt fler. För att inte prata om när ljuset försvinner! Då sätter dvalan in på riktig.

Undrar varför jag skriver om det här just nu, när det nästan är en högsommarkväll ute? Tja, herrens vägar äro outgrundliga eller något liknande.

Nu ska jag titta på DN-galan och sedan är det hopp i säng och upp till jobbet igen. Ekorrhjulet har börjat snurra igen.

Träskor

Jag har köpt inte mindre än tre par träskor denna sommar. Så här ser ett par från Knulp ut.




De andra två är svarta respektive röda. De svarta  är också från Knulp och de röda är från Skånetoffeln. Supersköna att gå i och coola att titta på.

Här kommer de svarta!



Metal up your ass!

Kände bara för att skriva det.  För er information så skulle Metallicas första album ha hetat så men skivbolagscheferna gillade inte namnet, vilket resulterade i att den numera döde basisten Cliff Burton skrek "Kill 'em all" (och syftade på cheferna), vilket i sin tur ledde till att skivan fick heta just så. Här är källan.

En sån där kväll

som man önskat sig flera av i sommar. En ljummen underbar alltså. Inget regn, bara vackert ljus. Vi har varit och ätit suverän italiensk pizza, som kostar typ 100 spänn styck, på en restaurang som heter Primo och ligger på Odenplan. Måns hade sin nya kavaj på sig - en ljusbrun i manchester - som han nyligen fått av min morbrors fru. Han har velat ha en kavaj ända sedan han såg Tzatziki och farsan för några månader sedan, och så råkade jag säga det till morbror med fru när vi var nere i Kalmar förra veckan, vilket resulterade i att den sistnämnda kommer hem med en dylik dagen efter. Jag blev nästan tårögd. Det är då jag blir extra medveten om att mina barn inte har mormor, morfar eller farfar. Det är något speciellt med generationen "över". Måns såg nästan ut som en ung Ingmar Bergman i sin kavaj :). Efter pizzan bar det iväg till Mosebacke. Fullt med folk som vanligt. Måns och Magnus spelade fotbollsspel och jag och Emil satt och pratade om ditten och datten på hans nya språk (ja det är sant - han har uppfunnit ett nytt språk under sommaren som vi inte förstår mycket av, men försöker).

Nu är det Star Wars i soffan som gäller och i morgon hoppas jag kunna sola några timmar innan ARBETET börjar på måndag... VILL INTE! Det känns som om jag förlorade 2/3 av semestern till smärta i ryggen (och den är inte över ännu). Men det är väl bara att ta nya tag och hoppas att höstdepressionen inte blir alltför kraftig :).


Olidligt spännande!

Bara några minuter kvar av matchen mellan Bajen och MFF, och Bajen leder med 1-0. Följer matchen via Aftonbladets direktrapportering. Hoppas hoppas det blir vinst för Söders bröder :)!

Uppdatering: Jaaaaa, det gick vägen :)!!!!! 1-0


RSS 2.0